Blog

Najbolje strateške igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Što se tiče igara na iPhoneu, više volimo strategiju od bilo čega drugog. Ima neke draži u strateškim igrama koje bezumno virtualno krvoproliće i mlatarave ptice nemaju, bez obzira na to koliko ovisnost mogu dobiti. I prvenstveno temeljeni na konceptu, to su najbolje strateške igre za iPhone i iPad koje sam volio svirati. Ono što mi se sviđa kod ovih strateških igara je što one održavaju vaš interes na životu, nudeći mnoštvo bizarnih izazova. Jednom kad pokrenete igru, ne želite je naglo napustiti. Pročitajte više o njima!

1. PUBG MOBITEL

"PUBG MOBILE" nalazi se na vrhu kao strateška igra za iOS. Nakon dugog pokušaja ove igre, znam koliko je ova igra ovisna.

Za mene je najbolji dio ove igre intenzivan igrački postupak u kojem se 100 igrača mora žestoko boriti da bi bio zadnji koji stoji. Osim toga, moraju čistiti oružje, vozila i ostale neophodne zalihe.

HD mapa nevjerojatnog izgleda zajedno s impresivnim 3D zvučnim efektima u potpunosti se nadopunjuju s kraljevskom bitkom. Najbolje iskoristite ubojiti arsenal vatrenog oružja, mele oružja i bacača kako biste uništili svoje suparnike.

Iskoristite automobile, kamione, motocikle i čamce da biste pronašli svoje protivnike i ubili ih sve. I oh, također sagradite dominirajući tim koji će loviti vaše suparnike u paketu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Clash Royale

"Clash Royale" je ono što vam treba za uživanje u epskim bitkama. Napravite robusnu bojnu palubu, a zatim desetkujte neprijateljskog kralja i princezu izbacujući ih iz njihove kule.

Pozovite svog prijatelja na privatni dvoboj ili pokažite svoje nevjerojatne borbene vještine u bitci 2v2. Uništite svaki izazov koji vam dolazi na više arena da biste došli do vrha ljestvice.

Nikad ne propustite dnevne i tjedne zadatke kako biste osvojili velike nagrade. Osim toga, izgradite masivan klan za dijeljenje karata i svih prekrasnih uspomena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Sukob klanova

"Clash of Clans" jedna je od najuzbudljivijih strateških igara koje sam ikad isprobao na iOS uređajima. Ova igra se odnosi na izgradnju divnog sela, podizanje klana i potom ulazak u epski rat klanova.

Izgradite sjajnu strategiju koja vam može pomoći da preuzmete neprijatelje i porazite njihov plan. Upotrijebite topove, bombe, zamke, minobacače i zidove kako biste učinkovito uništili selo svojih suparnika. Osujeti svaki izazov koji postavlja moćni kralj Goblina i pronađi način da ga desetkuješ.

Štoviše, sudjelujte u nekim posebnim događajima kako biste pokazali svoju karizmatičnu hrabrost i osvojili puno nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Biljke protiv zombija 2

Plants vs. Zombies legendarna je igra, nimalo bizarna, u kojoj morate zaštititi svoje dvorište od zombija. Zombiji postaju pametniji i izazivaju vašu brzinu reakcije i strategiju. Biljna hrana može se sakupljati za super punjenje bilo koje biljke kad stvari postanu posebno dlakave.

Plants vs. Zombies 2 je zabavan, šareni paket koji nudi izvrstan igrački proces!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kovačnica carstava

"Forge of Empires" je veličanstven kada vam treba pružiti svu zabavu i izazove za beskrajno uživanje u igri. Morate izgraditi svoje veličanstveno carstvo i putovanje kroz vjekove.

Hrabro naiđite na sve prepreke i izgradite svoj idealni grad koji će evoluirati od kamenog doba do ne samo modernog doba već i šire. Da biste osigurali da se vaša kreacija ističe, morate razviti nove tehnologije i otkriti nove proizvode. Otkrijte nove teritorije i zarobite druge provincije, kao i njihove nagrade.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Zora Titana

"Dawn of Titans" nudi blistavo igračko iskustvo. Morate se boriti protiv moćnih Titana i tisuća drugih ratnika. Najbolji način za pobjedu u bitci je pametno razviti svoju vojsku i ojačati njezinu snagu.

