Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone 8 Plus u 2021. godini

Iako je iPhone 8 Plus moćniji od svog prethodnika, ne nudi više trajanja baterije. To znači da vam je potrebna dodatna snaga za intenzivno pregledavanje weba ili igranje visokooktanskih akcijskih igara s više slobode. Izuzetno učinkovita futrola za bateriju može biti održiva opcija koja vam omogućuje ne samo ugodno napajanje iPhonea, već i daljnje korištenje uređaja bez ikakvih prepreka. Zato; pokupili smo najbolje futrole za baterije iPhone 8 Plus.

1. Mophie

Ako želite odabrati učinkovitiji poklopac baterije, vrijedi provjeriti Mophie Juice Pack Flex. Poklopac ima relativno tanak oblik što osigurava da vaš pametni telefon i dalje izgleda tanko. Stoga će držanje futrole u rukama biti prilično povoljno.

Kad govorimo o bateriji, ona ima relativno malu bateriju (2420mAh) koja isporučuje do 60% dodatnog soka. Iako je trajanje baterije puno kraće od onoga koje nude suparnici, trebalo bi biti dovoljno za svakodnevne potrebe. No, za razliku od većine poklopca za baterije na tržištu, Juice Pack Flex također radi s bežičnim punjačima, omogućujući vam bez problema bežično napajanje uređaja.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Lonlif

S Lonlifovim kućištem za bateriju možete svom iPhoneu 8 Plus dodati 120% dodatnog vijeka trajanja baterije. Ova punjiva baterija od Li-polimera od 5500 mAh omogućuje vam 15 sati korištenja interneta, 16 sati reprodukcije video zapisa, 25 sati razgovora i 72 sata reprodukcije zvuka. Nakon instaliranja kućišta možete istovremeno puniti iPhone i kućište baterije.

Podignute prednje usne osiguravaju vaš uređaj od udaraca i ogrebotina. Štoviše, nemojte propustiti onaj gornji komad ugrađen s magnetom, koji vam pomaže da brzo instalirate ovaj slučaj.

USP: Maksimalna zaštita

Pogledajte na Amazonu

3. QTShine

Ovo je kućište baterije opremljeno snažnim čipom od litij-polimernih baterija od 8500mAh. Može pružiti dodatnih 17 sati razgovora, 60 sati reprodukcije zvuka i 13 sati video reprodukcije. Dakle, savršen je za putovanja i druge prigode na otvorenom.

Nadalje, dizajn zaštitnog odbojnika od 360 stupnjeva štiti vaš iPhone od ogrebotina ili drugog svakodnevnog trošenja. Također je certificiran od strane CE, FC i RoHS. Štoviše, visokokvalitetne polimerne baterije i dizajn sigurnog kruga štite vaš pametni telefon od pregrijavanja, kratkog spoja, prekomjernog punjenja i pražnjenja.

USP: Zaštitno kućište baterije

Pogledajte na Amazonu

4. Swaller

Swaller je izradio tanko kućište za bateriju od 5500mAh, što vašem iPhone 8 Plus daje više od 120% dodatnog vijeka trajanja baterije. Ova zaštitna futrola vaš je savršen pratilac na otvorenom dok uživate u jednodnevnom pikniku. Osim punjenja iPhonea, ovaj kućište štiti vaš telefon od ogrebotina i svakodnevnog trošenja.

Swaller je u kućište umetnuo napredni čip koji sprječava pregrijavanje, kratki spoj i prekomjerno punjenje. Dizajn ovog paketa baterija podržava originalne iPhone slušalice i AirPods.

USP: Visok kapacitet

Pogledajte na Amazonu

5. Trswyop

Ovo punjivo, moćno kućište baterije od 8500 mAh može učinkovito pružiti 200% + dodatno trajanje baterije za vaš iPhone 8 Plus. To znači do 17 sati razgovora, 12 sati pregledavanja weba, 60 sati reprodukcije glazbe i 13 sati videozapisa. Ugrađeni unutarnji visokokvalitetni čipovi mogu spriječiti kratki spoj, pregrijavanje ili prekomjerno punjenje baterije vašeg telefona. Nadalje, dizajn odbojnika s punim poklopcem od 360 ° i tvrdom stražnjom stranom štite od ogrebotina i drugog svakodnevnog trošenja.

USP: 3 opcije boja

Pogledajte na Amazonu

6. Swyop

Opremljen snažnom litij-polimernom baterijom od 8500 mAh, ovaj slučaj više nego udvostručuje trajanje baterije vašeg iPhonea. To ga čini savršenim za putovanja, kampiranje, poslovna putovanja ili druge prigode na otvorenom. Štoviše, to je dobro izrađena tvrda futrola s dizajnom zaštitnog odbojnika od 360 stupnjeva, tako da ne trebate brinuti zbog ogrebotina ili drugog svakodnevnog trošenja. Postoje i unutarnji čipovi koji štite vaš pametni telefon od pregrijavanja, kratkog spoja, prekomjernog punjenja i pražnjenja.

USP: Lagana

Pogledajte na Amazonu

7. Yacikos

Ako želite slučaj s baterijom velikog kapaciteta, preporučio bih vam da isprobate Yacikos. Najveći vrhunac ovog slučaja je baterija 8500 koja vam omogućuje široku upotrebu vašeg phableta. A s dizajnom za sinkronizaciju osigurava da možete bez problema sinkronizirati svoj uređaj s računalom.

Još jedna značajka koju vrijedi uzeti na znanje je inteligentni čip koji omogućava kućištu baterije da se bori protiv opasnosti poput pregrijavanja i prekomjernog punjenja. Što se tiče zaštite od kapi, kućište ima odbojnik otporan na udarce kako bi se spriječio udar. Yacikos je s 23,95 dolara također jedno od najjeftinijih kućišta baterija za iPhone 8 Plus.

USP: Baterija velikog kapaciteta

Pogledajte na Amazonu

8. Alpatronix

Impresioniran sam prekrasnim dizajnom Alpatronix BX170plus. Najbolja stvar kod ovog sjajnog kućišta za bateriju je što ga možete koristiti kao samostalni kofer u stilu. Pokretan baterijom od 4.200mAh, nudi više od 150% dodatne snage vašem uređaju. Dvoslojna struktura ojačana zaštitom od ogrebotina od 360 ° dodaje veću snagu svojoj oružariji. Izrazite tipke lako je pritisnuti, dok prednji rub osigurava da zaslon ne ošteti struganje. Tri opcije boja uključuju: crnu, zlatnu i ružičastu.

USP: Priključak s certifikatom Apple

Pogledajte na Amazonu

Vaša omiljena?

Nakon što smo istražili ove dovoljne slučajeve baterija, nadam se da ste dobili onaj koji bolje odgovara vašim potrebama. Bilo bi super znati svoj odabir i osobine koje su vam se svidjele u njemu. Samo u slučaju da na ovom popisu pronađete neki od vaših omiljenih kućišta baterija, javite mi to u komentarima ispod.

Možda biste željeli uputiti i:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8 Plus
  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8 Plus
  • iPhone 8 Plus zaštitnici zaslona
  • Najbolji slučajevi za iPhone 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found