Blog

Najbolje iPhone aplikacije za pretvorbu jedinica u 2021

Jeste li ikada naišli na situaciju u kojoj jeste? Da pretvorite jedinice, a ne volite matematiku? Pa, u tom slučaju često tražite jednostavnu metodu ili koristite tehnologiju za pretvorbu jedinica. Ovisno o različitim vrstama jedinica i njihovoj pretvorbi, slijedi popis aplikacija koje mogu biti korisne, posebno za pretvorbe jedinica. Ovakve su aplikacije nužne za učenike, a možda čak i pomažu nastavnicima. Učinite svoje izračune točnim, osim što ćete učinkovito čitati, s ovom najboljom aplikacijom za pretvaranje jedinica dostupnom za korisnike iPhonea i iPada.

1. Jedinice - besplatni pretvarač jedinica

"Jedinice" je jedan od mojih omiljenih pretvarača jedinica za iOS. Aplikacija može pretvoriti preko 800 jedinica iz više od 43 kategorije kao što su brzina, vrijeme, duljina, zapremina, površina, snaga, temperatura, potrošnja goriva itd. Zahvaljujući podršci za Apple Watch, omogućuje vam pretvaranje jedinica izravno sa zapešća kao dobro.

Također ima ugrađeni pretvarač valuta koji svakodnevno automatski ažurira tečajeve valuta kako bi vam pomogao da s lakoćom ostanete u tijeku. Još bolje, možete sakriti i jedinice koje vam nisu potrebne kako bi sučelje izgledalo neuredno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Pretvorite jedinice besplatno

S više od 24 milijuna korisnika, „Pretvori jedinice“ odavno je visoko ocijenjena aplikacija za pretvorbu jedinica za iOS. Pomoću nje možete trenutno pretvoriti brojne stvari poput površine, kutova, valute, podataka, gustoće, energije, sile, duljine, mase, kilometraže, snage, tlaka, brzine, temperature, vremena, volumena, protoka volumena i još mnogo toga.

Pregledajte pretvorbe valuta u stvarnom vremenu, pa čak i razvrstajte kategorije prema vašim potrebama. Ne želite koristiti kategorije? Možete ih čak i isključiti.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je mogućnost omogućavanja izrade vlastite prilagođene pretvorbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. XE valuta

Ako želite pretvoriti valutu brže i učinkovitije, XE valuta je aplikacija za vas. Cijene se ažuriraju svake minute, a čak nudi i cijene za plemenite metale. Tako vam omogućuje usporedbu cijena i kupnju takvih stvari u stvarnom vremenu.

Aplikacija je dizajnirana za usporedbu do 10 valuta odjednom. Možete pratiti nadogradnju na pro verziju aplikacije da biste pratili više valuta. Štoviše, XE valutu možete koristiti na nekoliko jezika, uključujući engleski, njemački, kineski, francuski, talijanski, japanski, portugalski i španjolski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Pretvarač +

Zahvaljujući podršci za brojne valute i jedinice u stotinama kategorija, Converter + je lako jedan od najboljih u poslu. Ovu super praktičnu aplikaciju možete istovremeno pretvoriti u više valuta i jedinica.

Zahvaljujući ugrađenom kalkulatoru pretvaranje jedinica je prikladnije. Omogućuje vam uređivanje postojećih predložaka, dodavanje vlastitih, pa čak i preuzimanje onih koji izgledaju savršeno za vaše određene zadatke. Još bolje, pomoću ove aplikacije možete pratiti tečajeve za 167 svjetskih valuta!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Milini alati besplatni

Pronašao sam "Miline alate" do visine u svim aspektima. Aplikacija vam omogućuje besprijekorno pretvaranje nekoliko jedinica kao što su površina, bitovi i bajtovi, kapacitet, frakcija, gorivo, duljina, tekućina (volumen), brojevi, tlak, temperatura, vrijeme, okretni moment, brzina i težina. Još je bolje što automatski pretvara više jedinica dok tipkate kako ne bi samo postigao najbrži mogući rezultat već i uštedio vaše dragocjeno vrijeme!

