Blog

Najbolje drvene priključne stanice za iPhone Xs Max i XR

Nedavno smo pregledali najbolje drvene futrole za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR. Tijekom istraživanja dodatne opreme, pogled nam je pao na neke od najfinijih drvenih pristaništa dizajniranih za sigurno punjenje iPhonea 2018. Impresionirani estetskim dizajnom i prirodnim osjećajem, odlučili smo poredati neke od gornjih drvenih postolja za punjenje za iPhone Xs Max, XS i iPhone XR.

 1. BoxThink
 2. OLVOO
 3. InkoTimes
 4. Greta Oto
 5. Pezin & Hulin
 6. Avantree
 7. Ljubičasti čekić
 8. Ovtel
 9. Feitenn
 10. Aerb

1. BoxThink

Kvaliteta koja BoxThink čini vrijednim ozbiljnog razmatranja je sposobnost uključivanja ne samo vašeg iPhonea već i Apple Watcha i AirPods-a. Izrađen od pravog bambusova drveta, stalak za punjenje djeluje čvrsto i ima glatku završnu obradu. Mala podloga osigurava da vam ne zauzima puno prostora na radnom stolu.

Priključna stanica s tri USB priključka dizajnirana je za istovremeno punjenje više uređaja. Zahvaljujući idealnom upravljanju kabelima, drži nered na kabelu daleko od vašeg stola. A sa silikonskim jastučićima pristanište ostaje stabilno na ravnoj površini.

USP: Uredno upravljanje kabelima

Pogledajte na Amazonu

2. OLVOO

Ova ponuda tvrtke OLVOO također dolazi s 3-u-1 funkcionalnošću baš kao i BoxThink. Međutim, odlikuje se drugačijim dizajnom i nešto više u trendu.

Prvo i najvažnije, dolazi s postoljem za bežično punjenje koje vam omogućuje bežično punjenje pametnog telefona. Dizajn s dvije zavojnice omogućuje vam postavljanje uređaja i vodoravno i okomito. Stoga ćete imati bolje kutove gledanja tijekom video poziva ili gledanja filma.

OLVOO također učinkovito djeluje na napajanje vaših Apple Watch-a i AirPod-a. A sa sposobnošću da udalji uobičajene opasnosti poput kratkog spoja i prekomjerne struje, čini se da je snažni kandidat za vaše potrebe.

USP: Bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

3. InkoTimes

InkoTimes je pokazao izvrsnu majstorsku izradu na drvetu i izradio je punjač za iOS uređaje. Izrezan od 100% prirodnog bambusa, ovaj ručno izrađeni stalak za pristajanje može se pohvaliti izdržljivom konstrukcijom. Osim za osobnu upotrebu, ovaj proizvod možete kupiti da biste poklonili nekome koga volite.

Magnetska baza čini veliku razliku. Dock možete brzo instalirati i rastaviti. To znači da ovaj drveni dok možete odnijeti i u svoj ured.

USP: Magnetska baza

Pogledajte na Amazonu

4. Greta Oto

Drvene stanice za pristajanje obično su dostupne za muškarce i žene. No, Greta Oto napravila je pristanište za punjenje isključivo za muškarce. Ako se pitate kako je ovo središte za punjenje muško, provjerite značajke proizvoda. Osim iPhonea, muškarci mogu koristiti ovu priključnu stanicu za svoj pribor poput sjenila, ručnog sata, novčanika i drugih.

Iza drvenog postolja pronaći ćete malo prostora za stavljanje kovanica i USB pogona. Ova priključna stanica dostupna je u osam različitih boja. Možete ga jednostavno sastaviti i koristiti kod kuće ili u uredu.

USP: Talijanski dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Pezin & Hulin

Pristanična stanica Pezin & Hulin izrađena je od 100% prirodnog bambusa, koji je ekološki prihvatljiv drveni materijal. Možete se osloniti na ovaj proizvod jer jamči dugotrajnu upotrebu. Za elegantan završetak, Pezin & Hulin su polirali svaki rub. Ovaj glatki i pojednostavljeni profil čini ovu priključnu stanicu atraktivnim ukrasnim dijelom.

