Blog

Najbolji slučajevi iPhone 6s Plus s nosačima 2021

Dva su glavna razloga zašto za svoj iPhone preferiram futrole za nosače - pouzdana zaštita od padova i bolje iskustvo gledanja medija. Srećom, mnogi visokokvalitetni kućišta pružaju izvrsnu funkcionalnost postolja. Međutim, ovo su najbolji iPhone 6s Plus futrole podmetači temeljeni na funkcionalnosti i primjetnoj kvaliteti. Osim što vam omogućuju uživanje u videozapisima s optimalnim kutovima gledanja, ovi kućišta nude pametnu zaštitu od udaraca ili ogrebotina. S najnovijim dizajnom izgledaju vrlo stilski. Upoznajmo više o ovih deset najboljih futrola za nosače za iPhone 6s Plus!

1. ZVEdeng

Vrijedno je cijeniti ovu višenamjensku futrolu za iPhone 6s Plus. Podržava vertikalne, kao i vodoravne položaje. Uz to, možete omotati prst kroz magnetsku traku kako biste čvrsto držali iPhone.

Rubovi su lagano podignuti, a da ne izgledaju glomazno kako bi se dobio dodatni sloj zaštite od normalnih neravnina i padova. Iznad svega, ZVEDeng ima sedam različitih boja koje odgovaraju svakoj osobnosti i svakoj dobnoj skupini.

USP: Okomito i vodoravno postolje

Pogledajte na Amazonu

2. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor teška je futrola koja nudi maksimalnu zaštitu vašem phabletu bez dodavanja velike količine. Ima robusnu dvoslojnu konstrukciju izrađenu od TPU i polikarbonata.

Tehnologija zračnih jastuka dodatno pojačava strukturu da apsorbira udar. Uz to, veliki zaslon ima dodatnu zaštitu zahvaljujući podignutoj usnici.

Što se tiče postolja, idealno podupire vaš pametni telefon za ugodno gledanje krajolika. Čvrsti oklop izgleda dobro u ružičastom zlatu, metalu od metala i crnoj boji.

USP: Robusna konstrukcija za dodatnu zaštitu

Pogledajte na Amazonu

3. AlphaCell

AlphaCell u potpunosti je usmjeren na pružanje beskompromisne obrane vašem pametnom telefonu. Trostruki slojevi konstrukcije poduprti su robusnim okvirom.

Dizajn otporan na udarce, kućište pruža certificiranu vojnu zaštitu za vaš iPhone 6s Plus. Osim čvrstog kućišta, dolazi s kopčom za remen što olakšava nošenje pametnog telefona.

Štoviše, kopču za remen također možete pretvoriti u korisno postolje za gledanje medija. Povrh svega, AlphaCell je dostupan u nekoliko boja.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

4. Incipio PUTNIKA

Ako želite imati funkcionalniju futrolu za nosače, izbliza pogledajte Incipio STOWAWAY. Kućište ima oblikovan dizajn i pruža ključnu obranu pametnom telefonu.

Ali ono zbog čega vrijedi isprobati je skriveni pretinac na stražnjoj strani. Utor možete koristiti za pohranu do tri kartice. Samostojeći stalak može divno ući u predstavu kada želite osvijetliti vrijeme za video.

Uz to, STOWAWAY možete odabrati u pet opcija boja poput crne, plave / sive i više.

USP: Utor za skrivene kartice

Pogledajte na Amazonu

5. Kitoo

"Kitoo" izgleda potpuno prilagođen pouzdanoj futroli za vaš phablet. Ono što mu daje prednost u odnosu na mnoge kolege je sposobnost izdržavanja kapi do 12 stopa. U većini slučajeva ova razina zaštite zaštitit će vas.

Osim izuzetno izdržljivog kućišta, Kitoo dolazi s ugrađenim postoljem. Stoga će vam gledanje medija bez upotrebe ruku uvijek biti ugodno iskustvo. Štoviše, ovaj kućište zgodnog izgleda dolazi u više tamnih boja.

USP: Zaštita od pada do 12 stopa

Pogledajte na Amazonu

6. ICONFLANG

Za korisnike koji žele 360-stupanjsku fleksibilnost sa svojim kućištem na postolju, ovaj je savršen. Metalni prsten sa stražnje strane može se rotirati punih 360 stupnjeva dajući savršeno mjesto za slijetanje za vaš iPhone. Budući da je metalni prsten, savršen je i za magnetne nosače automobila.

