Blog

Najbolje aplikacije za novogodišnje rezolucije za iPhone za 2021. godinu

Opet je to doba godine kada vjerojatno tražite novogodišnje aplikacije za razlučivanje za iPhone kako bi 2021. bilo najbolje što može. Srećom, u App Storeu je obilje, ali može biti izazov odabrati one koji vrijede vašeg vremena.

Testirali smo i pronašli neke koji će vam istinski pomoći da ispunite neke od najčešćih ciljeva. Zato, pozdravite se s tim što se osjećate sretnijim, zdravijim i ispunjenijim s ovim najboljim novogodišnjim aplikacijama za rezolucije za 2021. godinu.

 1. Tragač za novogodišnjim rješenjima
 2. Način života
 3. Uvidomjer
 4. Trčanje Pješačkih ciljeva
 5. MyFitnessPal
 6. Bookly
 7. Zahvalnost: Dnevnik, Vision Board
 8. Broj
 9. QuitNow!
 10. Ja sam - pozitivne afirmacije

1. New Years Resolutions Tracker - Sve u jednoj aplikaciji

Ako tražite aplikaciju za praćenje svih vaših rezolucija na jednom mjestu, vrijedi uložiti u ovu. Djeluje poput šarma kako biste održavali odgovornost tijekom cijele godine prateći dnevni, tjedni i mjesečni napredak.

Ima privlačno korisničko sučelje i pomaže vam da vizualizirate svoje putovanje kroz grafikone i kalendare. Zanimljiv aspekt je mogućnost zaštite vaših rezolucija lozinkom radi privatnosti. Obavijesti o podsjetnicima možete postaviti prema rasporedu koji vam odgovara.

Pa, želite li više vježbati ili ranije ići spavati, učinite da se sve to dogodi s ovom praktičnom aplikacijom.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

2. Tragač navika - Način života

Nova je godina izvrsno vrijeme za njegovanje novih navika koje mogu dodati vrijednost vašem životu, bilo da se radi o režimu kondicije, pijenju više vode, čitanju, uštedi novca ili nečem drugom. Način života jedinstvena je aplikacija za praćenje navika koja će vam pomoći da odlučite i pratite sve navike koje će vam uljepšati godinu.

Ima jednostavno i intuitivno sučelje te brzi vodič koji vas vodi kroz upotrebu aplikacije. Pratite svoje navike svaki dan brzim dodirom, a zatim pogledajte svoj napredak tijekom vremena. Nudi mnoge druge značajke kao što su podsjetnici s fleksibilnim raspoređivanjem i prilagođenim porukama, bilježenje, widget Today View i još mnogo toga. S besplatnom verzijom možete pratiti samo tri navike, ali vrijedi se pretplatiti ako ove godine želite poboljšati svoj "način života".

Cijena: Besplatno (Premium počinje od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Tajmer uvida - meditacija

Svi bismo mogli raditi s malo više duševnog mira u svom životu, a meditacija je jedna od najboljih praksi za to. Može vam pomoći da se opustite, bolje nosite sa stresom, bolje spavate i još mnogo toga. Ako ste ove godine spremni za bolje mentalno zdravlje, isprobajte Insight Timer, jednu od najboljih besplatnih aplikacija za meditaciju na App Storeu.

Nudi opsežnu biblioteku meditacije i glazbe iz cijelog svijeta koja je savršena za njegovanje svjesnosti. Uključite se u nadahnjujuće razgovore i vođene meditacije koje vode vodeći svjetski neuroznanstvenici, psiholozi i učitelji s vodećih sveučilišta. Nešto vam može pomoći u svim vrstama ciljeva, bilo da se kultivira više samilosti, koncentracije, koncentracije, vodstva, manje tjeskobe itd.

Najbolji dio je pristup podržavajućoj globalnoj zajednici koja vam može pomoći da naučite više i ostanete motivirani.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Trčanje pješačkih ciljeva - ostanite u formi

Fitness je suštinski novogodišnji cilj koji imaju gotovo svi, a evo i aplikacije koja će vam zapravo pomoći da se lopta zakotrlja, ili bolje rečeno, pokrene. Bez obzira želite li smršavjeti ili izbrojati kalorije, možete postaviti ciljeve i mjeriti ili pratiti različite aktivnosti poput trčanja, hodanja i vožnje biciklom.

