Blog

Najbolje iPhone aplikacije za zdravlje 2021. godine

Zdravlje je bogatstvo i danas imamo više nego ikad mogućnosti da ostanemo u formi dušom i tijelom. Postoji mnoštvo izvrsnih aplikacija koje vam mogu pomoći da pratite svoje zdravlje i poboljšate ga. Postoji nešto za svaku potrebu i način života, od bestežinskog stanja i mentalnog zdravlja do posebnih ženskih aplikacija za vježbanje. Međutim, s toliko dostupne raznolikosti može biti izazov odabrati pravu, pa smo vam pokušali pomoći. Uložite u sebe i budite u formi s ovim najboljim iPhone zdravstvenim aplikacijama.

 1. MyFitnessPal
 2. Prostor glave
 3. Izgubio!
 4. Trenutni puls
 5. Konj
 6. WebMD
 7. Cardiio
 8. Preplavljen
 9. Pratilac krvnog tlaka
 10. Savjeti za zdravlje

1. MyFitnessPal

Zahvaljujući ogromnih 5.000.000 namirnica, ova aplikacija dolazi s najvećom bazom podataka o hrani. Pomoću MyFitnessPal-a možete lako držati tačku prehrane i postajati spremniji gubitkom kilograma. Pratit ćete sve hranjive sastojke poput masti, bjelančevina, ugljikohidrata, šećera, vlakana, kolesterola itd.

Aplikacija pamti vašu omiljenu hranu i omogućuje vam dodavanje više namirnica odjednom. Ugrađen je track tracker koji s lakoćom prati vaše korake. Još važnije, možete se povezati s više od 50 uređaja i aplikacija, uključujući Fitbit, Apple Health, Garmin, Jawbone Up.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Prostor glave

"Headspace" pruža vođene meditacije koje su vrlo korisne u smanjenju stresa i poboljšanju fokusa. Aplikacija može povećati vašu samosvijest, nudeći vam veći osjećaj perspektive. Uživat ćete u hrani, snu i treningu. Uz željeni duševni mir postat ćete samopouzdaniji i bolji slušatelj.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Izgubi!

Izgubio! Dolazi s briljantnim programom mršavljenja. Možete odrediti svoj dnevni proračun i ciljeve za hranjive sastojke poput ugljikohidrata, proteina, vlakana, masti, šećera itd.

Na temelju vašeg cilja stvara prilagođeni program mršavljenja koji će vam pomoći da postignete željenu figuru. Omogućuje vam praćenje hrane koju jedete i vježbe koje radite. Također možete naučiti o hrani koja pomaže ili postaje prepreka mršavljenju. Povežite ga s raznim uređajima za zdravlje i fitness, trackerima i aplikacijama za bolji rezultat.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Trenutni puls

"Trenutni puls" ocijenjen je kao brojčana aplikacija u nekoliko zemalja, uključujući SAD, UK, Japan. Aplikacija pruža precizno mjerenje otkucaja srca.

Također prikazuje grafikone impulsnih valnih oblika i graf fotopletizmograma (PPG) koji vam omogućuju jednostavnu analizu važnih podataka. Postoji StandUp test koji omogućuje umor kao i testiranje kondicije. Također radi s aplikacijom Apple Health. Možete nadograditi na premium verziju za pristup moćnijim značajkama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Pacer

Pokušavate li očajnički smršaviti, ali u tome niste uspjeli? Pacer je ono u što možete u potpunosti vjerovati kako bi vam omogućio postizanje željene figure.

Ova aplikacija ne samo da točno prati vaš fitnes režim već i točno pokazuje što trebate učiniti da biste postigli svoj cilj. Omogućuje vam bilježenje koraka, udaljenosti, kalorija i aktivnog vremena. Pomoću GPS-a možete pratiti trag aktivnosti na otvorenom poput hodanja, trčanja i vožnje biciklom na karti.

Cijena: Besplatno (Premium pretplata - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. WebMD

Aplikacija WebMD za zdravlje pripremljena je da bude vrlo jednostavna za upotrebu u pogledu pružanja pravih informacija koje će vam pružiti najbolje zdravlje. Sa zdravstvenim sadržajem koji pregledavaju liječnici, zajedno s interaktivnim alatima, omogućuje vam savršen uvid u to gdje stoji vaša kondicija.

Sadrži vrlo praktičnu provjeru simptoma kako biste pronašli točan uzrok bilo kakvih problema. Podsjetnik na lijekove omogućuje vam pregled dnevnog rasporeda lijekova i uputa. Tražite li bolji vodič? Odaberite ovu da biste imali pravu kontrolu nad svojim zdravljem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Cardiio

Cardiio pametno radi omogućujući vam da nadgledate svoj puls i budete u mogućnosti pratiti napredak uz vašu optimalnu pogodnost. Pomoću ove aplikacije saznat ćete kako doći u formu; zahvaljujući učinkovitim treninzima kao i prijeko potrebnim uputama.

Prilično jednostavno za korištenje sučelje, zajedno s kvalitetom koja vam predstavlja prikladan alat koji će vam pomoći da imate pravo znanje o svojoj fizičkoj strukturi, čini ovu zdravstvenu aplikaciju jedinstvenom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Potopljen vodom

Želite li povećati unos vode i tražite neke načine koji će vam to pomoći? Tada je Waterlogged izvrsna opcija za vas.

Možete bez napora pratiti i poboljšati dnevni unos vode kroz nekoliko karata i podsjetnika. Ako često zaboravite poštivati ​​ono što ste postavili, ova vam aplikacija nikada neće dopustiti da propustite svoj cilj.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Pratilac krvnog tlaka

"Blood Pressure Companion" izuzetno je učinkovit instrument za praćenje krvnog tlaka, težine i otkucaja srca. Omogućuje vam praćenje krvnog tlaka pomoću grafikona, histograma i riječi.

Jednostavno možete dodati i urediti broj otkucaja srca, krvni tlak, težinu i datum ispitivanja. Analizirat ćete puta, kao i postotak svakog raspona krvnog tlaka. Prikazuje statistiku mjerenja po danu, tjednu, mjesecu ili godini. Možete stvoriti podsjetnik za mjerenje BP-a, posjetite liječnika. Omogućuje vam izvoz čitanja u PDF, HTML i CSV formatu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Zdravstveni savjeti

Tražite li savjete stručnjaka kako biste postigli bolju formu ili imali snažno zdravlje? "Zdravstveni savjeti" pametno su razvijeni kako bi vam pružili jedinstveno rješenje s preko 500 savjeta, kao i savjeta.

Obavijest o napojnicama svakoga dana i noći obogaćuje vaše znanje o zdravlju i kondiciji i kako se držati podalje od pada plijena bolesti.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Zamotati

Dakle, samo naprijed i preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem pomoću ovih aplikacija.

Štoviše, također možete provjeriti:

 • Najbolje aplikacije za spavanje u snu za iPhone i iPad
 • Najbolje joga aplikacije za iPhone i iPad
 • HealthChampion: aplikacija za praćenje simptoma
 • Kako koristiti aplikaciju Health na iPhoneu

Javite nam u komentarima u nastavku koja vam se aplikacija najviše sviđa.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found