Blog

Besplatne aplikacije za bilješke za iPhone i iPad u 2020

iPhone i iPad učinili su bilježenje fleksibilnijim i moćnijim. Iako nije baš tako jednostavno i bez nereda kao zapisivati ​​stvari olovkom i papirom, puno je snažnije. Postoje tone aplikacije za bilježenje vani u App Storeu. Zapravo je super zasićen. Ali postoje besplatne aplikacije za vođenje bilješki koje su zaista nevjerojatne s jasnim sučeljima, izvrsnim značajkama i pametnim načinom funkcioniranja. Ovo je popis takvih aplikacija koje čine bilješke na iPhoneu i iPadu brzim i jednostavnim.

# 1. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote moćna je aplikacija za bilježenje za iOS. Ono što mi se osobno najviše svidjelo u ovoj aplikaciji je jednostavno sučelje. Omogućuje prilično jednostavno hvatanje ideja, razvrstavanje bilješki i održavanje svih organizacija.

Često zaboravite izvršiti neke bitne zadatke? Također možete stvoriti zadatke i s lakoćom ih pripaziti kako nikada ne biste ispuštali nešto s vašeg radara.

Aplikacija sinkronizira vaše bilješke s OneDriveom i SharePointom kako bi bile sigurne i pristupačnije. Još bolje, OneNote možete koristiti na nekoliko jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, hrvatski, češki, danski, nizozemski i još mnogo toga.

preuzimanje datoteka

# 2. Evernote

Evernote je klasa koja se razlikuje i po funkcionalnosti i po značajkama. To je idealna aplikacija za koju biste željeli pripremiti bilješke s najvećom lakoćom i upravljati njima s apsolutnim savršenstvom.

Omogućuje vam bilježenje u mnogim formatima kao što su tekst, skice, fotografije, audio, video, PDF, web isječci itd. Osim toga, također možete stvoriti bilješke, dnevni red i pripremiti svoju najbolju prezentaciju.

Napravite popise obveza tako da ćete sve moći izvršiti na vrijeme. A uz pravodobne podsjetnike, obavještava vas o tome što morate učiniti.

preuzimanje datoteka

# 3. Bilježnica

"Bilježnica" je neizmjerno učinkovita kada je u pitanju stvaranje bilješki, kontrolnih popisa i skica. Bilješke možete organizirati na najbolji mogući način i sinkronizirati ih na svim uređajima.

Također imate mogućnost prilagodbe bilješki. Na primjer, možete odabrati lijepu naslovnicu za bilješke ili stvoriti impresivnu. Kako aplikacija također radi sa Siri, moći ćete izvršiti nekoliko stvari brže.

Štoviše, omogućuje vam pisanje bilješki i snimanje zvučnih bilješki izravno s vašeg Apple Watcha.

preuzimanje datoteka

# 4. Napomene: Supernote Recorder

"Bilješke" su idealne za intervjue, konferencije i sastanke zahvaljujući mogućnosti brzog i jednostavnog postupka bilježenja. Na raspolaganju imate nekoliko predložaka bilješki kodiranih bojama.

Uz dostupnost predložaka bilješki povezanih s temom, moći ćete izrađivati ​​sve vrste bilješki. Sve su vaše bilješke automatski organizirane i poredane po datumu ili kategoriji. Nadalje, na bilješci možete postaviti podsjetnike da ne zaborave izvršiti važne zadatke.

preuzimanje datoteka

# 5. Snositi

Nakon što sam dugo okrenuo "Medvjeda", znam koliko vam ova aplikacija za bilješke može biti učinkovita. Aplikacija drži sve jednostavno kako biste posao mogli obaviti bez ikakvih komplikacija.

Iskoristite jednostavne alate za pisanje s potpunim mirnim svijetom. Postoji prilagođena traka prečaca koja formatiranje čini super praktičnim.

Bilješkama možete dodavati zadatke kako biste bili u toku sa svojim tijekom rada. Na raspolaganju će vam biti dobar broj tema, moći ćete na neki način prilagoditi svoje stvari. Štoviše, Bear nudi više mogućnosti izvoza, uključujući TML, PDF, DOCX, MD, JPG i EPUB.

preuzimanje datoteka

# 6. Jednostavna bilješka

Najjednostavnije od svega, Simplenote je jednostavan koliko aplikacija za bilješke može dobiti bez prelaska granice minimalizma. Bilješke možete označiti i prikvačiti radi lakše kategorizacije / klasifikacije.

