Blog

Najbolji zaštitnici zaslona Apple Watch 42 mm 2021. godine

Malom zaslonu osjetljivom na dodir vašeg Apple Watcha potrebna je jednako pažnja kao i ultra velikom zaslonu vašeg 5,5-inčnog iPhonea. Dakle, ako ne želite riskirati i želite izbjeći brutalne ogrebotine, zavirite u ovu premium kolekciju najboljih Apple Watch 42 mm zaštitnika zaslona. Iskoristite punu prednost HD jasnoće da biste poboljšali svoje iskustvo gledanja. Neka svaki vaš dodir osjeti željenu glatkoću. Štoviše, vaše oči neće se naprezati zbog UV svjetla kada se instaliraju ovi gornji štitnici zaslona za Apple Watch!

Bilješka: Svi dolje navedeni zaštitnici zaslona su za Apple Watch 42 mm.

1. IQ štit

IQ Shield LiQuidSkin pruža zaštitu od ruba do ruba zaslonu Apple Watcha. Uz HD jasnoću, zaštita zaslona izuzetno poboljšava doživljaj gledanja. Budući da je potpuno bez mjehurića, nećete imati poteškoća s instaliranjem na pametni sat.

Zaštita zaslona dovoljno je jaka da spriječi ogrebotine. Budući da je vrlo osjetljiv na dodir, prepoznaje svaki vaš dodir. Izrađen od kvalitetnog materijala, zaštita zaslona dugo traje.

USP: Zaštita od ruba do ruba

Pogledajte na Amazonu

2. Skinomi® TechSkin [6 paketa]

Skinomi TechSkin nudi pokrivanje cijelog zaslona vašeg zaslona za gledanje. Pripremljen s naprednom tehnologijom laserskog rezanja, štitnik zaslona savršeno se smješta na zaslon. Zahvaljujući vojnom termoplastičnom uretanu, zaslon osjetljiv na dodir može obraniti od ogrebotina i apsorbirati udarce.

Štitnik zaslona napravljen da se odupire UV svjetlu, što mu pomaže da dugo zadržava jasnoću. Tijekom instaliranja ovog zaštitnika zaslona nema oblačića. Kako zadržava otiske prstiju, ulja i prašine, učinit će ga vrlo osjetljivim na dodir.

USP: Otporan na UV svjetlost

Pogledajte na Amazonu

3. ILLUMI AquaShield

Za zaštitu zaslona osjetljivog na dodir vašeg sata, ILLUMI AquaShield je jedna od boljih opcija. Štitnik zaslona pruža obranu od ruba do ruba zaslonu.

Vojni film je otporan na UV zrake i ne postaje žut. Stoga je u stanju dugo zadržati visoku jasnoću. Silikonski ljepljivi sloj drži mjehuriće, što vam omogućuje da bez problema instalirate štitnik zaslona. Štoviše, AquaShield se isporučuje u čak šest paketa napajanih doživotnim jamstvom.

USP: Silikonski ljepljivi sloj

Pogledajte na Amazonu

4. LK

LK je predstavio visokokvalitetnu zaštitu zaslona za Apple Watch. Potpuno je bez mjehurića, tako da ćete zaštitnik zaslona moći instalirati s lakoćom.

Tekuća koža je prilično glatka na dodir. A s 99% HD jasnoće, zaštita zaslona pruža poboljšani doživljaj gledanja. To nije sve, LK nudi ovaj zaštitnik zaslona u šest paketa.

USP: Glatka i odgovorna

Pogledajte na Amazonu

5. JETech zaštitno staklo od kaljenog stakla

Ako ste u potrazi za zaštitom zaslona koji može pružiti neusporedivu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir vašeg pametnog sata, ne biste trebali previdjeti JETech. Stvoren s najfinijim kaljenim staklom, izuzetno je izdržljiv. Imajući tvrdoću 9H, možete u potpunosti vjerovati ovom zaštitniku zaslona da će odoljeti udarcu.

Što se tiče pružanja visoke transparentnosti, to je upravo tamo s najboljima u poslu. Uz visoku odzivnost, osigurava da ćete moći pametno koristiti glatko. Još bolje, ovaj zaslon od kaljenog stakla dolazi u dvostrukom pakiranju.

