Blog

iPhone zaglavio na skočnom prozoru "Prijavi se na iCloud"? Kako to popraviti

iCloud olakšava naš život pružajući pohranu i sigurnosne kopije za vaš iPhone. Tako može biti prava gnjavaža kada vaš iPhone zapne na prijavi se u skočnu petlju iCloud. To se najčešće događa kada vaš uređaj ima poteškoća s spajanjem na WiFi mrežu ili ako nešto drugo sprječava uređaj da se poveže s internetom. Postoji nekoliko različitih stvari koje možete pokušati riješiti. Pogledajmo.

Kako popraviti iPhone zaglavljen na skočnom prozoru "Prijava na iCloud"?

  • Provjerite status sustava iCloud usluga
  • Provjerite WiFi mrežu
  • Ponovno postavljanje iOS uređaja
  • Resetirajte mrežne postavke
  • Resetirajte svoj iOS uređaj kao novi

Rješenje br. 1: Provjera statusa sustava iCloud usluga

Prvi korak koji treba učiniti jest provjeriti Appleovu web stranicu Status sustava. Pokazat će vam da li se iCloud trenutno suočava s problemima na poslužitelju koji bi mogli uzrokovati pogrešku. Na to ukazuje iCloud prikazan užuta boja na stranici. Međutim, ako je naveden zelenom bojom, nema trenutačnih problema s poslužiteljem, pa biste trebali prijeći na sljedeći savjet u nastavku.

Rješenje br. 2: Provjerite WiFi mrežu

U mnogim slučajevima problem je s ‘Prijavi se na iCloud’ petlja nastaje zbog neispravne internetske veze. Stoga biste se trebali povezati s drugom WiFi mrežom i pokušati se ponovo prijaviti na iCloud. Ako se problem nastavi, prijeđite na sljedeće rješenje.

Rješenje br. 3: Poništavanje iOS uređaja

Tvrdi reset je kada vi pritisnite i držite tipku za početak i tipka za napajanje dok se zaslon ne isprazni. Zatim, pritisnite gumb napajanja za pokretanje iPhonea. Kada resetirate na tvorničke postavke i kada se iPhone ponovno pokrene, iPhoneu treba neko vrijeme da pokrene stvari prije pokušaja povezivanja s iCloudom.

Ovo se vrijeme može koristiti za povezivanje iPhonea s WiFi mrežom. Dakle, kada se iPhone digne nakon tvrdog resetiranja, prvo što morate učiniti je prijeći naPostavkeWiFi i pridružiti se mreži.

Rješenje br. 4: resetiranje mrežnih postavki

Ovaj će korak izbrisati sve podatke o WiFi mreži s vašeg telefona, pa ćete se morati ponovo prijaviti sa svojim WiFi-om i lozinkom nakon što učinite sljedeće:

Ići PostavkeOpćenitoResetiratiResetirajte mrežne postavke

Zatim pokušajte ponovno povezati mrežu i ako je petlja za prijavu u iCloud ispravljena.

Rješenje br. 5: Resetirajte uređaj kao novi

U slučaju da sve gore navedene metode ne funkcioniraju, jedina vam je mogućnost izbrisati sav sadržaj i postavke. To u osnovi postavlja vaš uređaj kao novi.

Ići PostavkeOpćenitoResetiratiIzbriši sav sadržaj i postavke.

Dovršit će nekoliko minuta. Kada završite, od vas će se zatražiti da se pridružite WiFi mreži. A zatim se možete prijaviti na iCloud bez skočne petlje.

Završavati…

Dakle, koje od rješenja je uspjelo za vas? Javite nam u komentarima ispod.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Kako popraviti iPhone zaglavljen u izdanju Apple logotipa [Vodič za rješavanje problema]
  • Siri ne radi ispravno na iPhoneu ili iPadu - kako ga popraviti?
  • 8 savjeta za ispravljanje pogreške aktivacije iPhonea
  • Kako popraviti iPhone zaglavljen na zaslonu za punjenje
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found