Blog

Zaboravljena lozinka za ograničenja na iPhoneu ili iPadu

Kako bih osigurao da nitko ne može koristiti neke od važnih značajki poput kupnje putem aplikacije, Usluge lokacije na mojem iPhoneu, radije koristim "Ograničenja" zvana "Roditeljski nadzor". Kako bih zaštitio lozinku za ograničenja, sakrio sam je u tajnu datoteku. Prije nekoliko dana izgubio sam tu datoteku zajedno sa zaporkom. Budući da sam zabranio pristup mnogim aplikacijama kao što su Camera, Safari, kao i važnim značajkama, silno sam želio lozinku natrag. Zahvaljujući visoko funkcionalnom softveru "Pinfinder", mogao sam s lakoćom oporaviti zaboravljenu šifru ograničenja na svom iOS uređaju.

Isprva sam mislio da ću morati proći duge korake da vratim svoj uređaj kao novi da bih resetirao lozinku za ograničenja. Ali nisam želio izgubiti sve svoje postojeće podatke. Uz samo malo kopanja naletio sam na ovaj vrlo jednostavan, ali učinkovit softver koji me u potpunosti spasio. Doslovno. Najbolja stvar u vezi s tim je što vam teško treba 2-3 koraka za pronalaženje zaboravljene šifre ograničenja. Jedina mu je mana što ne radi na Macu. Postoji još jedan softver koji se zove iBackupBot (podržava Mac i Windows PC) koji vam omogućuje da preuzmete šifru roditeljskog nadzora.

Brze poveznice

  • Kako oporaviti zaboravljenu šifru ograničenja pomoću Windows računala
  • Kako oporaviti zaboravljenu šifru ograničenja pomoću Maca
  • Obnovite lozinku za ograničenje za iPhone pomoću iTunesa
  • Kako resetirati lozinku za ograničenje na iPhoneu ili iPadu

Zaboravljena lozinka za ograničenja na iPhoneu i iPadu: Kako se oporaviti pomoću računala sa sustavom Windows

Zahtjevi: Windows PC, iTunes i Pinfider softver.

Kako djeluje Pinfinder?

Softver funkcionira ispitivanjem nešifrirane iTunes sigurnosne kopije vašeg iOS uređaja. Razvio ga je GitHub, prilično je jednostavan i djeluje učinkovito. Smatram da je vrlo pouzdan i dosljedan.

Obnovite zaboravljenu šifru ograničenja pomoću računala sa sustavom Windows

Korak 1. Prvo spojite iOS uređaj s računalom → otvorite iTunes i napravite sigurnosnu kopiju uređaja. Provjerite je li onemogućena opcija šifriranja sigurnosne kopije.

Korak 2. Sada preuzmite Pinfinder na svoje računalo. Pogledajte dolje navedene izravne veze za preuzimanje.

  • pinfinder-windows-32bit-1.4.0.zip
  • pinfinder-windows-64bit-1.4.0.zip

Korak # 3. Nakon preuzimanja, dvaput kliknite ikonu softvera da biste pokrenuli program na računalu sa sustavom Windows XP ili Vista.

Na računalu sa sustavom Windows 7,8 ili 10 morate kliknuti desni gumb na gumb Start i odabrati naredbeni redak. Zatim ćete ikonu tragača morati povući sa radne površine u prozor naredbenog retka. Zatim pritisnite return da biste ga pokrenuli.

Sada pogledajte lozinku za ograničenja. Također će prikazati datum zadnjeg resetiranja.

Pinfinder za Mac?

Testirao sam Mac verziju Pinfinder-a na svom MacBook Pro-u s MacOS-om High Sierra. Nažalost, nije mi uspio - za razliku od Windows kolege. Ali, ne brinite jer je iBackupBot tu da vas spasi. Provjerimo.

Kako oporaviti lozinku ograničenja za iPhone ili iPad koristeći Mac

Zahtjevi: Mac, iTunes i iBackupBoot softver.

iBackupBot vam omogućuje da vratite šifru roditeljskog nadzora. Ali postupak je složen i stoga zahtijeva puno strpljenja, ali istovremeno nam je djelovao kao draž. Dakle, ako ste spremni proći kroz brušenje, pokušajte.

