Blog

Najbolje tipkovnice za Mac Pro u 2021. godini

Mac Pro je na WWDC-u 2019 obožavaoce obožavao! Zvijer (Apple) u najboljem izdanju! Kao što je Apple tvrdio da je najmoćniji Mac ikad, tvorci sadržaja zasigurno će uživati ​​u radu na njemu. To je rečeno, morate imati najbolju tipkovnicu za Mac Pro. Uvijek preferiram bežične tipkovnice jer mi daje fleksibilnost za rad od bilo kojeg mjesta u blizini računala. Pomno sam pogledao neke bežične tipkovnice koje podržavaju macOS i odabrao sam najbolje tipkovnice za Mac Pro!

1. Apple Magic tipkovnica

Nema oklijevanja s odabirom ove čarobne tipkovnice kao mog prvog izbora za Mac Pro. Elegantan dizajn, tanak izgled, soft tipke i punjiva baterija, Ahh! Zar ova čarobna tipkovnica nema sve što tražite?

Povezuje se putem USB-a i Bluetootha s vašim Mac Pro. Prilikom povezivanja USB-a automatski puni i bateriju tipkovnice koja traje do 2 mjeseca uz potpuno punjenje. Čarobnu tipkovnicu lako je nositi jer je lagana i malih dimenzija.

USP: Tipke niskog profila

Pogledajte na Amazonu

2. Azio

Tipična (klasična) bežična tipkovnica elegantnog dizajna i živih boja definira Azio Retro. Pokažite svoj luksuzni odabir inspiriran tipkovnicom u stilu vintage pisaćih strojeva zajedno s Mac Proom. Tipkovnica je izrađena od prave kože i legure aluminija sa satenskom završnom obradom što joj daje klasičan izgled.

Visina tipkovnice može se prilagoditi postoljima za noge. Azio tipkovnica može se povezati USB-om ili Bluetooth-om na Mac Pro. Ogromna punjiva baterija od 5000 mAh može trajati do jedne godine (bez pozadinskog osvjetljenja) i 2 mjeseca (s pozadinskim osvjetljenjem) s jednim punjenjem. Sad je to zapanjujuće! Zar ne?

USP: Tipkovnica u stilu vintage pisaćeg stroja

Pogledajte na Amazonu

3. Logitech K811

Pa, ova Logitechova tipkovnica me se jako dojmila, da budem iskrena! Samo pritiskom na tipku možete se prebacivati ​​s vašeg Maca, iPhonea, iPada i štoviše, on ima domet od 30 stopa što olakšava prebacivanje. Srebrna i crna boja savršeno je spajanje koje odgovara vašem Mac Pro-u. Čak je kompatibilan s Apple TV-om!

Tipke su oštre i svijetle što olakšava brzo tipkanje čak i u mraku. Logitech K811 tipkovnica je ultra tanka i lagana koja se lako nosi u pokretu! Ne zvuči puno jer su tipke meke što ga čini najboljom tipkovnicom za Mac Pro!

USP: Jednostavno prebacivanje između Apple uređaja

Pogledajte na Amazonu

4. Havis

Koliko često preferirate kupnju robusne futrole za vaš iPhone XR ili bilo koji drugi iPhone? Ako to učinite, morate razmisliti o tome da sigurno nabavite robusnu tipkovnicu za Mac Pro! Havis tipkovnica je zaštićena IP67 zaštitom od vode. Napravljen je od silikonskog materijala što ga čini jednostavnim za čišćenje. Štoviše, Havisova tipkovnica ima ugrađenu dodirnu pločicu i izrađena je od silikonske gume.

Jednostavan je za upotrebu, a računalo samostalno instalira upravljačke programe nakon što prepozna tipkovnicu putem Bluetootha ili USB kabela.

USP: Ugrađena dodirna pločica

Pogledajte na Amazonu

5. ZFD tipkovnica za igre

Ne uzimajte Mac Pro zdravo za gotovo govoreći da se može koristiti samo za uredske poslove. Zapanjujuća grafika u Mac Prou ​​dovodi me u iskušenje i da igram igre visoke rezolucije. Da bih se pobrinuo da igram najbolje, u ovom slučaju idem sa ZFD igraćom tipkovnicom za Mac Pro.

