Blog

Najbolje Twitter aplikacije za iPhone za poboljšanje vašeg iskustva (2021)

Volite koristiti Twitter? Tada su vam potrebne prave aplikacije za optimizaciju vašeg iskustva s tweetovima, praćenjem svijeta i iskorištavanjem svih različitih značajki koje ova popularna platforma društvenih medija nudi. Potrebe svakog korisnika su različite, a postoji mnoštvo opcija koje će vam pomoći da prilagodite svoje iskustvo. Istražite ih sve s ovim najboljim Twitter aplikacijama za iPhone i iPad.

 1. Cvrkut
 2. Twitterific
 3. Tweetbot 6
 4. Hootsuite
 5. Echofon za Twitter
 6. Tweetlogix
 7. Fenix
 8. Nighthawk
 9. Janetter
 10. Tweetovi

1. Twitter

Zadana Twitter aplikacija, naravno, pruža izvrsno iskustvo za sve koji uživaju pratiti ono što se događa širom svijeta. Pogledajte što je u trendu i pridružite se razgovoru. Sučelje je nevjerojatno intuitivno i dobro postavljeno.

Dalje, možete privatno chatati ili čak započeti grupni razgovor sa svima koji vas prate. Postoji mnoštvo drugih sjajnih značajki koje vas drže angažiranima i informiranima, poput streaminga uživo događaja o svemu, od vijesti i sporta do zabave, igara i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Izbor urednika - Twitterific

Evo nagrađivane Twitter aplikacije koja uklanja nered promoviranih tweetova. Možete ga čak prilagoditi da sakrije tweetove koji sadrže određene riječi, fraze, hashtagove ili ljude.

Nadalje, možete učiniti da izgleda onako kako želite pomoću fontova, izgleda, minijatura slike i još mnogo toga. Možete brzo odgovoriti na tweetove, zamijeniti račun ili pregledati niti razgovora uz minimalan napor. Također vam pomaže da pronađete zabavne GIF-ove i videozapise, a položaj čitanja sinkronizira se na iPhoneu i iPadu.

Cijena: Besplatno (mjesečno: 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Tweetbot 6 za Twitter

Tweetbot je nagrađivana iOS Twitter aplikacija koja se može pohvaliti nevjerojatnim brzim performansama, kronološkim vremenskim rokovima i bez oglasa za iskustvo bez nereda. Možete gledati svoju vremensku traku onako kako želite i odrediti prioritete za tweetove koje želite vidjeti.

Dalje, možete stvoriti Twitter liste kao više vremenskih traka i pregledavati ih kako želite. Budite organizirani sinkroniziranjem nepročitanog statusa i položaja vremenske trake na svim svojim uređajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Hootsuite

Ako žonglirate s više računa društvenih mreža ili stvarate sadržaj za publiku, trebali biste provjeriti ovu aplikaciju za upravljanje društvenim mrežama. Lako je stvoriti i objavljivati ​​postove, uređivati ​​skice i planirati stvari unaprijed.

Značajka AutoScheduler olakšat će vam život objavljivanjem vaših tweetova u najboljem trenutku. Dalje, možete držati karticu sa svojim oznakama "sviđa mi se", retvitovima, komentarima itd. Za učinkovito upravljanje robnom markom.

Cijena: Besplatno (Pro: 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Echofon za Twitter

Super brza i moćna, ali jednostavna za upotrebu - ova Twitter aplikacija za iPhone i iPad označava sve okvire kada je u pitanju idealno iskustvo. Ponosi se lijepim sučeljem i mnoštvom značajki.

Način razgovora s navojem pojednostavljuje povezivanje s vašim sljedbenicima na Twitteru. Također možete brzo isključiti zvuk odabranih korisnika, hashtagova i drugog neželjenog sadržaja. Štoviše, svim svojim Twitter računima možete pristupiti na jednom mjestu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Tweetlogix

Izvucite maksimum iz Twittera s ovim prilagodljivim klijentom. Isključite buku i usredotočite se na sadržaj koji iskreno želite vidjeti. Nadalje, dodajte prilagodbu vlastitim temama u boji, popisima Twittera, pretraživanju u blizini i još mnogo toga.

Aplikacija olakšava filtriranje sadržaja prema vašim željama. Osim toga, možete isključiti zvuk korisnika, ključnih riječi, fraza, retvitova itd., Kako biste spriječili ometanje. Stvorite popise Twittera i prilikom sastavljanja postova ubrzajte stvari značajkama poput automatskog dovršavanja korisničkih imena i hashtagova.

Cijena: Besplatno (Pro: 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Fenix ​​za Twitter

Ostvarite svježe i moderno iskustvo na Twitterverseu s ovom aplikacijom bez oglasa koja vam omogućuje pregledavanje vaše vremenske trake u intuitivnom i kronološkom slijedu. Možete čak i utišati bučne ili neželjene korisnike, hashtagove i ključne riječi.

Nadalje, iskoristite prilagodljive kartice glavnog zaslona, ​​izvrstan raspored s više stupaca na iPadu i moćne widgete koji vam omogućuju pristup vašoj vremenskoj traci, spomenicima i popisima izravno s početnog zaslona uređaja.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. Nighthawk za Twitter

Nighthawk je jedinstvena aplikacija koja prikazuje tweetove obrnutim kronološkim redoslijedom. Dizajniran je da vam pruži sadržaj koji vam je važan, a ne ono što Twitter algoritam želi da vidite.

Štoviše, ono što ga razlikuje je to što je dizajniran da iskoristi mnoštvo značajki usmjerenih na iOS. To uključuje bogate preglede veza, haptike, prilagođene ikone početnog zaslona itd. Uz to je i brza brza aplikacija.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. Janetter za Twitter

Evo Twitter aplikacije posebno dizajnirane za iPad. Prikladan je za upotrebu s više računa i možete brzo prelaziti označenim vremenskim trakama jednostavnim prevlačenjem prsta. Također podržava različite prikaze vremenske trake poput popisa i pretraživanja.

Omogućuje vam da dodirivanje, dvostruko tapkanje i zadržavanje radnji na tweetovima dodijelite željenim funkcijama. Značajku isključivanja zvuka možete koristiti i za skrivanje tweetova s ​​određenim ključnim riječima ili od određenih korisnika ili aplikacija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Tweetovi

Tweetings je Twitter klijent koji se može pohvaliti opsežnim popisom prilagodljivih i user-friendly značajki. Podržava automatske svjetlosne i tamne načine rada kako bi dobro radili s vašim iPhoneom i iPadom. Također podržava 3D dodir na podržanim uređajima.

Dalje, tweet možete poslati pomoću Sirija, pretraživanja Spotlight da biste pronašli svoje prijatelje, brzo uredili tweetove, isključili korisnike, hashtagove i još mnogo toga. Značajka je u tome što radi i na Apple Watchu tako da Twitter možete koristiti sa zapešća.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Optimizirajte svoje iskustvo Tweetanja s najboljim Twitter klijentima

Koju Twitter aplikaciju volite koristiti na iPhoneu ili iPadu? Podijelite svoje preporuke u komentarima u nastavku. Možda biste htjeli provjeriti i način preuzimanja videozapisa s Twittera.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Kako očistiti Twitter predmemoriju na iPhoneu i iPadu
 • Kako omogućiti 2FA za Twitter
 • Najbolje RAW aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found