Korak 1. Prvo napravite sigurnosnu kopiju iOS uređaja u iTunes na računalu. Budi siguran da se ne šifrira sigurnosna kopija.

Zatim idite na //www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm na računalu i preuzmite iBackupBot na Mac (podržava i Windows.)

Korak 2. Nakon što preuzmete softver, premjestite ga na Mapa aplikacija.

Korak # 3. Sljedeći, pokrenuti program i dopustite mu da učita informacije vašeg uređaja. Možda ćete morati pričekati neko vrijeme dok se podaci uspješno ne učitaju.

Bilješka: Ako se pojavi bilo kakva poruka o pogrešci, zanemarite je.

Korak # 3. Pogledajte mapu koja se nalazi pri vrhu. Otvorite ga i odaberite "Sistemske datoteke" mapa → Dalje, trebate odabrati "PočetnaDomena" s popisa.

Korak # 4. Zatim, otvori knjižnicu.

Korak # 5. Zatim kliknite na "Postavke."

Sljedeće morate potražiti com.apple.restrictionspasscode.plist tipkanjem "Com.apple.re" u traci za pretraživanje, a zatim pritisnite gumb za povratak → Pronađite datoteku s imenom com.apple.restrictionspasscode.plist i kliknite na njega.

Korak # 6. Sada će se pojaviti skočni prozor koji traži vaše podatke o registraciji. Trebaš kliknite U redu. Kliknite na Opet u redu. Zatim, kliknite na Odustani.

Sada će se prikazati potrebne informacije. Vrijeme je da se u novom prozoru za pregledavanje uputite na //ios7hash.derson.us.

Korak # 7. Dalje, vratite se na iBackupBot, a zatim morate kopirati kod pod OgraničenjaPasswordKey i OgraničenjaPasswordSalt.

Sada ćete morati zalijepiti Ključ lozinke za ograničenja i Ograničenja Lozinka Sol na odgovarajućim poljima na web mjestu iOS7hash. Obavezno ostavite početnu šifru na 0000, kao i posljednju pretragu koda na 9999. Sada morate kliknuti na Potraži kôd. Neka pretražuje kod (možda ćete morati pričekati neko vrijeme.)

Nakon što sazna kôd, prikazat će se prozor s vašim četveroznamenkasti pristupni kôd Ograničenja.

To je napokon gotovo!

Vratite sigurnosnu kopiju pomoću iTunesa

Što ako ne želite koristiti bilo koji softver treće strane; postoji li način za oporavak lozinke za ograničenja?

Ako ne želite koristiti nikakav softver treće strane za dohvat šifre, vratite svoj uređaj kao novi putem iTunesa. Budi siguran ne da biste vratili svoj uređaj iz sigurnosne kopije, koju ste imali uzima se prilikom upotrebe roditeljskog nadzora. Upotrijebite sigurnosnu kopiju, ako je dostupna, koju ste preuzeli prije upotrebe ove značajke.

Kako resetirati lozinku za ograničenje na iPhoneu i iPadu

Nakon što oporavite lozinku za ograničenja za iPhone / iPad, možete je resetirati. Učiniti tako;

Korak 1. Ići Postavke pa Općenito.

Korak 2. Dodirnite Ograničenja.

Korak # 3. Dodirnite Onemogući ograničenje i Unesite Lozinka da smo se tek oporavili.

Korak # 4. Dodirnite Omogući ograničenja.

Korak # 5. Unesite svoj nova šifra za ograničenje i isto potvrdite ponovnim unosom.

Tvoj red

Jeste li isprobali ovaj softver? Javite nam svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Kako koristiti vrijeme zaslona na iPhoneu i iPadu
  • Kako koristiti Face ID na iPhoneu i iPadu Pro (Ultimate Guide)
  • Najbolje aplikacije za upravljanje lozinkom za iPhone
  • Ponovno postavite lozinku zaslona na iPhoneu ili iPadu u iOSu 14/13
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found