Blog

Najbolje igre beskrajnih trkača za iPhone i iPad u 2020

Beskrajne trkačke igre, iako jednostavne, mogu biti vrlo ovisne. Jedna od najzgodnijih stvari kod njih je ta što neprestano otkrivate nešto novo unatoč ponavljajućim uzorcima. Skakanje u zraku, prebacivanje s jedne strane na drugu ili izvrstan skok glavom neki su od prekrasnih aspekata takvih igara. Što ih više igrate, čini se da su privlačniji. Dakle, ako ste spremni udariti zemlju, ozbiljno pogledajte ovu legendarnu kolekciju najbolja beskrajna trkačka igra za iPhone i iPad.

# 1. Temple Run 2

Temple Run 2 jedna je od najpopularnijih beskrajnih trkačkih igara na svijetu. Zahtijeva od vas da dominirate igrom skakanjem, trčanjem, okretanjem i strašnim klizanjem. Morat ćete proći pored opasnih litica, zip linija, mina i šuma.

Uz nevjerojatnu grafiku i izvanredna okruženja, igru ​​je prilično uzbudljivo igrati. Štoviše, moćnije značajke poput Usaina Bolta, torbu s igrama, škrinju s novčićima i još mnogo toga možete otključati kupnjom putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Surferi u podzemnoj željeznici

Subway Surferi munjevito su brzi i nužni za ljude koji imaju veliku sklonost brzini. Upakovana živopisnom i živopisnom HD grafikom, čini se da vam se nikad neće zasititi ova nevjerojatna trkaća igra!

Trebate trčati što brže kako biste imali veće šanse za pobjedu. Svakako izbjegavajte nadolazeće vlakove. Otiđite u Kinu na svjetskoj turneji Subway Surfersa i pogledajte prekrasne vrtove i velike trgovačke centre u Šangaju. Na stazama možete pronaći sjajne obožavatelje koji će osvajati sjajne tjedne nagrade za lov.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Super Mario Run

Beskrajna trkačka igra tako nevjerojatna kao što je Super Mario Run zaslužuje pronaći sigurno mjesto na ovom elitnom popisu. Ima sve što biste željeli zadržati ljubav prema brzini netaknutom, ne samo nekoliko sati, već i danima.

Tempirajte svoje slavine do savršenstva i učinite da Mario skače u velikom stilu i izvlači vrtnje u zraku i skokove u zid, a da se pritom ne oznoji. Skupite puno novčića i krastača kako biste stvorili svoje moćno kraljevstvo.

Zaključajte rogove protiv svojih prijatelja ili drugih igrača da biste dokazali svoju nadmoć. Spasiti breskvu princeze iz Bowserovog zarobljeništva; izlažući svoje junaštvo. Ako želite otključati sve značajke, uključujući 6 svjetova, idite na profesionalnu verziju (9,99 USD) igre.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Kameleonski trk

Chameleon Run, fascinantna igra auto-trkača može vam se puno svidjeti. Morate odmah promijeniti boju dok trčite dok skačete s jedne platforme na drugu. Zanimljive mehanike skakanja poput skoka glavom i dvostrukog skoka čine ovu igru ​​trkača užitkom za igrati.

Igra se sastoji od različitih razina; zahtijevajući od vas da skočite, pomaknete prekidač i besprijekorno trčite kako biste postigli svoj cilj. Sa samo dvije tipke za upravljanje nećete imati poteškoća biti na vrhu igre.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 5. Ljutiti Gran Run

Angry Gran Run nevjerojatno je smiješan. Morate pomoći Angry Gran, koji je zaključan u azilu, da pobjegne. Vodite je kroz ulice i mnoge izazove koji će joj pomoći da dođe do željenog odredišta. Trčite, klizite i skačite savršeno kako biste izbjegli prepreke na putu.

Borite se protiv punkera i uhvatite njihove novčiće da raščistite ulice. Upotrijebite te dragocjene novčiće za kupnju strašnih kostima. Ako ne želite lutati hramovima, džunglama i stanicama podzemne željeznice, krenite u poznate gradove poput New Yorka, Rima i drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Sonic Dash 2

Volite brze pjesme? Ako je odgovor da, lijepo ćete se zabaviti igrajući “Sonic Dash 2.”

