Blog

Najbolji iPad zaštitnici zaslona u zraku u 2020

Trebate li koristiti zaštitnik zaslona za iPad Air? Je li to prijeko potrebno? Pitanja za raspravu kakva jesu, još uvijek ima puno smisla imati zaštitnik zaslona za iPad Air. Služi u nekoliko svrha: sprječava slučajne ogrebotine koje su previše česte i sprječava masne ili vlažne otiske prstiju da utječu na zaslon.

Tržište su preplavili iPad Air zaštitnici zaslona. Neki od vojnih zaštitnika zaslona prodaju se u maloprodaji po cijeni većoj od 30 dolara i taman kad pomislite "tko bi toliko potrošio na jednostavnu zaštitu zaslona", reći ću vam da su ti proizvodi silno popularni.

Najbolji zaštitnici zaslona za iPad Air u 2020

# 1. Tehnički oklop

Zaštitni zaslon iPad Air tvrtke Tech Armor znatno je tanak HD prozirni film. To je isti japanski PET zaslon od kojeg je izrađena većina zaštita. Zaštita zaslona ne utječe na iskustvo dodira. Zaslon uglavnom sprječava i otiske prstiju te može zaštititi iPad Air zaslon od ogrebotina i prašine. Prilično je dobar oklop za zaslon.

USP: Tanak i HD film

Pogledajte na Amazonu

# 2. Supershieldz

Supershieldz je mat štitnik zaslona. Teško; dolazi sa značajkama protiv odsjaja dizajniranim da pruže vrlo jasan, oštar i precizan prikaz. Štit ne smeta osjetljivosti na dodir: s obzirom na mat površinu, nevjerojatno je gladak i djeluje vrlo dobro. I ovo je napravljeno od japanskog PET-a. Dizajniran s određenim izrezima za iPad, Supershieldz je izvrsna, dugotrajna zaštita zaslona za iPad Air.

USP: Besprijekorna osjetljivost na dodir

Pogledajte na Amazonu

# 3. iCarez

iCarez ima ocjenu tvrdoće od 3 H. To je jedan od najtežih zaštitnika zaslona. Ali nije toliko gust da utječe na iskoristivost iPad Aira. iCarez ima gotovo iste specifikacije kao i drugi štitnici zaslona za iPad: anti-ogrebotina, anti-odsjaj, prašina i sprječava otiske otisaka prstiju, tako da cijelo vrijeme imate jasan zaslon.

USP: Materijal protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

# 4. ArmorSuit MilitaryShield

ArmorSuit je možda jedina zaštita zaslona vojne opreme iPad Air s ovog popisa. Ipak nema velike razlike u načinu na koji funkcioniraju ovi zaštitnici zaslona. Velika je razlika u tome što štitnik zaslona navodno podnosi udarce i oštrim šiljatim predmetima, osim što iPad Air štiti od ogrebotina i prašine. Sorte uključuju štit za privatnost koji sprječava druge da mogu gledati vaš iPad zaslon iz kuta.

USP: Zaštita zaslona vojne razine

Pogledajte na Amazonu

# 5. Anker

Ankerov štitnik za zaslon iPad Air čvrsto je obložen štitnikom zaslona. S tvrdoćom od 9H, Anker je uistinu tvrd, ali je užasno gladak. Dolazi s onim značajkama protiv blještanja i otiska prsta koje osiguravaju da vaš iPad Air doživljaj ne ometa zaštita zaslona. Sprječava ogrebotine i utjecaj redovitog trošenja na zaslon mrežnice iPada.

USP: Značajke protiv blještanja i otiska prsta

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati…

Lakše je, čak i ako se naziva iPad Air, nije stvoren da leti u zraku. Riječ je o osjetljivom uređaju koji je sklon oštećenju ako se ne pobrine. Tu nam pomažu ovi zaštitnici zaslona. Oni štite zaslon uređaja i dopuštaju nam da svoj posao radimo mirno. Prilično sam siguran da ste s popisa pronašli savršen zaštitnik za svoj uređaj. Ako smo propustili bilo koji izvanredan proizvod, znate svrdlo; komentar ispod.

Povezani članci:

  • 10 najboljih futrola za iPad Air tipkovnicu u 2019. godini, ikad ćete dobiti ruke
  • Najbolje futrole za iPad Air Folio u 2019. godini kako biste zaštitili i nosili svoj iPad u stilu
  • Zračne futrole za iPad vrhunske zaštite u 2019. godini
  • Najbolji iPad Air tanki koferi u 2019. godini: stvoreni da bi iPad ostao siguran i zvuk

Koji vam se s popisa svidio? Jesmo li nešto propustili? Javite nam što mislite komentirajući dolje.