Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone X i 8 Plus 2021. godine

Nikad ne želim držati svoj iPhone podalje! Bez obzira radim li u uredu ili se odmaram u krevetu, želim zadržati karticu s najnovijim obavijestima i nadoknaditi svoje omiljene Netflixove videozapise. Jedini dodatak koji uglavnom koristim za brže punjenje iOS uređaja i uživanje u boljem iskustvu bez ruku je stalak za punjenje. Uzimajući u obzir vlastito praktično iskustvo, odabrao sam najbolje priključne stanice za iPhone X, iPhone 8/8 Plus.

Pa, koje su osobine zbog kojih ova punjenja vrijedi ozbiljno pogledati? Svi su dobro građeni i nude sigurno rješenje punjenja. S obzirom na različite potrebe, odabrao sam razne dokove. Na primjer, možete odabrati stolni organizator za punjenje više uređaja odjednom, a ako želite samostalno, možete odabrati i ultra prijenosni punjač. Jeste li spremni zaroniti zajedno sa mnom? Idemo!

1. Dvanaest južnih hiRisea 2

Poznato je da Twelve South proizvodi vrhunsku dodatnu opremu. I HiRise 2 sjajno nosi svoj pečat. Ovaj stalak za punjenje ima robusnu građu. S glatkom završnom obradom izgleda elegantno. Ostaje čvrsto dok drži uređaj.

Jedino što mi se sviđa kod njega je što nudi ugodan kut gledanja, a iPhone drži uspravno. Kao rezultat, imate više vremena za jedrenje videozapisa.

USP: Trajna izgrađenost

Pogledajte na Amazonu

2. Bestand

Bestand je 3-u-1 aluminijska priključna stanica za iPhone, Apple Watch i AirPods. Priključna stanica također ima bežično punjenje uz značajku brzog punjenja. Kao što je rečeno, glavno je tijelo izrađeno od aluminija, dok baza koristi silikonski jastučić, što joj daje čvrst stisak kad se stavi na stol.

Stalci za iPhone i Apple Watch imaju dovoljno visine, što ih čini dostupnima čak i tijekom punjenja. Na kraju, dostupan je širok raspon izbora boja.

USP: Aluminijsko tijelo

Pogledajte na Amazonu

3. OMOTON

Značajka zbog koje želim da "OMOTON" stoji za punjenje je čvrsta aluminijska konstrukcija. Debeo je 4 mm i vrlo je čvrst. Još jedna značajna stvar na ovom doku je usvajanje CNC tehnologije (koja se također nalazi na Appleovom popularnom MacBook Pro-u.)

Uključivanje protuklizne podloge osigurava da postaja za punjenje ostane netaknuta na bilo kojoj površini. Možete prilagoditi kut gledanja tako da vam vrijeme s iPhoneom ne staje. Osim toga, OMOTON dolazi u tri varijante nijanse: crno ružičasto zlato i srebro.

USP: Čvrsta aluminijska konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

4. Pritisnite Reproduciraj JEDNU priključnu stanicu

One Dock tvrtke Press Play višenamjenska je postaja za punjenje za vaše Apple uređaje. Čvrsta i stabilna elektrana učinkovito upravlja vašim najnovijim iPhoneima i Apple Watchom. Osim njih dvoje, možete povezati i druge uređaje za munje poput AirPods, iPad mini, Apple Magic Mouse, Apple Pencil i Siri daljinski upravljač.

Ovaj stalak za punjenje dolazi s ugrađenim originalnim Appleovim konektorom za munje; budući da je certificiran za Apple, svoje uređaje možete puniti s povjerenjem. Za učinkovito upravljanje kabelima, One Dock ima namjenski skriveni pretinac. Prekomjerni kabel možete držati izvan pogleda.

USP: Skriveni pretinac

Pogledajte na Amazonu

5. Hercules Tuff

Pomoću priključne stanice Hercules Tuff možete napuniti čak šest iOS uređaja. Možda je to razlog zašto sve mame vole ovaj stalak za punjenje. Pomoću pomičnih razdjelnika cijela vaša obitelj može staviti svoje uređaje čak i kad su na njih omotani teški koferi.

