Blog

Kako se puni iPhone 7/7 Plus dok se koriste slušalice

Uklanjanje 3 mm priključka za slušalice na iPhoneu 7 i 7 Plus izazvalo je popriličnu buku. Eliminacijom audio priključka, gromobran je dobio ulogu 2 u 1. Stoga možete istodobno puniti iPhone ili slušati slušalice.

Iako postoje neke korisne iPhone 7/7 Plus munje, one omogućuju samo slušanje glazbe i ne mogu vam dopustiti da uključite iPhone. Pa, koje je rješenje za to? Što ako želite napuniti iPhone i istovremeno uživati ​​u slušanju slušalica?

Kako koristiti slušalice tijekom punjenja iPhonea 7 ili 7 Plus

Postoje tri načina na koja možete istovremeno raditi blizance.

Lightning adapter: Belkin Lightning Audio + Charge RockStar

Belkin je izašao s prilično izvodljivim rješenjem. Ovaj Lightning adapter omogućuje vam da kabel za punjenje Lightning priključite na jednu, a par slušalica Lightning na drugu. Kao rezultat, u jednom ste trenutku sposobni slušati glazbu i napiti iPhone.

Lightning Audio + Charge RockStar trebao bi biti dostupan u listopadu. Cijena mu je 39,99 USD.

Apple Lightning Dock

Appleov dock Lightning omogućuje vam da napajate iPhone pomoću Lightning nub-a. Ovaj dodatak ima 3,5 mm priključak za slušalice, zajedno s Lightning priključkom za napajanje. Može biti dobar za obavljanje blizanačkih poslova odjednom.

Univerzalni iPhone Lightning Dock dostupan je u srebrnoj, zlatnoj, ružičastoj i crnoj boji.

Ovaj Dock možete kupiti za 49 USD (za nekoliko opcija boja) ili 39 USD (osnovna bijela boja) s Apple.com.

iPhone 7/7 Plus Bluetooth slušalice

Bežične slušalice omogućuju vam punjenje i slušanje slušalica odjednom bez problema. Pogledajte ovaj ekskluzivni popis najboljih Bluetooth slušalica za iPhone 7 i 7 Plus. Ono što ove Bluetooth slušalice razlikuje je vrhunski dizajn i sjajna kvaliteta zvuka.

Uklanjanje priključka za slušalice učinilo je iPhone 7 vodootpornijim. Tehnički div ustvrdio je tijekom iPhone događaja da je važno ukinuti audio priključak.

Što mislite o uklanjanju priključka za slušalice? Snimite svoje stavove u komentarima u nastavku.