Blog

Najbolje aplikacije za meditaciju za iPhone i iPad u 2021. godini

U našem užurbanom životu od vitalne je važnosti odvojiti malo vremena za stanku i opuštanje. Meditacija pruža izvrstan način za to. Korisnu je naviku uzgajati za bolje mentalno zdravlje. I baš kao što zdravstvene programe možete koristiti za tjelovježbu, tako postoji i mnoštvo izvrsnih aplikacija za meditaciju. Dostupna je široka paleta značajki od tragača i odbrojavanja do vođenih meditacija i umirujućih zvukova. Pa provjerimo ih sve u najboljim iPhone i iPad aplikacijama za meditaciju.

 1. Prostor glave
 2. Smiriti
 3. Uvidomjer
 4. Spavanje jednostavne navike, meditacija
 5. Opustite se meditacijom
 6. buddhify
 7. Aplikacija Mindfulness
 8. Meditacija umnog blaženstva
 9. Džepni sat za meditaciju
 10. Omvana
 11. Ljudski kozmos

1. Prostor glave

Uz ocjene od 4,9 zvjezdica od preko 654 000 korisnika i zauzeo osmo mjesto među najpopularnijim aplikacijama u kategoriji Zdravlje i fitnes, "Headspace" vam može biti savršen vodič. Pruža stotine sesija na temelju nekoliko stvari kao što su spavanje, fokus, vježbanje i još mnogo toga.

Također nudi svakodnevne meditacije na novu temu kako biste bili svježi. Je li vam malo teško izvući malo vremena iz izuzetno zauzetog rasporeda? Ne brinite jer aplikacija ima i nekoliko mini sesija za opuštanje uma.

Štoviše, Headspace ima posebnu sesiju nazvanu „SOS“ koja će vam pomoći da se na bolji način riješite panike.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 9,99 USD

preuzimanje datoteka

2. Mirno

Što se tiče najboljeg, Calm i Headspace natječu se za vrat do vrata. S 4,8 zvjezdica od više od 839 000 ocjena, Calm je popularna aplikacija za meditaciju za iPhone i iPad. Sastoji se od nekoliko korisnih vježbi disanja i sesija meditacije. Postoji i preko 100 priča o spavanju koje će vam pomoći da zaspite potpuno mirnim duhom.

Calm nudi programe meditacije ne samo za početnike već i za srednje i napredne korisnike. Aplikacija nudi novi 10-minutni program svaki dan kako bi vam umirio um i napunio energiju.

Osobno sam smatrao da je njegova kolekcija opuštajuće glazbe vrlo cijenjena. Kad želite smanjiti stres, stručno izrađena glazba može vam stvoriti čaroliju u hlađenju uma.

Cijena: Besplatno / Pretplata počinje od 14,99 USD

preuzimanje datoteka

3. Tajmer uvida

Bio sam veliki obožavatelj "Insight Timer-a". To je najcjelovitija aplikacija za meditaciju i mora se imati za ljude koji žele zadržati stres i tjeskobu.

Aplikacija ima najveću kolekciju vođenih meditacija. Možete ih odabrati prema vašem vremenu kako bi se uklopili u vaše kratke sesije.

Dosta je glazbenih zapisa i ambijentalnih zvukova koji će vam pomoći da se smirite, bolje spavate ili postanete fokusiraniji. Štoviše, možete pratiti stručnjake i također sudjelovati u raspravama kako biste podijelili svoja razmišljanja.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 1,99 USD

preuzimanje datoteka

4. Jednostavan san navike, meditacija

Ono što se ističe u „Jednostavnoj navici“ je ogromna knjižnica meditacija - više od 1000. Aplikacija nudi korisne vodiče poznatih učitelja i stručnjaka.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je vođena sesija za određene simptome kao što su spavanje, stres, anksioznost, depresija i još mnogo toga. Dakle, ako se ikad malo napnete, odvojite pet minuta da dobijete potreban mir.

Štoviše, birat ćete između nekoliko promišljeno pripremljenih vodiča za različite životne situacije kao što su buđenje, naporan dan na poslu i još mnogo toga. Premium verzija ove aplikacije dolazi po cijeni od 11,99 USD mjesečno i 95,99 USD godišnje.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 2,99 USD

preuzimanje datoteka

5. Opustite se meditacijom

"Opustite se meditacijom" može biti blagodat za ljude koji žele najbolje spavati i nikada ne žele da ih napadaju napetosti.

Pruža strukturirani program meditacije koji pokriva nekoliko aspekata života poput uspjeha, odnosa, samopoštovanja, kreativnosti i još mnogo toga. Tu su i SOS sesije koje će vas osnažiti da se na teži način riješite težih situacija na bolji način.

Relax Meditacija nudi preko 50 zvukova kako biste stvorili vlastitu prilagođenu melodiju. Nadalje, također možete pronaći i dijeliti preslatke zvučne mješavine sa istomišljenicima.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 4,99 USD

preuzimanje datoteka

6. buddhify

Ne možete rezervirati vrijeme za opuštanje? "Buddhify" može biti idealna aplikacija za meditaciju za vaš užurbani život.

