Blog

Najbolji slučajevi tipkovnica za iPad Air 2 u 2020

Volim upariti svoj iPad Air 2 s pametnom futrolom za tipkovnicu kako bih imao poboljšano tipkanje. Na temelju vrhunskog dizajna i funkcionalnosti, ovo su moja najbolja kućišta za tipkovnicu iPad Air 2. Sportske taktilne tipke, trendovski profil, ove futrole za tipkovnice vrlo su popularne na Amazonu.

Dobro raspoređene tipke nude divno iskustvo tipkanja! Podesivo postolje pruža više kutova gledanja. Štoviše, ove vrhunske futrole za tipkovnicu za iPad Air 2 mogu u potpunosti zaštititi vaš tablet od nule i padova. Krenimo u potragu za više o onome što oni nude!

Brzi pristup:

 • YEKBEE
 • GUGUTATI
 • Anker
 • NOKBABO
 • BaIBaO
 • Nova zvijezda Trent Airbender
 • ZAGG
 • Inateck
 • Greenlaw
 • POWERADD

# 1. YEKBEE

"YEKBEE" dolazi s rotacijskim dizajnom od 360 stupnjeva. U vrijeme kada gledate medije ili predstavljate svoje ideje, ovaj fleksibilni dizajn može vam vrlo dobro doći.

Tvrda školjkaš daje joj potrebnu trajnost, dok dobro razmaknute tipke omogućuju ugodno tipkanje. Zahvaljujući jakom aluminijskom zglobu i čvrstoj ljusci računala, kućište tipkovnice može raspršiti udar.

Sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem omogućit će vam ugodan rad čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Nadalje, YEKBEE dolazi u šest opcija u boji poput ružičastog zlata, mornarice, srebra i više.

USP: Zakretni dizajn od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 2. GUGUTATI

Elegantna futrola za folio koja ujedno elegantno služi i kao poklopac tipkovnice. Odvojivi dizajn nudi vam fleksibilnost uklanjanja tipkovnice (kada nije potrebna) kako biste iPad učinili ugodnijim.

Govoreći o dizajnu; poklopac tipkovnice dobro je građen i sposoban je pružiti potrebnu njegu iPadu. Iako vanjska strana poliesterske kože pruža prijatan osjećaj, poliuretanska ljuska osnažuje strukturu.

Tipke su bolje kliknute i olakšavaju vam tipkanje. Osim toga, COO izgleda lijepo u sve četiri opcije boja: sivoj, tamnoplavoj, šampanjskoj i crvenoj.

USP: Odvojivi dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 3. Anker

Kućište bežične tipkovnice Anker pripremljeno je da ne samo štiti vaš iPad već i povećava brzinu tipkanja. Potpuno tanak dizajn obogaćen je urednom izradom. Tipke se osjećaju vrlo glatko na dodir; što rezultira učinkovitim tipkanjem.

Vrhunski materijal daje mu dovoljno snage da apsorbira šok i bude dugotrajni pratilac vašeg pametnog tableta. Možete ga jednostavno prilagoditi da biste imali bolji kut gledanja. Još je bolje što njegova baterija traje do šest mjeseci s jednim punjenjem.

USP: Uredna izrada

Pogledajte na Amazonu

# 4. NOKBABO

NOKBABO predstavlja Bluetooth kućište tipkovnice sa 130-stupanjskim poklopcem u tvrdoj tvrdoj foliji. Ovaj je proizvod izuzetno tanak i može se pohvaliti značajkom automatskog spavanja i buđenja. Kvaliteta izrade ovog kućišta tipkovnice je teška, ali NOKBABO ga je uspio zadržati laganim.

Značajna značajka ovog slučaja je tiho tipkanje jer je marka koristila ABS tihe tipke za dodirivanje, stoga nema dosadnih šuma kada tipkate dugu e-poštu ili dokumente noću. Ovaj robusni kućište nudi zaštitu cijelog tijela kako vaš iPad ne bi bio ogrebotina i drugih ozljeda.

USP: ABS tipke za nečujno tapkanje

Pogledajte na Amazonu

# 5. BaIBaO

BaIBaO-in tim za dizajn i istraživanje proveli su dovoljno vremena u laboratoriju da bi stvorili genijalan dizajn, tanak, lagan i jednostavan. IPad Air lako možete nositi u aktovci, torbici ili ruksaku. Sjajno je zabavno raditi na vrhunskom uređaju u školi, uredu, kući ili tijekom putovanja.

