Blog

Najbolje futrole za remen i futrolu za iPhone 5s 2021. godine

Iako Amazon navodi mnoštvo futrola za kopče za remen za iPhone 5s / 5, neki od njih dizajnirani su da zaštite iPhone i olakšaju nošenje. Neke od ovih futrola za kopče za pojas / futrolu su dvoslojne: što znači da futrolu možete odvojiti od dijela kopče za futrolu. To uporabnost čini povjetarcem. Pogledajte ove visokokvalitetne futrole za iPhone 5s sa kopčom za pojas.

# 1. OtterBox

OtterBox je poznat po proizvodnji robusnih kućišta. Ova futrola za kopču iz Defender serije OtterBox vaš je zadatak da zaštitite svoj iPhone 5s. Možete jednostavno pristupiti svom iPhoneu jer se ovaj slučaj okreće za 360 stupnjeva.

OtterBox je upotrijebio polikarbonatni materijal koji štiti vaš iPhone od oštećenja. Štoviše, materijal je otporan na lomljenje, tako da futrolu možete koristiti u bilo kojem trenutku. Jednom kada kućište instalirate u futrolu, budite bezbrižni jer vam telefon neće pasti.

Cijena: $24.93

Pogledajte na Amazonu

# 2. Yuzihan

Yuzihan je proizveo futrolu s remenom koja štiti vaš iPhone sa svih strana i uglova. Ali ova torbica nije za sigurnost vašeg uređaja; pruža veću udobnost i udobnost dok putujete ili vozite vozila. Yuzihan je za izradu futrole upotrijebio vrhunsku kožu, u koju možete pohraniti vaš telefon, iako je prekriven tankom futrolom tvrtke OtterBox Commuter ili Spigen.

Jedna od glavnih prednosti ovog slučaja je korištenje telefona bez upotrebe ruku; jednostavno spojite svoj uređaj s Bluetooth slušalicama i uživajte u razgovoru i slušanju glazbe. Ovu futrolu za remen izuzetno cijene oni koji svakodnevno putuju javnim prijevozom.

Cijena: $12.89

Pogledajte na Amazonu

# 3. Aduro

Ovo je još jedna dvoslojna kopča za remen / futrola za futrolu za iPhone 5s. Kućište Aduro ima jedinstveni dizajn - nešto što je drugačije i izgleda "lijepo". Također, saznajemo da se iPhone 5s može ukloniti iz futrole bez potrebe za uklanjanjem iz kućišta. Na stražnjem poklopcu nalazi se i postolje. Sama kopča / futrola za remen izrađena je od stvarno nepomičnog materijala.

Cijena: $9.99

Pogledajte na Amazonu

# 4. Reiko

Reiko torbica za kopču za remen izrađena je od visokokvalitetne vanjske ljuske i unutarnjeg silikona. Vanjska ovojnica štiti vaš telefon od udaraca, a unutarnja silikona sprječava ogrebotine. Najbolja stvar u ovom prostranom kućištu je što svoj iPhone možete pohraniti u zaštitnu futrolu.

Čak i dok je vaš telefon u torbici, možete pristupiti priključku za slušalice kako biste slušali pjesme i komunicirali sa svojim kontaktima. Futrola za oblikovanje točno odgovara vašem iPhoneu. Ovo je kućište kompatibilno s zaštitom Defender / LIFEPROOF / Mophie Juice Pack Air / Plus.

Cijena: $6.79

Pogledajte na Amazonu

# 5. De-Bin

De-Bin je urezao nišu u futrolama za kopče za remen za iPhone. Ova vodoravna futrola za telefon izrađena je od vrhunske kože koja daje nevjerojatnost. Pogledajte one petlje remena koje vam omogućavaju da lako prođete pojasom. Držite svoj uređaj blizu sebe dok putujete ili vozite vozila.

Možete držati svoj telefon zaštićenim futrolama OtterBox i LifeProof kada je vaš telefon unutar ove De-Bin torbice. Izdržljiva kopča za remen pomaže vam utaknuti futrolu u hlače.

Cijena: $8.99

Pogledajte na Amazonu

Možda biste željeli provjeriti futrole za kopču za pojas iPhone 5.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found