U ovoj ludo zabavnoj trkačkoj igri igrate kao Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles, Sticks i Shadow. Također možete protiviti do tri znaka u uzbudljivom načinu timske igre. Najbolje iskoristite Sonic’s Dash Ring Magnet, Knuckle’s Slam i Amy’s Ring Hammer kako biste ostali u vrhu igre.

Prikupite i razvijajte što više čarobnih Spriteova. Naporno idite na posebne događaje i glavno se borite s osvajanjem mnogih nagrada!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Lara Croft: Trk relikvija

Svjetlucava beskrajna trkačka igra poput "Lara Croft: Relic Run" zaslužuje biti na vašem radaru. Baš kao i njegovi kolege, nudi vam i puno prilika da pokažete svoje trčanje, vožnju i zamah, ali uz različite zavoje.

Dok prolazite kroz izuzetno izazovno okruženje, morate se ne samo suočiti s brojnim preprekama već i riješiti misterij koji prijeti uništenjem svijeta.

Osim zanimljive priče, voljet ćete se prepustiti šefovima i isprobati Larin ogroman spisak oružja. Nepotrebno je spominjati, igra vam također nudi priliku da osvojite cool nagrade i dominirate na ljestvicama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Punch Quest

Punch Quest predstavlja vam uzbudljivo iskustvo dok vodite angažiranu bitku s neprijateljima. Ova beskrajna trkačka igra s obmanom i natprirodnom snagom ovisnost je u koju biste se voljeli prepustiti. Ako volite oduševiti svaki izazov kolosalnim moćima šake, sigurno ćete se sjajno zabaviti s ovom igrom.

Osnažite se otključavanjem mnogih posebnih sposobnosti i super poteza. Možete jahati opasnog dinosaura koji puca na lasere. Iako ne postoji prava priča niti bilo koji zadani cilj, vragovi i negativci svojim agresivnim potezima da vas poraze uspiju vas učiniti opsjednutima njime.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Agente Dash

Ako ste završili s bezumnom igrom trčanja i žudite za nečim vrlo intenzivnim, idite na Agent Dash. Suprotstavili ste se zlobnom zlikovcu koji vas pakleno zgnječi. Uz neke zaokretne razine i dramatične uspone i padove, uvijek ćete se morati suočiti s novim izazovom.

Zapanjujuće akcije, pametni bijegovi i infiltracije nikada vam neće dopustiti da se izvučete. Svi novi likovi, fantastična odjeća i sjajne pogodnosti neki su od neodoljivih začina ove igre. I da, tu je i svjež zvuk nadahnut špijunskim filmovima koji će vas zabavljati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Knightmare Tower

Želite letjeti visoko u zraku poput rakete? Šanse su da biste voljeli imati veliku vezu s ovom beskrajnom skakačkom igrom. Napunite se jer imate 10 princeza, sve su one kćeri istog kralja, za spašavanje. Sa 70 zadataka za koje se možete boriti i više od 50 različitih čudovišta za ubijanje, imat ćete dovoljno vremena dok se igrate.

Zadatak uključuje skok na raketni brod koji vas upuca visoko u zrak. Putem morate naići na neprijatelje. Gnječenjem ili rezanjem negativaca na komadiće ne samo da vam pruža duboku radost već vas šalje dalje u zrak. Nije tipična igra "trkača", ali ima dovoljno da vas satima zadivi.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je to!

Vaš omiljeni favorit?

Deset prema jednoj, barem nekoliko ovih trkačkih igara osvojilo vas je! Mogu li znati njihova imena i značajke koje su vam se svidjele u njima? Bilo bi strašno znati ih u komentarima ispod.

Možda biste htjeli provjeriti i ove popise igara:

  • Najbolje akcijske igre za iPhone i iPad
  • Najbolje alternative za Super Mario Run
  • Svemirske pucačke igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre obrane tornja za iPhone i iPad