Blog

Kako izvesti knjige s iPhonea ili iPada na računalo

Uvoz Apple Books s računala na iPhone / iPad jednostavan je putem iTunesa. To vam nimalo ne pada na pamet jer sve što radite je povlačenje i ispuštanje knjiga s računala u upravitelj datotekama knjiga u iTunesu kada je vaš iDevice povezan.

Ali mnogo puta knjige preuzimam izravno na iPad ili iPhone i čitam ih na njemu. Kako mogu izvesti datoteke iz Knjiga na uređaju na računalo? Uvoz računala u iBook jednostavan je kao i malo, ali izvoz zahtijeva malo više truda.

Da biste izvezli datoteku iz dubine aplikacije Books, potreban vam je istraživač datoteka. Poput glazbe, Apple vrši šifriranje naziva datoteka i pohranjuje ih u mapu Knjige. Samo ih Apple Books i iTunes mogu ispravno pročitati i prikazati podatke.

Zanimljivo je da se s MacOS-om Apple želi riješiti problema s izvozom dopuštajući vam da čitate Apple Books na Macu. Za nas ostale koji nećemo koristiti Mavericks,

Evo kako izvesti Apple Books s iPhonea ili iPada na računalo

Korak 1. Nabavite istraživač datoteka. Obično bi iExplorer trebao raditi sasvim dobro.

Korak 2. Spojite iPhone ili iPad s računalom i pokrenite iExplorer.

Korak # 3. Otvorite iPhone / iPad kao montirani uređaj i idite na Mediji → Knjige → Kupnje.

Najsmješnije je što nećete moći dešifrirati koja datoteka odgovara kojoj knjizi iz vaše biblioteke, jer su, poput glazbe, nazivi datoteka šifrirani. Ipak, sada možete kopirati stvari.

Ova metoda mape omogućuje vam pristup svim datotekama, uključujući .epub, .pdf i sve vrste koje ste kupili. Možda biste trebali provjeriti epub u pdf pretvarače kako biste napravili čitljivu kopiju epub knjiga koje ste dobili.

Prijenos kupnji

Bilo je prijedloga za prijenos vaših iPhone / iPad kupnji putem iTunesa, tako da na svoje računalo imate Apple Books. Problem je u tome što ih još uvijek ne možete otvoriti na računalu kao što biste otvorili normalnu pdf datoteku. Zato niti jedna uobičajena metoda ne funkcionira za izvoz pdf-a iz Knjiga na računalo.

Gore spomenuti softver ima verzije za Mac i Windows. Idite ovdje da preuzmete iExplorer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found