Blog

Najbolje aplikacije za plivanje za iPhone i iPad 2021

Bilo iz perspektive fitnessa ili samo kao hobistička aktivnost, plivanje se smatra jednom od najboljih vježbi na koju se možete posvetiti. U najboljem slučaju, plivanje pomaže fantastičnom metabolizmu i zdravlju. Ne čudi stoga što u App Storeu imamo stotine aplikacija za plivanje za iPhone i iPad. Kao dio naše serije iPhone i fitness, ovdje je mnogo iPhone i iPad aplikacija za plivanje koje se kreću od satova plivanja do plivačkih tragača.

1. TrainingPeaks

TrainingPeaks vrhunska je fitness aplikacija dizajnirana za praćenje broja aktivnosti poput biciklizma, trčanja, vožnje biciklom i plivanja. S nekoliko grafikona i grafikona omogućuje vam puno lakše praćenje aktivnosti.

Pripazite na brzinu, udaljenost, snagu i još mnogo toga. Možete dodati važne mjerne podatke poput težine i spavanja kako biste imali još bolju analizu kako napredujete sa zadatkom. Što je najvažnije, radi s više od 100 aplikacija i uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. MySwimPro

MySwimPro proglašen je aplikacijom Apple Watch godine 2016. Savršeno je dizajniran da pojača vaše plivanje i izvuče najbolje iz vas. Sadrži ogromnu biblioteku tona prilagođenih plivačkih treninga.

Možete prijaviti svoja plivanja i moći pratiti vaš napredak. Aplikacija za plivanje omogućuje vam izvoz podataka u PDF datoteku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Plivaj.com

Swim.com prilagođen je kupačima. Pruža povratne informacije o važnim mjernim podacima tijekom plivanja u stvarnom vremenu. Automatski otkriva plivanje i druge ključne stvari poput tipa udara, broja udaraca itd.

Način bušenja omogućuje vam praćenje udarca i udaljenosti bušenja. Kroz kritičku analizu pruža pravi uvid u vaš napredak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Q Plivanje

Evo profesionalne aplikacije za plivanje koja vam pomaže procijeniti, pratiti i rješavati položaj tijela izvan bazena kako biste poboljšali svoje performanse dok ste u bazenu. Ključna značajka je mjerenje i usporedba fotografija s zaslona za plivanje s "idealnim primjerom".

Pomaže sportašima i trenerima da prepoznaju određena ograničenja izvan vode i povežu ih sa svim problemima s kojima se suočavaju tijekom plivanja. To mora probati svatko tko se ozbiljno bavi poboljšanjem u plivanju i podizanjem nivoa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. SwimtoFly

Iako nije toliko moćan kao MySwimPro ili tako sveobuhvatan kao Swim.com, SwimtoFly je vrlo korisna aplikacija za plivanje za iOS. Iako izgleda prilagođenije početnicima, napredni plivači također ga mogu smatrati prilično učinkovitim.

Dolazi s pet promišljeno osmišljenih lekcija. Od puzanja sprijeda do leptira ili prsno, u potpunosti ste pokriveni.

Kako se svaka lekcija sastoji od videozapisa, lako možete naučiti trikove plivanja. Da ne spominjem, SwimtoFly vam također omogućuje bilježenje daljine plivanja i praćenje završetka kako biste mogli provjeriti koliko ste uspješni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. iSwimTimes

iSwimTimes je izuzetno napredan i djeluje kao vrhunski alat za praćenje vašeg plivanja. Govori vam vrijeme rezanja, koliko ste poboljšali i što je potrebno učiniti da biste postigli svoj cilj. Podržava praćenje više plivača.

Možete provjeriti svoj osobni rekord, usporediti vremena da biste saznali kako brzo oblikujete konkurenciju. Uz fleksibilne vremenske standarde, imate potrebnu slobodu da vježbate u svom ritmu koji najbolje odgovara vama.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Plivati ​​PB

Ovo je neobično od gomile. SwimPB je praćenje vaših satova kada se bavite slobodnim stilom ili leptirom ili slično. Čuva povijest svih vaših prethodnih vremena.

Aplikacija je sklonija trenerima, ali ako tražite rješenje koje samo prati sva vaša vremena plivanja, ovo je dobra aplikacija.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

8. Obavljajte plivačke treninge

Pogledajte ovaj alat kako biste pratili i analizirali svoje treninge u plivanju. To je jednostavan, ali pametan način da zabilježite svoj trening, bilo da ste sportaš ili trener. Sve što morate učiniti je zabilježiti svoj trening poput e-pošte, a algoritam se pobrinuti za ostalo.

Pruža vam korisne uvide u vaš napredak s grafikonima i trendovima sezone plivanja. Dalje, možete bilježiti treninge, bilježiti i povezivati ​​se s drugim trenerima. Iznimno je prilagodljiv i pomaže u praćenju bitnih mjernih podataka, a istovremeno je lagan i brz na vašem iPhoneu ili iPadu.

Cijena: Besplatno (89,99 USD za godišnju pretplatu)

preuzimanje datoteka

9. Trener za plivanje Plus HD

Pogledajte ovaj alat za razvoj performansi koji će vam pomoći da poboljšate tehniku ​​plivanja. Djeluje kao moćan video trener za sve razine plivača, od početnika do profesionalnih sportaša.

Vizualne povratne informacije tijekom treninga i natjecanja mogu vam uvelike pomoći u usavršavanju poteza. Možete analizirati od kadra do kadra da biste ušli u detalje. Također je lako izvesti svoje videozapise kako želite.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. Plivanje

Spremni ste usavršiti svoje vještine plivanja? Swimmo može vrijediti pokušaja! Ono što mi se svidjelo u ovoj aplikaciji je zabavni element koji ona donosi u igru.

Za početak sve što trebate jest samo postaviti cilj i dati sve od sebe da ga postignete. Da biste osigurali da budete u koraku sa svojim ciljem, možete pratiti svoj napredak.

Kao da se natječete sa svojim prijateljima? Pozovite svoje prijatelje na plivački izazov i uložite 100% truda da zavladaju ljestvicom!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaša omiljena aplikacija za plivanje?

Sada je vrijeme da izvučete maksimum iz ovih vrhunskih aplikacija za plivanje kako biste poboljšali svoje performanse i postali bolji plivač. Bilo bi mi drago ako podijelite svoje povratne informacije o tim aplikacijama. Ako postoji neka aplikacija koju želite vidjeti na ovoj postavi, javite nam.

Siguran sam da biste voljeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje kriket aplikacije za iPhone
  • Aplikacije za brojač kalorija za iPhone
  • Najbolje NFL aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found