Blog

Kako bežično napuniti iPhone 7 ili iPhone 7 Plus

Iako glasine o mogućem dolasku bežičnog punjenja na iPhone traju već nekoliko godina, Apple tek treba dati zeleno svjetlo. Vidjeti da se većina Android korisnika razmeće bežičnim punjenjem pomalo je bolno za neke korisnike iPhonea. Je li i kod vas slučaj?

Ne brinite; U istom sam čamcu kao i vi. Uz samo malo posla možete sigurno bežično napuniti iPhone 7 ili 7 Plus. Jeste li spremni za to? Hajde da vidimo!

Kako bežično napuniti iPhone 7 i 7 Plus

Provjerite imate li bežični (Qi) prijamnik kartice za punjenje.

Trebate kupiti bežični punjač. Istražite najbolje bežične punjače za iPhone 7/7 Plus.

Korak 1. Dalje, morat ćete uključiti priloženi gromobranski kabel prijemnika kartice za bežično punjenje. Zatim ga morate preklopiti preko stražnje strane iPhonea.

Korak 2. Sada na pametni telefon morate instalirati tanku futrolu od prave kože ili bilo koju drugu futrolu. (Pogledajte najbolje iPhone 7 kožne futrole, 7 Plus kožne futrole.)

Korak # 3. Sljedeće, samo trebate savršeno postaviti svoj uređaj na podlogu za bežično punjenje da biste započeli punjenje.

Naizmjenično;

Postoji još jedan način bežičnog punjenja iPhonea 7. Jednostavno kupite futrolu za bežično punjenje za svoj uređaj. Instalirajte kućište na svoj pametni telefon, a zatim ga savršeno postavite na podlogu za bežično punjenje kako biste se ugodno sočili.

To je to!

Sada iskoristite najbolje od ove opreme za bežično punjenje da biste bez napora napajali iPhone.

Idealno bi bilo da je Apple svom iPhoneu dodao tehnologiju bežičnog punjenja. Još nije jasno zašto ga je tehnološki div i dalje izbjegavao.

Većina nas je očekivala da će iPhone 7 doći s bežičnim punjenjem. Ali, nema ga ni novi iPhone. Što mislite zašto Apple ne dodaje tehnologiju bežičnog punjenja na svoj iPhone? Podijelite svoje misli s nama u odjeljku za komentare.