Osim toga, materijal kućišta je otporan na ogrebotine i otiske prstiju, održavajući ga uvijek urednim i čistim. Jednom kada stavite ovaj slučaj, nema potrebe za uklanjanjem, jer su svi izrezi precizni za upotrebu svih priključaka iPhonea. Na kraju, dostupne su četiri opcije boja.

USP: Rotirajući nosač za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

7. OBLIQ Skyline Advance serija

Razlog zašto biste željeli imati OBLIQ-ovu Skyline Advance seriju je taj što izuzetno apsorbira šok. Dakle, čak i neugodne neravnine ne mogu naštetiti vašem iPhoneu sve dok je ova maska ​​na njemu.

Govoreći o konstrukciji, kućište ima robusnu stražnju ploču ojačanu s četiri stražnja vrata. Tu je i prednja usna koja osigurava da veliki zaslon ne dodiruje površinu kada je postavljen licem prema dolje.

Zahvaljujući dodatnom bočnom držanju, ova teška futrola također udobno stane na dlan. I na kraju, metalni nosač čini Skyline Advance Series kompletnim poklopcem.

USP: Poklopac otporan na udarce s metalnim postoljem

Pogledajte na Amazonu

8. Vena

Vena vCommute dobra je vrijednost za vaš novac. Pripremljen je s visokokvalitetnim PC i TPU materijalom koji pojačava njegov dizajn.

Ova futrola za novčanik može obraniti vaš iPhone od neravnina, a na stražnjoj strani ima utor za karticu. Stalak s magnetnom bravom nudi praktičniji kut gledanja. Dostupan je u dvije boje - ružičasto zlatnoj i svemirsko sivoj.

USP: Stalak s magnetnom bravom

Pogledajte na Amazonu

9. Aduro

Aduro futrola za nosač za iPhone 6s Plus podržava horizontalno i vertikalno gledanje. Kućište je izrađeno od gumiranog materijala koji omogućuje dobro držanje. Kućište također ima futrolu koja vam može dobro doći kada ne koristite iPhone. Osim toga, iPhone se može odvojiti od futrole bez uklanjanja futrole.

Kućište je prilično tanko i privlačnog je dizajna, ali nema mogućnosti odabira boja.

USP: Futrola je dostupna uz futrolu

Pogledajte na Amazonu

10. NAISU

NAISU može ispuniti vaš zahtjev da budete praktičnije pokriće. Pa, kažem to jer se čini da je slučaj dobro stvorio ravnotežu između elegancije i zaštite.

Iako kućište ima dva sloja strukture, izgleda pomalo tanko. S protukliznom teksturom, vanjski dio čvrsto leži na dlanu.

Baš kao i Incipio STOWAWAY, ima i utor u kojem možete držati kartice. A s funkcijom stalka, vrijeme za medije uvijek će biti zabavno. Što se tiče opcija boja, NAISU dolazi u pet nijansi, uključujući mentu, mornaricu, ružičasto zlato, srebrno sivu i crnu.

USP: Tekstura protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

BONUS

i-Blason

i-Blason stvorio je čvrsto kućište od polikarbonata otpornog na udarce. Navlaka je učvršćena unutarnjim rukavom od silikona koji apsorbira udarce. Savršeni izrezi i dizajn omogućuju vam lak pristup svim priključcima i tipkama.

Okretna futrola s kopčom za remen olakšava nošenje uređaja. Futrola se može pretvoriti u postolje za fantastično iskustvo gledanja medija bez ruku. Tri opcije uključuju plavu, crnu i crvenu.

USP: Apsorbirajuća unutrašnjost

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Odjava.

Koji će se od ovih kućišta podmetača instalirati na vaš iPhone 6s Plus? Bilo bi sjajno znati njegove i osobine koje su vam se svidjele u njemu. Ono što ove slučajeve čini toliko impresivnima je kompaktan dizajn i sposobnost poboljšanja hands-free iskustva. Štoviše, vrlo su zaštitni.

Možda ćete htjeti sustići:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus futrole za branik
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6s Plus
  • Najbolje narukvice za iPhone 6s Plus