Blog

Najbolji iPhone SE, 5s ili 5 nosača za bicikle 2021. godine

Nosači za bicikle za iPhone 5, 5s i iPhone SE mogu biti korisni u mnoge svrhe. Trebat će vam nosači za bicikl ako želite praćenje vožnje biciklom (ili korištenje GPS-a). Trebat će vam nosači za bicikl kada svoj iPhone želite koristiti kao akcijsku kameru za snimanje vaše biciklističke ture. Izvrsni nosač za bicikl dolazi s velikom fleksibilnošću i sigurno drži vaš iPhone na mjestu. I ne samo to, već će i sjajni nosač za bicikl zaštititi vaš iPhone od elemenata: brdsko-biciklistička tura nanijet će puno prašine, a vaš iPhone mora biti siguran.

1. Pribor CAW.CAR

Ono što nosač za bicikl „CAW.CAR Accessories“ čini tako praktičnim je prilagodljivo držanje s rotacijom od 360 ° koje vam omogućuje sigurno podešavanje iPhonea na željeni kut radi praktičnijeg iskustva. Dolazi s gumiranom kopčom sa silikonskim remenima koji čvrsto drže vaš uređaj bez ogrebotina. Trake sigurno omotavaju četiri kuta uređaja kako bi osigurale da ostane netaknuto na svom mjestu. Vrlo je robustan i može obraniti vaš pametni telefon od manjih neravnina. Imat ćete besplatan pristup svim priključcima i tipkama.

USP: Podesivo držanje

Pogledajte na Amazonu

2. IPOW

IPOW je prilično lagan i nudi siguran mehanizam zaključavanja koji vaš iPhone drži stabilnim i sigurnim. Silikonski leptir trake također štite iPhone od nule. Kvalitetni materijal čini ga vrlo izdržljivim.

Možete okretati traku za 360 stupnjeva kako biste imali poboljšani kut gledanja. Idealno je posebno kada za navigaciju koristite aplikaciju. Uz to, Ipow dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: siguran mehanizam zaključavanja

Pogledajte na Amazonu

3. Widras

Dok kupujem nosač za bicikl, jedina kvaliteta koju obavezno provjeravam je dizajn koji apsorbira neravnine. Otkrio sam da je Widras sasvim solidan u raspršivanju udara. To znači da će vaš pametni telefon ostati siguran čak i na neravnom putu.

Ovaj nosač za bicikl sigurno pristaje na sve motocikle i bicikle. Možete ga koristiti sa pametnim telefonima širine do 3,5 inča.

Izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike i silikonskog materijala. Zahvaljujući uglavnom izdržljivoj konstrukciji, dobio je snagu da dugo traje.

USP: Dizajn koji apsorbira neravnine

Pogledajte na Amazonu

4. Quad Lock

Quad Lock je robusni nosač za bicikl za vaše iPhone 5, 5s i iPhone SE. Dolazi s dvostupanjskim mehanizmom zaključavanja koji uređaj sigurno drži na vašem biciklu. 3M VHB ljepilo može se zalijepiti za većinu ravnih, neporoznih površina poput plastike, stakla i metala. Idealno je za navigaciju kroz GPS ili praćenje vaše vožnje.

S TPU materijalom otpornim na udarce i mekom podstavom od mikrovlakana, vrlo je zaštitan i izdržljiv. Komplet se sastoji od biciklističkog nosača pro, tankog i zaštitnog kućišta za iPhone 5 / 5s / SE, ponča otpornog na vremenske utjecaje za iPhone 5 / 5s / SE i montažnog hardvera.

USP: Dvostupanjski mehanizam zaključavanja

Pogledajte na Amazonu

5. Mengo Lumi

Mengo Lumi nosač za bicikl dolazi s vrlo korisnom značajkom koja se naziva značajka sjaj u mraku koja pruža do dva sata osvjetljenja uz samo 15 minuta punjenja. Užareno svjetlo postaje vrlo korisno, posebno u slabije osvijetljenim okruženjima. Odgovara bilo kojem uređaju s 4-6-inčnim zaslonom.