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

6. SUPERSHIELDZ

Supershieldz je upakiran u vrhunsku kvalitetu i mogućnost zaštite zaslona pametnog sata od struganja. Izrezan iz najfinijeg japanskog PET filma, prilično je gladak. Precizno je izrezan kako bi savršeno stao na zaslon osjetljiv na dodir vašeg sata.

Štitnik zaslona može ukloniti odsjaj i otiske prstiju. Ljubaznošću ljepila bez mjehurića, instalaciju čini prilično jednostavnom. Dostupan je u šest pakiranja. Štoviše, imate doživotno jamstvo za zamjenu.

USP: Otisak prsta

Pogledajte na Amazonu

7. MP-MALL

Jedinstvena značajka ovog zaštitnika zaslona je što ga možete ukloniti, oprati i ponovo primijeniti na Apple Watchu. Djelat će poput šarma koji se razmeće poput potpuno novog zaštitnika. Početna instalacija može ostaviti nekoliko mjehurića ili dugin efekt, ali to će nestati nakon što se osuši.

Zahvaljujući uglavnom preciznom laserskom rezanju, zaštita zaslona savršeno se uklapa u zaslon i nudi potpuno pokrivanje. Još jedna kvaliteta koja je čini izvrsnom opcijom je HD jasnoća koja poboljšava vaše iskustvo gledanja. Nadalje, MP-MALL nudi ovaj štitnik zaslona u šest paketa.

USP: Otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

8. LUPAPA

Ovaj štitnik zaslona tvrtke "LUPAPA" jedan je od najboljih na tržištu. Zaštita zaslona savršeno se uklapa u zaslon osjetljiv na dodir pružajući obranu preko cijelog zaslona. A s tvrdoćom od 9H za pokretanje, ima sposobnost sprječavanja čak i ružnih ogrebotina.

Glatkom i osjetljivom površinom nadopunjuje se s tehnologijom Force Touch. Zahvaljujući otiscima prstiju i mrljama, dugo ne gubi jasnoću i osjetljivost.

USP: Savršeno odgovara

Pogledajte na Amazonu

9. Oklopno odijelo

Vrhunac ArmorSuit MilitaryShield-a je zaštita vojne kvalitete. Ovaj štitnik zaslona posebno je dizajniran kako bi zaslon osjetljiv na dodir vašeg pametnog sata bio potpuno siguran. Osim toga, ističe se u pružanju jasnoće visoke razlučivosti.

Zaštita zaslona idealno se postavlja na zaslon; pokrivajući sve rubove. Ne dopušta otiske prstiju ili prljavštinu da unište korisničko iskustvo. Nadalje, doživotno jamstvo za zamjenu osigurava da ste uvijek na dobitnoj strani toka u slučaju da ne opravda naplatu!

USP: Anti-žuto

Pogledajte na Amazonu

10. RinoGear

Ovo je još jedan zaštitnik zaslona koji nudi vojnički štit na zaslonu osjetljivom na dodir vašeg Apple Watcha. Ono što ga dobro stoji je visokokvalitetni termoplastični uretanski materijal. Bilo da se radi o ogrebotinama, mrljama ili ružnim otiscima prstiju, ovaj štitnik zaslona ima snage zadržati ih podalje.

Budući da je otporan na UV zrake, također pruža sigurnost vašim očima i sprječava naprezanje. Stoga ćete uživati ​​u korištenju pametnog sata satima bez ikakvih problema. Mekana podloga osjeća svaki vaš dodir onoliko brzo koliko biste željeli. Još važnije, ovaj čvrsti štitnik zaslona dostupan je u šest paketa.

USP: Bez mjehurića

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaša omiljena zaštita zaslona?

Od svih ovih vrhunskih zaštitnika zaslona za Apple Watch 42 mm, koja vam je postala najdraža? Pretpostavljam da je to onaj koji pruža vrhunsku zaštitu od nule. Ili je to onaj koji je nevjerojatno mekan i proziran? Bilo bi stvarno lijepo znati njegovo ime u komentaru ispod.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolji Apple Watch opsezi
  • Najbolji magnetni punjači za Apple Watch

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found