Steknite uvid u aspekte poput vremena, brzine, nadmorske visine itd. I koristite ih u pokretu sa svojim Apple Watchom. Koristite mjesečne sažetke svojih aktivnosti i postignuća da biste ove godine postigli bolje rezultate i ušli u formu.

Nadalje, kada se odlučite za premium verziju, postoje još korisnije značajke kao što su audio povratne informacije koje vas održavaju, režimi treninga za trkače, napredna statistika i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (7,99 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

5. MyFitnessPal - hranite se zdravo

Možda ste čuli izreku "vi ste ono što jedete", i istina je - prehrana utječe na sve aspekte vaše cjelokupne dobrobiti i može promijeniti vaš život. MyFitnessPal, kao što mu samo ime govori, vaš je najbolji pratilac za postizanje vaših fitnes ciljeva promatrajući što jedete.

Pomaže vam u evidentiranju prehrane i kalorija jednostavnim skeniranjem obroka kamerom telefona. Također možete prijaviti svoje omiljene prehrambene proizvode iz restorana i pratiti unos vode. Osim toga, nudi tisuće recepata i planova obroka koji će vam pomoći da se svakodnevno hranite zdravije.

Možete se odlučiti za postavljanje ciljeva za gubitak, dobivanje ili održavanje težine. Izradite vlastiti plan ili prepustite aplikaciji da ga izradi za vas na temelju vaših jedinstvenih potreba. S toliko toga u ponudi, to je poput osobnog nutricionističkog trenera koji će preobraziti vaše zdravlje.

Cijena: Besplatno (9,99 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

6. Bookly - Čitajte knjige

Jeste li spremni proširiti svoj um uživajući u još knjiga ove godine? Evo aplikacije koja vas motivira i drži na putu. Dodajte tiskane primjerke, e-knjige ili audio knjige i postavite ciljeve i podsjetnike da nastavite čitati. Pogledajte statistiku koja će vam pomoći poboljšati se i dobiti tjedna i mjesečna izvješća o napretku u obliku infografike.

Svaki put kad pročitate, upotrijebite odbrojavanje u aplikaciji i pratite koliko vam vremena treba za dovršavanje knjige. Možete postaviti cilj da knjigu završite do određenog vremena. Aplikacija može reproducirati ambijentalne zvukove koji će vam pomoći da se usredotočite na čitanje.

Dalje, možete dodati vlastitu ocjenu, razmišljanja i citate za svaku knjigu. Mnogo je drugih značajki koje treba istražiti, poput pregledavanja zbirki osobnih knjiga, poput "Lista želja", "Favoriti" itd.

Cijena: Besplatno (4,99 USD mjesečno za Pro

preuzimanje datoteka

7. Zahvalnost: Dnevnik, Vision Board - Journaling

Znanstveno je dokazano da zahvalnost poboljšava naše mentalno zdravlje jer nam pomaže usredotočiti se na pozitivno i više cijeniti život. Jednom kada cijenite male stvari, kultivira protok obilja koji vas vodi do još većih blagoslova. Evo aplikacije koja će iskoristiti tu ugodnu atmosferu i steći naviku biti zahvalna svaki dan.

Možete se prijaviti za izazove zahvalnosti koji će vam preusmjeriti način razmišljanja tako da vrednuju pozitivnost u vašem životu radi boljeg mentalnog i emocionalnog zdravlja. Štoviše, izvrsno je mjesto za pisanje svog dana i svega ostalog što se događa u vašem umu. Možete odabrati podsjetnik da svakodnevno ispunjavate svoj dnevnik u određeno vrijeme, ako želite. Nadalje, aplikacija također nudi Dnevne potvrde kako bi vam pomogla poboljšati samogovor.