Uživate li raditi s prijateljima na projektu? Simplenote vam omogućuje suradnju s prijateljima kako bi vam pomogli da savršeno izvršite svoje zadatke.

Na temelju vašeg tijeka rada moći ćete sortirati svoje bilješke i održavati ih u potpunosti sinkroniziranim sa svojim potrebama. Nadalje, kompatibilan je s mnogim jezicima poput japanskog, korejskog, portugalskog, ruskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog i mnogih drugih.

preuzimanje datoteka

# 7. Nacrti 5

Kad ste na sastanku, dodirivanje iPhone zaslona za vođenje bilješki dosadan je zadatak. Skice rješavaju ovaj problem. Otvara tipkovnicu i možete odmah početi tipkati. Također, možete zamoliti Siri da otvori Skice i počne voditi bilješke. Bilješke koje napravite u ovoj aplikaciji mogu se jednostavno dijeliti pomoću više opcija dijeljenja.

Osim toga, bilješke možete diktirati i u Skicama i pretvorit će ih u tekst. To vam dobro dođe kad morate puno stvari brzo primijetiti. I na kraju, postoji mnogo opcija za uređivanje teksta koje možete iskoristiti i maksimalno iskoristiti svoje iskustvo bilježenja.

preuzimanje datoteka

#8. Google Keep

Jednostavno rečeno, bilo bi pogrešno ne uključiti Google Keep na ovaj poželjni popis glavnih aplikacija za bilježenje. Bilo da je riječ o praktičnim značajkama ili vrhunskoj funkcionalnosti, ova aplikacija može ići do prstiju s najboljim poslovnim rezultatima.

Neke od najprivlačnijih značajki koje sam pronašao u "Keep" su sposobnost trenutnog snimanja glasovne bilješke i automatskog prepisivanja. Druga najfinija značajka koja mi se sviđa je mogućnost urednog organiziranja bilješki uz upotrebu različitih naljepnica i boja.

preuzimanje datoteka

# 9. MetaMoJi Note Lite

Bez obzira želite li bilježiti, bilježiti PDF ili bilježiti ideje, MetaMoJi Note je ono što biste trebali koristiti za pojednostavljivanje zadatka. Pomoću različitih olovaka i rasporeda papira moći ćete stvarati impresivne bilješke.

Možete sinkronizirati sve mape ili odabrane mape u oblak MetaMoji (do 2 GB besplatno) za lak pristup datotekama i upravljanje njima. Premium verzija aplikacije uključuje važne značajke poput snimanja glasa, prepoznavanja rukopisa, pretvorbe teksta, automatske sinkronizacije dokumenata itd.

preuzimanje datoteka

# 10. Očitost

Dizajniran s modernim, ali jednostavnim sučeljem, Notoriety je jedna od vrlo jednostavnih aplikacija za bilježenje. Možete pojačati produktivnost, stvarati brze bilješke i prilagoditi ih prema svojim potrebama.

Omogućuje vam organiziranje bilješki na temelju oznaka da biste ih brzo saznali. Postoje različite teme koje odgovaraju vašem stilu i ukusu. Korištenjem praktičnog proširenja aplikacija vam omogućuje brzi pristup bilješkama i iz drugih aplikacija.

preuzimanje datoteka

Dakle, ovo su naše najpopularnije aplikacije za bilježenje za iOS!

Vaš odabir?

Dakle, koristite ove vrhunske aplikacije za bilješke u svoju korist za jednostavnije i brže vođenje bilješki, izradu kontrolnih popisa ili popisa obveza. Kupnjom putem aplikacije možete otključati premium značajke i imati bolji korisnički doživljaj. Siguran sam da ove aplikacije mogu ispuniti vaša očekivanja.

Pogledajte i dolje zaokružene aplikacije:

  • Najbolje alternative za Evernote za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za pisanje za iPhone i iPad
  • Rječnik aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad

Koja je vaša omiljena aplikacija za bilježenje za iOS i zašto? Pucajte svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.