Zarobite što više neprijateljske zemlje. Ujedinite se s prijateljima kako biste izradili strategiju i pronašli pravi način za osvajanje tona teritorija. Nevjerojatna grafika u kombinaciji sa zapanjujućim 3D svijetom, ova je igra dizajnirana da vam ponudi puno zabave.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Stick Stick: Ostavština

"Stick War: Legacy" izazovna je strateška igra. Morate kontrolirati svoju vojsku u formacijama ili igrati svaku jedinicu prema vašem planu igre. Iskoristite svoju potpunu kontrolu nad svim stickmanima i osnažite svoju vojsku da pobijedi u bitci slamajući neprijatelje.

Izgradite jedinice i moje zlato da ojačate vašu dominaciju. Master mač, streličarstvo, koplje, mag. Obavezno uništite neprijateljski kip i zauzmite sve teritorije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Zombi anarhija

Spremni za bitku protiv apsolutnog uništenja? Pomoću "Zombie Anarchy" morat ćete se boriti protiv apokaliptičnog svijeta prepunog smrtonosnih susreta. Jedini način na koji možete dobiti bitku s nemogućim izgledom je prikupiti sve preživjele i nabiti ih sve da se suoče s opasnim napadačima.

Branite kamp koristeći resurse na najbolji mogući način. Poražite neprijateljske igrače koristeći pametne strategije i razorno oružje. Vaš je krajnji cilj stvoriti najveći kamp i postati legenda.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Samurajski ratovi

"Samurai Wars" izvrsna je ratna igra za do četiri igrača. Realna simulacija bitke velikog broja vojnika čini ovu igru ​​vrlo uzbudljivom.

Smješten u razdoblju Sengoku jidai u srednjovjekovnom Japanu, sastoji se od mnoštva preokreta kako biste bili zadubljeni tijekom cijele igre. Morate biti ikonski vođa i zapovijedati svojim postrojbama na bojnom polju. Upotrijebite taktičku vještinu kako biste razbili neprijatelja i dokazali svoju nadmoć.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Crvi3

Razredna (dodirna) strateška strateška igra pucanja u kojoj igrači sačinjavaju tim beskičmenjaka sa škripavim glasom naoružanih do zuba kako bi svoje protivnike raznijeli u komade. Postavite nevjerojatne strojeve kako bi neprestano napredovali u igri! Animacije vrijede palac gore, a ovo je jedna igra u kojoj ćete zajamčeno uživati ​​bez obzira na dob! Smiješno ratovanje u najboljem slučaju!

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

11. Vražji odvjetnik

Ova strateška pravna igra vrti se oko vrtoglavog odvjetnika zvanog Max McMann koji razotkriva svoju karizmu i dotjeruje logiku da demontira tužbe protiv sumnjivih likova kako bi zaradio zaradu i uredio svoj stan. Uz solidnu mehaniku igre, ova igra ima šareni, crtani umjetnički stil i izvrsnu glasovnu glumu. Uz svu svoju strategiju i sve, postoje i neki urnebesni dijalozi.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

12. Galaksija u ratu

Ako lovite sjajnu stratešku igru ​​koja može neizmjerno testirati vašu inteligenciju, “Galaxy At War” mora biti glavna opklada. Morate se boriti za galaksiju, zavladati svemirom i najvažnije; Vodite svoj paket do pobjede.

Postoji niz izuzetno moćnih neprijatelja koji mogu uništiti vašu vojsku ako ne date sve od sebe. Otkrijte i kolonizirajte nove biljke, izgradite vojne baze, ubrizgajte prijeko potrebno povjerenje u svoje snage da biste isporučili 100%. Ova znanstveno-fantastična strateška igra vrlo je zarazna i nudi veliku priliku za borbu protiv drugih igrača iz cijelog svijeta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Donja linija

Strateške igre su izvrsne jer vas prisiljavaju na drugačije razmišljanje i stavljanje najboljeg koraka naprijed za pobjedu u bitci. Ono što mi se sviđa kod njih je da imate puno prepreka za prevladati. Budući da su neprijatelji toliko moćni, morate biti u najboljem izdanju da biste njima zagospodarili.

Nedostaje li na popisu neka od vaših najboljih strateških igara? Javite nam to u komentarima.

Kako govorimo o igrama, želio bih vam preporučiti da pogledate nekoliko jednako zanimljivih popisa igara poput najboljih virtualnih igara za kućne ljubimce, najboljih svemirskih pucačina, najboljih alternativa Pokemon Go, najboljih alternativa Super Mario Runu, najboljih trkaćih igara za iPhone i iPad .