Blog

Kako promijeniti fotografije uživo u normalne fotografije na iPhoneu

Snimite selfie ili snimite fotografije svojih najmilijih u načinu Live Photos i pretvorite ih u normalan način ili možete napraviti obrnuto. Zanimljivo, zar ne? S iPhoneom se možete igrati s aplikacijom Camera. U odvojenim informacijama razgovarali smo o tome kako na iPhone možete snimiti Selfiee uživo. Zabavno je gledati fotografije svojih najmilijih, posebno djece, koja uvijek vole da ih netko klikne.

Ali iz bilo kojeg razloga, ako želite prijeći u uobičajeni način rada, tj. Ako svoje fotografije uživo želite pretvoriti u normalne fotografije, Apple nudi jednostavan način za pretvaranje fotografija uživo u normalne fotografije. Provjerimo;

Kako pretvoriti žive fotografije u uobičajene fotografije na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Otvorite aplikaciju Fotografije na svom iPhoneu → Dodirnite bilo koju fotografiju uživo koju ste snimili → Dodirnite Uredi u gornjem desnom kutu zaslona.

Korak 2. Sada dodirnite ikonu kruga u uzorku krugova od dna → Dodirnite Tekst uživo koji je označen žutom pozadinom.

Korak # 3. Dodirnite Gotovo gumb iz donjeg desnog kuta.

To će vašu fotografiju uživo pretvoriti u normalnu. Sada, provjerimo kako možete preokrenuti ovaj postupak.

Korak 1. Dodirnite fotografiju koju ste upravo pretvorili u uobičajeni način rada → Dodirnite gumb Uredi → Dodirnite ikonu uzorka kruga u krugovima.

Korak 2. Dodirnite Uživo tekst smješten na vrhu-sredini. I tapnite Gotovo.

Sada će vaša fotografija biti fotografija uživo. Imajte na umu da fotografije uživo možete pretvoriti samo u normalne i obratno. Ako je bilo koja fotografija već kliknuta u normalnom načinu, nećete je moći pretvoriti u fotografiju uživo.

Ne zaboravite podijeliti svoje povratne informacije s nama u komentarima.