Najbolja stvar ove aplikacije je što nudi programe koji se mogu uklopiti u nekoliko dijelova vašeg dana. Na primjer, možete dobiti prikladnu sesiju meditacije za vrijeme dok šetate, putujete ili čak koristite iPhone.

buddhify ima veliku kolekciju od preko 200 programa meditacije. Trajanje sesija kreće se od 3-40 minuta. Dakle, možete odabrati prikladnu vježbu prema svom vremenu. Još bolje, također bez problema radi s Apple Watchom kako bi vam s lakoćom pratio napredak.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. Aplikacija Mindfulness

"Mindfulness App" lako je jedna od vrhunskih aplikacija za meditaciju za iPhone. Počevši od toga, pruža vam petodnevnu vođenu praksu kako biste mogli ostati na putu da biste postigli željeni mir.

Aplikacija nudi vođene i tihe sesije u rasponu od 3 do 30 minuta. Ima sve veći katalog od preko 250 tečajeva meditacije.

Ovisno o vašem cilju, svoju pozornost možete prilagoditi zvonima i vođenim uvodom. Da ne biste ništa zaboravili, podsjetnici vas upozoravaju na vaš zadatak tijekom cijelog dana.

Da biste otključali sve značajke, morate nadograditi na mjesečni (9,99 USD) ili godišnju pretplatu (59,99 USD).

Cijena: Besplatna / mjesečna pretplata za 9,99 USD

8. Meditacija umnog blaženstva

Mindbliss Meditacije pravi su vodič koji biste željeli otkriti ne samo bolje zdravlje već i više radosti i ljubavi u svom životu. Aplikacija nudi stotine meditacija koje su promišljeno dizajnirali stručnjaci.

Tu su i neki kurativni savjeti kako ubiti tjeskobu i pomoći vam da uživate u boljem snu. Na temelju svog cilja možete odabrati svoje omiljene alate za meditaciju iz sedam kategorija.

Pratite svoj napredak i postavite podsjetnik kako ne biste zaboravili izvršiti svoj zadatak na vrijeme. Štoviše, možete se pridružiti velikoj zajednici i podijeliti s njima misli.

Imajte na umu da vam besplatna verzija aplikacije omogućuje pristup samo 15 sesija, 3 putovanja i dnevnim sesijama meditacije. Morat ćete se pretplatiti na mjesečni (11,99 USD) ili godišnji (89,99 USD) plan za otključavanje svih značajki. Pročitajte cijelu recenziju.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 11,99 USD

preuzimanje datoteka

9. Mjerač džepne meditacije

Pocket Meditation Timer jedna je od najjednostavnijih, ali najsnažnijih aplikacija za meditaciju. Ako niste tip "vođene meditacije" i želite samo aplikaciju koja vam pomaže pratiti i informirati vrijeme, to je to.

Aplikacija dolazi sa značajkama poput Priprema vremena, Cool zastoja, Intervali, s prilagodljivim zvukovima za pokretanje, prebacivanje intervala i završavanje vaših sesija meditacije.

Možete nekoliko podsjetnika da nikada ne propustite nijednu sesiju. Osim toga, nudi i nekoliko lijepih pozadinskih slika za veću personalizaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Omvana

"Omvana" tvrdi da ima najveću knjižnicu meditacija. Možete istražiti cijelu kolekciju i odabrati željene pažljive programe. Kako se kreću od 3 do 60 minuta, programi se mogu savršeno uklopiti u vaš užurbani život.

Dolazi s mješalicom za pozadinsku glazbu koja vam omogućuje personaliziranje programa. Zahvaljujući integraciji HealthKit, Omvana može otkriti vašu razinu stresa. A na temelju stresa, aplikacija nudi meditacije koje će vam pomoći da ostanete mirni i staloženi.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

11. Ljudski kozmos: ciljevi i dobrobit

Evo aplikacije za meditaciju koja sadrži virtualni asistent na AI poznat kao Kozmički vodič. Izvrsno radi na stvaranju personaliziranih preporuka za povećanje vaše energije i vitalnosti i održavanje cjelokupnog emocionalnog i fizičkog zdravlja. Pomoći će vam da pazite na svoje namjere i postavite i ispunite svoje jedinstvene ciljeve i svrhe. Korisno je postići ravnotežu u svim aspektima života.

Ono što je posebno izvanredno je kako vam daje znanstveno dokazanu dijagnostiku kako biste pronašli svoj početni kod koji karakterizira vaše jedinstvene pojedinačne snage i slabosti. Tada se koriste za davanje preporuka o tome što možete učiniti kako biste bili pažljiviji, smireniji i postigli svoje ciljeve. Ojačat će vaš živčani sustav, izoštriti vaš um i promovirati cjelokupno zacjeljivanje u vašem životu.

Cijena: Besplatno / 4,99 USD za mjesečnu pretplatu

preuzimanje datoteka

To je sve!

Ovo su moje najbolje iPhone i iPad aplikacije za meditaciju. Čini se da je koji od njih ispunio vaše potrebe?

Pratite nas da istražite još zaokruživanja aplikacija ...

Zaista je teško poštedjeti vrijeme u ovom ubrzanom životu. Međutim, svoje zdravlje nikada ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo. Vaše tijelo i um moraju biti usklađeni da biste ostali osvježeni. I gore navedene aplikacije mogu vam uvelike pomoći u borbi protiv stresa i ostati opuštene.

Kako razgovaramo o zdravlju, predlažem vam da zavirite i u dolje navedene preglede:

 • Najbolje aplikacije za praćenje kalorija za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone i iPad
 • 10 najboljih dijetalnih aplikacija za iPhone i iPad

Copyright calisportfest.com 2022