Nijedna druga stanica za punjenje ne nudi vam kabele; Hercules Tuff daje vam šest kratkih kabela: četiri Apple munje, jedan Micro USB i jedan Type-C. Bez obzira dođu li članovi vaše obitelji i sjednu zajedno na večeru, njihovi će uređaji nesumnjivo činiti skup.

USP: Šest luka

Pogledajte na Amazonu

6. Mercase

Mercase je dizajniran da bude super funkcionalan i učinkovito napaja vaš iPhone i Apple Watch. Izrađen od aluminijskog zrakoplova, vrlo je jak.

Omogućuje vam držanje pametnog telefona vodoravno i okomito kako biste imali bolji kut gledanja. Također je kompatibilan s načinom noćnog ormarića za Watch. Dock nudi pametno upravljanje kabelima kako bi osigurao da pristanište i dalje izgleda uredno. Uz to, Mercase dolazi u dvije boje: ružičasto zlatnoj i svemirsko sivoj.

USP: Zrakoplovni aluminij

Pogledajte na Amazonu

7. iHome

iHome je jedna od najpopularnijih marki u svijetu docking stanica. Postolja za punjenje iHome poznata su po svojim višestrukim značajkama. Ovaj ima zapanjujući dizajn i pametne značajke koji će vas impresionirati.

Jedna od pametnih značajki ove priključne stanice je vrijeme automatske sinkronizacije, koje prikazuje uvijek aktualne postavke vremena iPhonea u sekundama. Možete slušati šest FM radio stanica s unaprijed postavljenom memorijom.

USP: FM radio sa satom

Pogledajte na Amazonu

8. Bamija

Bamija je jedna od najfinijih stanica za punjenje koje sam pronašao na Amazonu. Dock ima šest USB priključaka koji su savršeno optimizirani za punjenje ne samo vaših iOS uređaja već i mnogih drugih uređaja, uključujući Bluetooth slušalice, banke napajanja, e-čitače, prijenosne zvučnike, MP3 uređaje za reprodukciju, digitalne kamere itd.

Silikonska baza protiv ogrebotina daje joj potrebnu stabilnost. Svi priključci mogu pružiti izlaz od 2,4 A. Uz pametni IC čipset, dock sprečava prenaponske i druge slične prijetnje. Povrh svega, Okra ima doživotno jamstvo. Osim toga, bamiju možete odabrati u četiri boje poput crne, zlatne, bijele i ružičastog zlata.

USP: Optimizirani USB priključci za brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. BEACOO

Organizirajte svoju obitelj Apple na uredan i čist način. BEACOO podnožje za punjenje održava vaš iPhone stabilnim tako da možete uživati ​​u FaceTime ili Skype pozivima dok se telefon puni. Držite Apple Watch i AirPods jedan pored drugog i napunite dva Appleova proizvoda.

Neklizna silikonska podloga pruža udobnu potporu vašem iPhoneu i štiti ga od ogrebotina. Jedna od najboljih karakteristika ovog postolja je kompatibilnost kućišta. IPhone možete staviti na punjenje bez uklanjanja kućišta.

USP: Kompatibilnost kućišta

Pogledajte na Amazonu

10. Aerb

Pragmatičniji dizajn čini "Aerb" tako visoko cijenjenim drvenim pristaništem. Struktura drveta od bambusa dobro je građena i sportskih glatkih rubova.

Podloga protiv klizanja pomaže joj da ostane stabilna na većini površina. Stoga dock udobno drži vaš iPhone, omogućujući vam pregledavanje upozorenja i provjeru najnovijih poruka bez ikakvih problema.

Što se tiče upravljanja kabelima, mislim da je prilično dobro obavio posao osiguravajući da kabel za punjenje ostane izvan pogleda. I da, također ima utor u kojem možete sigurno držati predmete poput svoje kartice.

USP: Drvo od bambusa

Pogledajte na Amazonu

To je to! Pretpostavljam da vam se svidjelo listanje ovog popisa zajedno sa mnom.

Završavati

Koju ste priključnu stanicu odabrali? Javite nam njegovo ime i osobine koje su vam se svidjele u njemu?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji iPhone X, iPhone 8/8 Plus punjači za automobile
  • Najbolji iPhone X, iPhone 8/8 Plus Power banke
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolji iPhone X, iPhone 8/8 Plus nosači automobila