Blog

Najbolji dodaci centra za obavijesti za Mac u 2020

Dodaci Centra za obavijesti moraju ih imati ljudi koji vole pripaziti na sve što im je puno važno. Zaronjavanje duboko u određene aplikacije samo da biste uvijek iznova dobili najnovije informacije o određenoj stvari može biti izuzetno distraktivno, ali i dugotrajno. Više ne skačite s jedne aplikacije na drugu! Kako bismo osigurali da sve potrebne informacije budu na samo jedan pogled, okupili smo najbolje widgete Centra za obavijesti za Mac.

1. Monitor baterije

Pouzdani u milijune Mac korisnika širom svijeta, Battery Monitor fantastičan je dodatak na vašem Macu. Kao što i samo ime govori, ovaj dodatak nadgleda bateriju vašeg MacBooka. Stručni stručnjaci koji su ga pohvalili kao „NEPROCJENJIVA KORISNOST“ i „WIDGETS CENTRA ZA OBAVIJEST“, Monitor baterije pomaže vam u pristupu informacijama o bateriji s trake izbornika.

Štoviše, ovaj dodatak također prikazuje postotak i vrijeme napunjenosti na traci izbornika. Dobijte detaljne informacije o bateriji, upozorenja o praznoj i punoj bateriji i uživajte u lijepim temama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Stvari 3

Kad mislite upravljati svojim zadacima potpuno mirno, ne biste trebali gledati dalje od stvari 3. Osvojivši Appleovu nagradu za dizajn 2017. i osvojivši četiri i pol zvjezdice od 271 ocjena, dobio je kvalitetu da živi vaša velika potražnja.

Zabilježiti misli je povjetarac s ovom aplikacijom! Možete se poslužiti tipkovnom prečicom koja vam omogućuje zumiranje zadatka ili pokrenuti Siri za brzi završetak posla. Napravite projekt za svaku svoju metu i također poduzmite korake za postizanje tih željenih ciljeva bez trošenja ruke i noge!

Cijena: $49.99

preuzimanje datoteka

3. Monity

Steknite uvid u vaš sustav s ovim naprednim widgetom za nadzor sustava. Prati rad Mac-a i njegovu upotrebu, pružajući vam praktičan uvid u ove detalje.

Neke stvari koje možete vidjeti su vrijeme rada, procesi, upotreba CPU-a, prosjek opterećenja CPU-a, aktivne mreže, korištenje memorije itd. Widget se aktivira kada otvorite ploču s obavijestima, pa nije uvijek crtanje energije u pozadini.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. DockPhone

Ako vam je na raspolaganju DockPhone, možete telefonirati s računala. Iskoristi sve prednosti ugrađenog mikrofona kako bi pružio kristalno čist zvuk. Da biste uputili poziv, možete utipkati ili izgovoriti ime.

Također ćete moći pretraživati ​​svoje kontakte ili izravno birati bilo koje telefonske brojeve. Samo se pobrinite da vaš iPhone ima iOS 8.1 ili noviji i da vaš Mac ima instaliran OS X Yosemite ili noviji.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

5. PCalc

PCalc ne treba nikakvo predstavljanje, zar ne? To je daleko preslatka aplikacija za kalkulator, ne samo za macOS, već i iOS. Dugo ga koristim i uvijek ga smatram rezom iznad ostalih.

Značajke poput RPN (Risk Priority Number) načina, prikaz u više redaka, intuitivan raspored gumba čine ga omiljenim za znanstvenike, inženjere i studente. Postoji opsežan skup pretvorbe jedinica i konstanti koje vam omogućavaju da posao obavite s potrebnim njuhom. Uz višestruko poništavanje i ponavljanje u ponudi, nikada se nećete brinuti o pogreškama.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

6. Kronični računi i prihodi

Je li vam upravljanje računima bio dosadan zadatak? Dodijelite ovu odgovornost Kronici kako bi vam skinuo stres i ujedno donio nenadmašnu učinkovitost u predstavi. Kladim se da nikada nećete zaboraviti platiti račun na vrijeme!

Pomoću prilagođenih obavijesti aplikacija vas upozorava na predstojeće račune. Stoga nikada ne propustite termine. Možete saznati koliko svakog mjeseca trebate uštedjeti za određene račune poput osiguranja automobila i registracije automobila. Nadalje, moći ćete budno pratiti račune i također ih s lakoćom plaćati.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

7. Widget za odbrojavanje

Tražite li mjeritelja vremena da pazi na vaše nadolazeće događaje kako biste se mogli savršeno pripremiti? Ne možete dobiti funkcionalniju aplikaciju za mjerenje vremena od widgeta Countdown.

To točno pokazuje koliko je dana prošlo ili je preostalo za sve događaje koji su poredani za vas. Stoga vaša priprema uvijek ostaje sinkronizirana sa svečanim događajem!

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

8. Chronicle Pro - računi i prihod

Pratite svoje račune i nikada ne propustite uplatu pomoću ovog praktičnog widgeta aplikacije i centra za obavijesti. Nudi jedinstveno rješenje da preuzmete kontrolu nad svojim financijama i budete na vrhu. Pokazat će vam predstojeće račune na traci izbornika i u centru za obavijesti, tako da uvijek imate na umu što treba. Nadalje, prepun je značajki koje olakšavaju postavljanje ciljeva i bolje upravljanje vašim novcem.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

9. Brza bilješka

Swift Note je lagana, ali prilično pametna aplikacija za note za macOS. Aplikacija vam omogućuje stvaranje neograničenih bilješki. Za prilagodbu stvari možete koristiti i više boja pozadine.

Pomoću widgeta moći ćete odmah pristupiti svojim bilješkama izravno iz centra za obavijesti. Omogućuje vam i sinkronizaciju cjelokupnih podataka s iCloudom kako biste im pristupili s različitih uređaja. Štoviše, Swift Note podržava tri jezika poput engleskog, francuskog i ruskog.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. Widgeti

Evo kolekcije korisnih dodataka u jednom kombiniranom paketu. Dizajniran je da vas obavještava i pomaže vam u potrebnim informacijama.

Uključuje audio uređaj, kalkulator, sat, kontakte, podsjetnike, statistiku sustava, pretvaranje teksta u govor, pretvarač jedinica, rječnik, vremenske prilike, pa čak i slagalicu sa slajdovima.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Sada najbolje iskoristite ove aplikacije za jednostavno nadgledanje vaših zadataka, zadataka, pa čak i stanja baterije vašeg MacBooka. Imate li pitanja? Bacite to u komentare.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Mac
  • Najbolje aplikacije za kalendar za Mac
  • Widgeti za macOS Big Sur koje biste trebali koristiti
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found