Na kraju, jedna od najboljih karakteristika je sposobnost stvaranja vizijskih ploča iz snova. Vizualni prikazi djeluju kao snažni podsjetnici koji nam pomažu da postignemo ono na što smo doista postavili svoj um. Najbolji dio ove aplikacije je što nudi mnoštvo značajki besplatno, a zatim se možete odlučiti za dublji pristup odlaskom na Pro.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za mjesečni pro)

preuzimanje datoteka

8. Digit - uštedite novac

Financije su temeljno područje za stjecanje kontrole u bilo kojoj godini, a ova je aplikacija izvrstan resurs koji će vam u tome pomoći. Možete postaviti svoje financijske ciljeve, kao što su štednja ili izlazak iz duga, a Digit će vam pružiti podršku da to ostvarite.

Analizira vaše prihode i troškove da bi utvrdio što možete uštedjeti, a zatim vas usmjerava prema postizanju vaših ciljeva. Također nadgleda vašu provjeru stanja i pomaže vam izbjeći naknade za prekoračenje po potrebi. Nadalje, možete ulagati u svoje snove ili svoju mirovinu dopuštajući da vam odgovara s odgovarajućim portfeljem prema onome što si možete priuštiti.

Također vam pomaže pronaći pravi IRA račun za poreznu povoljnu mirovinsku štednju. To je puno poput besplatnog osobnog digitalnog financijskog asistenta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Prestani sada! - Prestati pušiti

Protekla godina naučila nas je koliko je važno brinuti se za svoje zdravlje dišnog sustava, a pušenje je glavno ne-ne. Najbolja odluka koju možete donijeti za sebe i svoje najmilije je prestati pušiti, a evo i aplikacije koja obećava pomoć.

Potiče vas da izbjegavate duhan nadajući se da ćete svoj napor usmjeriti na četiri aspekta, a to su status bivšeg pušača, postignuća, osjećaj zajedništva i zdravlje bivšeg pušača.

Uzvišeni cilj odvikavanja od cigareta rastavlja na djelotvorne zadatke i povezuje vas sa zajednicom koja podržava. Pomaže vam u proslavi svakog koraka na vašem putu odvikavanja i pojačava vas podsjetnicima o tome koliko ste dana bez dima, koliko ste novca uštedjeli i koliko ste cigareta izbjegli.

Štoviše, nudi i zdravstvene pokazatelje Svjetske zdravstvene organizacije kako bi objasnio kako se vaše tijelo poboljšava dok duhan ostavljate za sobom. Ovo je osmišljeno kako bi vam pomoglo da budete motivirani da iskoristite tu naviku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Jesam - Pozitivne afirmacije - Postajete ono u što vjerujete

Svi bismo mogli učiniti još pozitivnosti u svom životu, a ovdje je prekrasna aplikacija koja će upravo to učiniti snagom riječi. Bez da to i znamo, većina nas neprestano petlja u negativne i beskorisne misli koje utječu na naše mentalno zdravlje i donošenje odluka. To možete zaustaviti svakodnevnim potvrdama koje će vam izgraditi samopoštovanje i osnažiti vas da ove godine posegnete za svojim snovima.

Odaberite između različitih dnevnih namjera i postavite podsjetnike kako biste ih vidjeli tijekom dana. To će vam pomoći povećati svijest o svojim misaonim uzorcima, olakšavajući prepoznavanje negativnih obrazaca i zamjenu nečim boljim. Napokon, kao što je Buda rekao, "postajete ono u što vjerujete." Promijenite svoja uvjerenja jedan po jedan s ovom neprocjenjivom besplatnom aplikacijom koja je savršena za novogodišnju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Ugodna vam godina s ovim novogodišnjim aplikacijama za rezolucije!

Iako u svako doba možete započeti nove navike, početak nove godine ima određenu svježu energiju koja vas podržava i nadahnjuje da budete bolji. Ove novogodišnje aplikacije za razlučivanje prikladni su pratitelji koji mogu promijeniti ako se pravilno koriste.

Isprobajte ih i podijelite svoja iskustva s nama u komentarima u nastavku. Također bismo voljeli znati što želite postići ove godine?

Ovdje vam želimo zdravlje, bogatstvo i sreću u svemu što radite.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • Sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
 • PDF uređivači za iPhone i iPad
 • Najbolji prijenosnici za studente (Vodič za kupnju)
 • Pregled ultrahumane iOS aplikacije: za fit tijelo, um i dobar san!