Blog

Najbolje aplikacije s vodenim žigom za iPhone (Top 7 u 2021)

Bili to amateri ili profesionalci, vodeni žig na vašim slikama uvijek je neophodan. To ne samo da pomaže u polaganju prava na vlasništvo nad vašom slikom, već i čini da slika izgleda profesionalno. Pa, nije moguće svaki put imati MacBooks sa sobom da biste vodeni žig označili svojim sadržajem. U takvim okolnostima potrebno nam je brzo rješenje.

U App Storeu su dostupne mnoge aplikacije s vodenim žigom za iPhone koje vam pomažu voditi žigove na slikama izravno s vašeg iPhonea. Bez muke je, ne zahtijeva tehničku stručnost i može se završiti u roku od vremena. Istražimo pojedinačno te aplikacije i odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

 1. Vodeni žig Studio X
 2. Fotografija vodenog žiga
 3. eZy Watermark Photos Lite
 4. Dodaj vodeni žig
 5. Moji vodeni žigovi
 6. Canva
 7. Nad

1. Vodeni žig Studio X

Ono što “Watermark Studio X” čini vrhunskim izborom jest mogućnost da vam odmah i jednostavno dodate vodeni žig na fotografije. Na raspolaganju imate nekoliko profesionalno dizajniranih vodenih žigova. Ako svojoj fotografiji želite dodati neki osobni pečat, prilagodite oznaku po svom ukusu.

Uz mogućnost promjene boje, neprozirnosti i veličine, imate potrebnu slobodu da svoju fotografiju dizajnirate baš onako kako želite. S novim predlošcima koji se dodaju s vremena na vrijeme, uvijek ćete imati nešto fascinantno za isprobati.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Fotografija vodenog žiga: dodajte autorsko pravo

Zahvaljujući sučelju jednostavnom za upotrebu, "Watermark Photo" trenutačno utječe. Nudi način za dodavanje vodenog žiga na fotografije bez problema. Sada dodajte jedinstvene prilagođene logotipe, potpise uz mnoštvo elemenata dizajna i prilagodite svoje fotografije s apsolutnim savršenstvom.

Samo u slučaju da niste impresionirani dostupnim opcijama, stvorite svoj vodeni žig pomoću isječaka, fonta i boja. Kod ovih vodenih žigova najviše se divim tome što imaju i prozirnu pozadinu. Napredni alat za tekst omogućuje vam stvaranje zapanjujuće umjetnosti tipografije za vašu jedinstvenu marku.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. eZy Watermark Photos Lite

Osigurajte svoje fotografije pomoću eZy Watermark Lite. Pomoću ove aplikacije svojim ćete slikama moći dodati vodeni žig pomoću QR koda, autorskih prava, teksta, potpisa, pa čak i zaštitnog znaka. Pruža više od 150 različitih fontova i boja za odabir.

Iskoristite najbolje zabavne komplete, emotikone, naljepnice i crtiće kako biste poboljšali izgled svojih fotografija. Možete promijeniti debljinu olovke u vrijeme dodavanja autograma i dodati sjenku vodenom žigu. Najbolji dio ove aplikacije je serijski postupak koji vam omogućuje istovremeno označavanje do pet fotografija. Kad završite, možete izvesti slike na više platformi i obaviti posao.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Dodajte vodeni žig - skupni postupak

Add Watermark-Batch Process je aplikacija za zaštitu vaših fotografija od bilo kojeg piratstva na mreži. Osigurajte svoje fotografije pomoću aplikacije razvijanjem potpuno prilagodljivih vodenih žigova ili digitalnih potpisa. Također možete odabrati između mnogih simbola, bilo da je riječ o autorskim pravima, zaštitnom znaku ili registriranom simbolu.

Koliko god fleksibilna mogla dobiti, ova aplikacija ispunjava sve vaše potrebe, a istovremeno vam daje mogućnost prilagodbe više prema vašim željama. Ako tražite vodene žigove bez problema, ovo je aplikacija koju trebate potražiti.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Moji vodeni žigovi

Moj vodeni žig za iPhone omogućuje vam ne samo dodavanje vodenog žiga na slike, već i dodavanje logotipa bilo kojoj slici na iPhoneu ili iPadu. Također možete iskoristiti značajku vodenog žiga i stvoriti svoj rukopis kako biste ga postavili na sliku.

Impresivno je da možete upravljati svim svojim vodenim žigovima, što vam može pomoći da koristite različite vodene žigove za različite slike. Također možete fotografirati svoj potpis i na kraju ga koristiti kao foto potpis. Na kraju, aplikacija je potpuno besplatna za upotrebu i nema kupnji unutar aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Canva: Grafički dizajn i video

Nije aplikacija za vodne žigove sama po sebi, Canva je višenamjenska aplikacija koja vam omogućuje puno više od toga. Možete dodati tekst slikama, dizajnirati slike prema vašem izboru i još mnogo toga. Prilagodite svoju sliku za aplikacije na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka i radite u skladu s tim.

Višenamjenska aplikacija i omiljeni kreator sadržaja, Canva je go-doktorica. Najbolje je što imaju i web-aplikaciju s jedinstvenom prijavom na račun koja vam omogućuje uređivanje istog sadržaja s bilo kojeg uređaja širom svijeta.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Gotovo: Izrađivač grafičkog dizajna

Aplikacija za privlačenje vaše publike, Over, je višenamjenska aplikacija koja čini puno više od vodenog žiga na vašim slikama. Savršena aplikacija za digitalnu izgradnju vašeg brenda, Over omogućuje vam poboljšanje slika kako biste ojačali svoj brand na platformama društvenih medija. Od privlačnog sloja do grafičkih dodataka, Over je sjajna aplikacija za rješavanje tih fotografija.

Dodajte vodenu marku na svoju sliku, dizajnirajte svoj logotip, prilagodite svoju fotografiju kalendaru na društvenim mrežama ili od nje napravite natpis. Ova aplikacija vjeruje u ideologiju ne samo autorskih prava, već ih izgrađujte za snažnu internetsku prisutnost.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

Koja je moja aplikacija za vodeni žig za iPhone?

Moja aplikacija za vodeni žig mojih slika jeeZy vodeni žig Lite a za višenamjensko uređivanje je Canva. Koju ste od ovih iPhone aplikacija već probali? Javite nam u odjeljku za komentare u nastavku.

Čitaj više:

 • Najbolje sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za uređivanje fotografija za Mac
 • Najbolje iPhone aplikacije za Valentinovo
 • Najbolji filmovi za Valentinovo na Amazon Primeu i Netflixu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found