Tipke su velike, jer igranje zahtijeva neprekidnu upotrebu ključa. Bijela i srebrna boja savršeno se podudaraju s Mac Pro zajedno s igraćim mogućnostima tipkovnice.

USP: Najbolje za igre

Pogledajte na Amazonu

6. Logitech solarna tipkovnica

Ova Logitech Bluetooth tipkovnica bila bi moj prvi izbor ako bih u tipkovnicu morao uključiti i numeričke tipke. Savršen je spoj dizajna, materijala i udubljene kapice za ključeve zbog kojih radite brže i produktivnije. Odzivne tipke poput su šlag na torti zajedno sa solarnim punjenjem.

Zaboravite na gnjavažu oko punjenja jer je to tipkovnica na solarni pogon i traje do 3 mjeseca u mračnoj sobi. Tipkovnica dolazi s malenim objedinjavajućim prijemnikom koji povezuje vaš Mac Pro s tipkovnicom.

USP: Tipkovnica na solarni pogon i odzivni tasteri

Pogledajte na Amazonu

7. Macally

Pa, kad govorite o Macallyu, ispada da je najbolji jer je u najboljem slučaju kompatibilan s macOS-om! A razlog je taj što podržava 21 macOS prečac. Prečaci prisilnog napuštanja, reflektora, izbacivanja itd. Udaljeni su samo jedan udarac!

Macally dolazi s solarnom pločom koja napaja bateriju i traje do 150+ sati, pa zaboravite na zamjenu baterija ili čak punjenje. Tipkovnica ima Caps Lock i LED indikatore baterije. Tipkovnica se na Mac Pro može povezati putem USB-a i Bluetootha.

USP: Podržava macOS prečace

Pogledajte na Amazonu

8. Satechi

Satechi bežična tipkovnica za Mac tankog je dizajna i lagana. Pritisci na tipke su tihi, a dolaze i s numeričkim tipkama. Funkcija automatskog spavanja može uštedjeti bateriju kada se tipkovnica ne koristi.

Može istovremeno prebacivati ​​između do 4 različita uređaja. Sad je to zapanjujuće! Istovremeno možete raditi i na Mac Pro, iPadu i iPhoneu. To još nije gotovo! Podržava i Windows i Android OS. Korištenje više uređaja različitih operativnih sustava sada je moguće sa Satechi tipkovnicom.

USP: Funkcija automatskog spavanja (štedi bateriju)

Pogledajte na Amazonu

9. Logitech CRAFT

Mislite li biti produktivni u svom radnom prostoru? Logitech CRAFT mora biti vaš izbor. Brojčanik za unos je nešto što ga čini jedinstvenim u usporedbi s drugim bežičnim tipkovnicama. Pomoću točkića za unos lako možete pristupiti određenim programima Microsoft Word, Excel i još mnogo toga. Krunica (ulazni točkić) također se može koristiti za pristup predlošcima u PPT-u, promjenu svjetline u Photoshopu i još mnogo toga!

Jednostavno je prebacivanje s jednog uređaja na jedan klik! Tipkovnica dolazi u punoj veličini s brojčanom pločicom i izrađena je od visokokvalitetnog aluminija.

USP: Ulazni točkić (krunica)

Pogledajte na Amazonu

10. Arteck

Ako tražite funky opciju s puno boja na tipkovnici, Arteck tipkovnica je vaš put! Tipkovnica dolazi sa 7 jedinstvenih boja pozadinskog osvjetljenja koje možete odabrati s dvostrukim razinama osvjetljenja za podešavanje osvjetljenja. Tipke odgovaraju, a tipkovnica je izrađena od materijala od legure cinka i to je čvrsto!

Što se tiče trajanja baterije, to je zapanjujuće! Traje do 6 mjeseci ako ga koristite 2 sata dnevno (bez prestanka) s isključenim osvjetljenjem, a zatim dolazi značajka automatskog spavanja koja produžuje vijek trajanja baterije kada se ne koristi. Tanak je, lagan i podržava macOS, iOS, Android, Windows itd.

USP: LED pozadinsko osvjetljenje u boji!

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Konačna presuda!

Od svih tipkovnica za Mac Pro, ako me zamolite da odaberem jednu, pristao bih na Apple čarobnu tipkovnicu jer volim dizajn, boju i sve ostalo što ide uz Mac Pro u meču! Dopustite mi što osjećate i koju biste tipkovnicu odabrali za svoj Mac Pro!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found