Izrađen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, nosač za bicikl je vrlo izdržljiv. Uređaj sigurno drži na mjestu. Uređaj možete bez napora umetnuti u nosač ili iz njega.

USP: Značajka "Svijetli u mraku"

Pogledajte na Amazonu

6. Bestrix

Bestrix nosač za bicikl pruža potpun pristup svim značajkama vašeg iPhonea. Na primjer, lako možete pristupiti svim tipkama, priključcima i priključku za slušalice. Materijal koji apsorbira udar štiti vaš uređaj od udara.

Super praktičan dizajn kuglice i utičnice pružaju prilagodljivo okretanje od 360 stupnjeva. Dolazi s dvije silikonske trake koje omogućuju sigurno pričvršćivanje držača. Dizajn za kopčanje i isključivanje omogućuje vam jednostavnu instalaciju i uklanjanje s držača.

USP: Materijal koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

7. Roam

Nosač za lutajući bicikl je upravo ono što biste trebali koristiti za sigurno držanje uređaja i uživanje u praćenju vožnje. Održava vaš iPhone čvrsto na mjestu pružajući izvrsne kutove gledanja. Stvoren je od tvrdog plastičnog materijala. Čvrsta konstrukcija može lako podnijeti udarce. Silikonska mreža pojačava svoju snagu i dodaje veću sigurnost.

USP: Čvrsta konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

8. Mongoora

Mongoora nosač za bicikl izgleda drsko i čini ga izuzetno praktičnim za držanje uređaja. Pripremljen je s visokokvalitetnom plastikom i metalom. Zahvaljujući solidnom dizajnu, s lakoćom može osigurati udar. Tri silikonske leptirne trake pružaju veću sigurnost. Kako je lagan, možete ga udobno nositi.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. Bamija

Ovaj nosač za bicikl za iPhone 5 / 5s može stati na gotovo sve telefone. Ako ikada poželite nadograditi svoj iPhone, nakon što ga imate nećete morati kupiti drugi nosač za bicikl. Dovoljno je prilagoditi vijak i postaviti ga na gotovo sve biciklističke šipke, a da ne brinete o prijanjanju; zategnite ga radi maksimalne sigurnosti.

Kad smo kod iPhone zaštite, silikonske trake su mekane na uređaju, ali dovoljno čvrsto da ga zadrže na svom mjestu. Bez obzira kojom neravnom rutom krenuli, vaš je iPhone siguran i siguran dok je na nosaču.

USP: Odgovara gotovo svim iPhoneima

Pogledajte na Amazonu

10. iOttie

Ono što iOttie čini jednim od najboljih nosača za bicikle na tržištu je sposobnost da vam omoguće da instalirate i uklonite svoj iPhone s najvećom lakoćom. Još jedna značajna značajka ovog nosača za bicikl je potpuno prilagodljiv dizajn. Stoga svoj pametni telefon možete smjestiti u pejzažni i portretni način rada kako biste imali poboljšani kut gledanja tijekom navigacije.

Ljubaznošću robusne konstrukcije; sposoban je raspršiti utjecaj. Krakovi kolijevke besprijekorno postavljaju uređaje i štite ih. Da bi ostao stabilan, pokriva tri ugla. Osim toga, možete odabrati ovaj visokokvalitetni nosač za bicikl u tri boje; crna, indigo plava i električno vapno.

USP: Podesive ruke kolijevke

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Pa, koji ste nosač za bicikl odabrali da vaše praćenje vožnje bude divno iskustvo? Bilo bi sjajno znati njegovo ime i osobine koje su vas impresionirale.

Sposobnost sigurnog držanja uređaja i pružanja optimalnog kuta gledanja izdvajaju ove nosače za bicikl. Štoviše, kompaktnog su dizajna i lako podnose udarce.

Željeli biste baciti pogled na:

  • Najbolji nosači automobila za iPhone 5 / 5s
  • iPhone 5 / 5s punjači za automobil
  • Najbolji automobilski pribor za iPhone
  • Najbolje iPhone banke napajanja

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found