Na temelju vaših zahtjeva, idealno možete prilagoditi aplikaciju. Uz pomoć aktivnog filtriranja možete brzo saznati sve što želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Pretvori

Ako želite imati jednostavnu, ali vrlo pouzdanu aplikaciju za pretvorbu jedinica, ozbiljno razmislite o Pretvorbi. Ističe se brzom pretvorbom nekoliko stvari poput površine, podataka, gustoće, sile, duljine, snage, tlaka i još mnogo toga.

O da, uz aplikaciju dolazi i pametni kalkulator savjeta. To znači da sljedeći put kada idete na momačko veče i moći ćete brzo odrediti točan savjet. Osim toga, omogućuje vam i podjelu računa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. GlobeConvert

GlobeConvert može biti izuzetno koristan ako često morate pretvoriti neke određene jedinice. Možete stvoriti popis svih svojih omiljenih vrsta pretvorbe i brzo im pristupiti po potrebi.

Ljubaznost podrške za više od 350 fizičkih jedinica i preko 160 valuta; aplikacija vas u potpunosti pokriva. Uz osvježavanje deviznog tečaja u stvarnom vremenu, GlobeConvert vas drži u toku.

Također prikazuje valutu na zemljopisnoj osnovi. Uz to, aplikaciju možete nadograditi na premium verziju (3,99 USD) da biste je koristili bez oglasa, pa čak i otključali više tema.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pretvarač valuta i jedinica

Za vještu konverziju valuta i jedinica, ova je aplikacija na novcu. Njegov najveći naglasak je sposobnost pretvorbe do 400 jedinica u više od 20 kategorija. Također možete napraviti popis omiljenih kategorija kako biste pojednostavili zadatke.

Pogledajte znanstveni kalkulator koji je savršeno dizajniran da s lakoćom ispravite matematiku. Podrška za mješovite jedinice nudi vam veću fleksibilnost. Osim pretvorbe jedinica, ovu vrlo korisnu aplikaciju možete koristiti na nekoliko jezika kao što su engleski, francuski i njemački.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Mjere

Ono što me natjeralo da uključim "Mjere" u ovu posebnu postavu je masivna baza podataka. Zahvaljujući uglavnom podršci za preko 1.000 jedinica u više od 40 kategorija, nikad vam ne ostaje bez mogućnosti. Još jedna odlika koja izdvaja ovaj pretvarač jedinice je intuitivno korisničko sučelje.

Možete vidjeti ažurirane tečajeve za čak 170 zemalja. Ako jedva upotrebljavate jedinice ili kategorije, možete ih isključiti. Osim toga, omogućuje vam neprimjetno sortiranje jedinica na temelju vaših specifičnih zahtjeva.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. Pretvarač i kalkulator Pro

Converter Pro je superiorni pretvarač jedinica koji podržava do 496 pretvorbi jedinica u 27 različitih kategorija. Ovu aplikaciju možete besprijekorno pretvoriti u više jedinica i valuta.

Omogućuje vam jednostavan pristup preko 150 svjetskih tečaja. Bilo da se radi o pretvaranju mjerenja kuhanja ili provjeri najnovijih tečajeva valuta, opremljen je za rješavanje svih izračuna s neusporedivom točnošću.

Značajke poput automatskog formatiranja decimalnih i tisuću separatora i rednih definicija pomažu vam da posao glatko obavite. Štoviše, postoji niz stilova kože i shema boja koje vam omogućuju prilagodbu aplikacije.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Sad kad ste zavirili u najbolje aplikacije za pretvorbu jedinica za iOS, javite nam o aplikacijama za koje se čini da su u potpunosti prilagođene vašim specifičnim zahtjevima. Osim toga, recite nam nešto o onome što bi moglo vrijediti uključivanja u gore navedeni pregled.

Ne propustite:

  • Najbolje aplikacije za kalkulator za iPhone i iPad
  • CRM aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje ERP aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje tipkovnice za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found