Umoran nakon dugog radnog dana? Osigurajte dozu zabave na svom iPad Airu. Možete prilagoditi više kutova gledanja zaslona tako da možete ugodno gledati videozapise i filmove. Ovaj slučaj štedi bateriju vašeg uređaja jer ima funkciju automatskog buđenja.

USP: Jednostavan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 6. Nova Trent Airbender zvijezda

Nova Trent Airbender Star dolazi s dizajnom niskog profila i odvojivom Bluetooth tipkovnicom. Čvrsto kućište sa školjkama mat je završne obrade. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, izuzetno je izdržljiv.

Ova futrola za tipkovnicu ima rotacijski zglob i metalno sklopivo postolje ručke koje nudi optimalan kut gledanja. Kako su tipke vrlo glatke, uživat ćete u tipkanju. Čvrsti poklopac osigurava da je tableta zaštićena od ogrebotina i padova.

USP: Dizajn rotacijskog zgloba

Pogledajte na Amazonu

# 7. ZAGG

Što se tiče značajne funkcionalnosti, ZAGG će se u potpunosti suprotstaviti vašoj želji. Istaknuta kvaliteta koja mi je zapela za oko jest dizajn šarki koji nudi 135-stupnjev više kutova gledanja. To znači da ćete imati više vremena za gledanje medija.

Još jedna značajka koja ovo kućište tipkovnice čini stvarnom je snažna baterija od 950mAh koja traje nekoliko mjeseci s jednim punjenjem. Stoga se nećete morati mučiti oko ponovnog punjenja.

Štoviše, tipke u otočnom stilu osmišljene su tako da nude 30% dodatnog područja za tipkanje kako bi tipkanje bilo praktičnije. Još jedna stvar, na raspolaganju imate i sedam očaravajućih boja.

USP: Tipke u otočnom stilu

Pogledajte na Amazonu

# 8. Inateck

Torbica za tipkovnicu Inateck ima sve kvalitete da bude vrijedna izbora. Izuzetno kompaktan dizajn na iPadu izgleda zaista elegantno. Tipke vrlo brzo reagiraju i nude taktilne povratne informacije.

Dizajn magnetske sklopke automatski uključuje tipkovnicu kada je iPad zaključan u uspravnom položaju i isključuje se kad je odvojen. Vrhunski materijal pojačava njegovu trajnost. Glatka površina osigurava bolje prianjanje.

USP: Dizajn magnetske sklopke

Pogledajte na Amazonu

# 9. Greenlaw

Greenlawina torbica za tipkovnicu omogućuje vam manje radnog vremena od Phixnozarove, ali ovu futrolu za tipkovnicu možete brzo napuniti za samo dva sata. A zatim koristite ovu tipkovnicu šezdeset sati bez pozadinskog osvjetljenja i osam sati s pozadinskim osvjetljenjem. Ružičasta sjena ove futrole za tipkovnicu može spriječiti muškarce da je koriste, ali uvijek možete prekršiti neka pravila za izvrsno iskustvo.

Za poslovne ljude i marketinške rukovoditelje ovo je kućište tipkovnice savršeno za izradu prezentacija jer se okreće za 360 stupnjeva. Ovo je kućište izrađeno od vrhunskih materijala koji štite vaš iPad Air od svih kutova i bokova.

USP: Tanak i lagan profil

Pogledajte na Amazonu

# 10. POWERADD

Ako tražite udobnost i udobnost, ponesite kući kućište tipkovnice POWERADD za iPad Air. Ovaj vam slučaj daje slobodu tipkanja na iPadu s udaljenosti od 33 metra. Njegov moćan Bluetooth omogućuje vam da sjedite dalje od iPada i udobno tipkate. Možete se opustiti na kauču ili fotelji i upravljati iPad Airom.

POWERADD ima ugrađenu Li-ion bateriju koja vam omogućuje 72 sata neprekidnog trajanja baterije i 30 dana u stanju pripravnosti. Njegova inteligentna automatska značajka uspava vaš iPad Air i budi ga.

USP: Moćna Li-ion baterija

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Zamotati

Nadam se da ste pronašli savršenu futrolu za tipkovnicu za svoj iPad Air 2. Bilo bi lijepo znati svoj odabir. Koja je kvaliteta koju želite vidjeti u svakom kućištu tipkovnice za iPad? Osobno, jedina kvaliteta koju nikad ne narušavam kad odabirem poklopac tipkovnice su visokoodzivne tipke.

Trebali biste pogledati:

 • Najbolji futroli za iPad Air 2 Folio
 • Najbolje banke moći za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found