Jedna od blistavih značajki ovog doka je uklonjivi stalak za sat. Pazite da punjač sata ima promjer manji od 1,1 inča. Ovaj pristanište možete koristiti u sobama za poslovne sastanke, učionicama, restoranima, hotelima, domovima i drugim mjestima.

USP: Može primiti do šest uređaja

Pogledajte na Amazonu

6. Avantree

Avantree donosi bambusovu priključnu stanicu za punjenje s 10 priključaka za punjenje i snagom punjenja od 100 W. Od više priključaka za punjenje, postoji jedan priključak za brzo punjenje 3.0, jedan USB-C priključak i osam pametnih USB priključaka. Jedno središte za punjenje može zadovoljiti vaše potrebe kada morate napuniti MacBook, iPhone i iPad.

Za stol bez smetnji možete vjerovati ovom postolju za punjenje koje nudi ugrađenu pametnu IC-u za punjenje za maksimalnu sigurnost vaših uređaja. Nakon što spojite kabele, možete njima upravljati pomoću kabelskih vezica i sakriti sve kabele ispod kutije.

USP: Dizajn bez nereda

Pogledajte na Amazonu

7. Ljubičasti čekić

Purple Hammer predstavlja ručno izrađenu drvenu priključnu stanicu za vaše iPhone uređaje. Savršen poklon za sve prigode, ovaj priključni stalak prikazuje klasični dizajn koji može uljepšati vašu radnu površinu u uredu i noćni stol kod kuće. Pored iPhonea možete i usidriti Apple Watch.

Prazan prostor na dnu omogućuje vam stavljanje ostalih dodataka koje obično koriste muškarci. Možete staviti novčanik, olovku, ručni sat, sjenila, novčanice i još mnogo toga.

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. Ovtel

Ovtelha ste pokrivali s većine aspekata. Drveni dock omogućuje punjenje nekoliko iPhona i Apple Watcha odjednom. Što se tiče sigurnosti od pretjeranog toka i sličnih zlikovaca, to čini prilično dobar posao držeći ih podalje.

Konstrukcija od bambusovog drveta daje joj dovoljno snage da preživi udar. Smatram da je upravljanje kabelima do te mjere. Stoga će vaš stol i dalje izgledati uredno. Osim toga, Ovtel dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Izdržljiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. Feitenn

Da bi postigao savršenstvo u svom dizajnu, Feitenn se potrudio stvoriti besprijekoran pogled sprijeda i straga. Postavite ovaj proizvod u bilo koji položaj; impresionirat će gledatelje. Na dno je Feitenn stavio gumene prostirke koje osiguravaju stabilnost pristaništa. Stoga se vaš iPhone i Apple Watch ne trese dok gledate videozapise ili koristite FaceTime.

Neka vaš stol bude prirodniji s većim osjećajem dodira. Ovaj je postolje podignut na prikladnu visinu radi ergonomske udobnosti dok je tipkovnica postavljena na ovaj držač.

USP: Ergonomska udobnost

Pogledajte na Amazonu

10. Aerb

Želite malo kompaktniji drveni dok? Aerb može biti izvrsna opcija s više aspekata.

Ekološko drvo od bambusa daje mu potrebnu trajnost da dugo traje. Glatka završna obrada zajedno sa savršenim upravljanjem kabelima čini je sigurnom za vaše profesionalno okruženje.

A s mogućnošću sigurnog punjenja Apple Watcha i iPhonea čini ga idealnom imovinom. Štoviše, pruža i poboljšani kut gledanja, tako da ćete moći pogledati kroz poruku ili ugodno komunicirati sa svojim iPhoneom.

USP: Ekološko drvo od bambusa

Pogledajte na Amazonu

To sažima naš pregled drvenih dokova!

Vaša najbolja oklada?

Sada je vrijeme da podijelite svoje podatke o gornjim pristaništima. I stvari koje ste smatrali vrijednima. Naravno, ako ste pronašli nekoga od svojih najboljih kandidata koji nedostaje s popisa, recite nam i o tome.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

 • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone Xs, Xs Max i XR
 • Priključne stanice za iPhone Xs, Xs Max i XR
 • Najbolji bežični punjači za iPhone Xs, Xs Max i XR
 • Najbolji automobilski punjači za iPhone Xs, Xs Max i XR