Blog

Najbolje detektivske igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Mislite li o sebi pomalo kao Sherlock Holmes? Pa, zašto se onda ne biste okušali u razotkrivanju nekih intrigantnih misterija? Od ubojstava do nestanaka i drugih puzzle avantura, nema kraja kaznenim predmetima u kojima možete pomoći. Obucite svoju misaonu kapicu i pobjegnite u ove najbolje detektivske igre za iPhone i iPad.

 1. Detektivske igre: Kazneni slučaj
 2. Pronađi razlike: detektive
 3. Kriminalni slučaj
 4. Trag: Klasična misterijska igra
 5. Društvo tajni skrivenih predmeta
 6. Avanturistički bijeg
 7. Zamka vremena: potražite i pronađite igre
 8. Misteriozna priča o ubojstvu
 9. Detektiv Jackie - mistični slučaj
 10. Detektivska priča: Jackov slučaj

1. Detektivske igre: Kazneni slučaj - Izbor urednika

Godina je 2049., a kriminal se brzo širi. Vaš je zadatak pomoći policiji analizom mjesta zločina, prikupljanjem tragova i pronalaženjem krivca. Imate li što potrebno za raskrinkavanje kaznenog slučaja?

Postoje različiti načini otajstva i ubojstva za rješavanje tamo gdje imate ograničeni broj pokušaja prije nego što ubojica uspije pobjeći. Morat ćete isprobati svoj um kako biste pronašli skrivene predmete, razbili tragove, identificirali osumnjičene itd. Igranje zahvata, a oglasa nema previše, pa će vas zadržati angažiranim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Pronađi razlike: detektive

Da ste kao dijete voljeli klasične igre "uoči razlike", uživali biste u ovoj laganoj detektivskoj igri. Treba riješiti 36 slučajeva i uočiti 360 razina s preko 2000+ razlika. To osigurava da vas uvijek izazove nešto novo.

Kako svaki slučaj uključuje pametnog bjegunca, vaš će posao detektiva biti ispunjen preprekama i, naravno, povremenim naletom iznenađenja. Za kratko vrijeme morate pronaći pet tragova da biste riješili slučaj. Ne brinite; igra nudi nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se riješite prepreka. Ali pazite da ih ne pretjerate.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Kazneni slučaj

Evo zadivljujućeg skrivenog predmeta, avanturističke igre u kojoj trebate istražiti mjesta zločina na tragove, ispitati osumnjičene i analizirati dokaze kako biste uhvatili ubojice.

Pomozite policiji na način da istražite mjesta zločina u mračnom i korumpiranom gradu. Ispitajte tragove, ispitajte svjedoke i osumnjičene i izvedite ubojicu pred lice pravde.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Trag: Klasična misterijska igra

Evo misteriozne društvene igre koja će vas držati da kopate po tragovima. Možete igrati sami protiv igrača širom svijeta ili s prijateljima i obitelji u privatnom načinu za više igrača.

Radite na svojim detektivskim vještinama i slažite put do rješenja. Cilj je baciti kockice da se prođete oko vile i postaviti prava pitanja kako biste otkrili tko je ubio gospodina Boddyja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

5. Društvo tajni skrivenih predmeta

Riješite misterije u ovoj igri skrivenih predmeta koja sadrži šarene scene koje se mijenjaju svaki put kad igrate. Regrutirani ste da se pridružite tajnom Društvu tajni kako biste pomogli u rješavanju zagonetki i misterija diljem Europe. Pobjegnite u prekrasne gradove poput Pariza, Londona, Venecije, Atene, Berlina i još mnogo toga!

Pronađite skrivene predmete, pobjegnite od opasnosti i popnite se kroz redove Mystery Society da biste postali najveći detektiv na svijetu. Postoji mnoštvo načina igre kako bi stvari ostale izazovne i uzbudljive.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Avanturistički bijeg: Kultna misterija

Vrijeme je da odete na tajno mjesto i nađete se na tajanstvenom kultu kako biste spasili svog prijatelja u ovoj popularnoj igri bijega. Morat ćete upotrijebiti svoju pamet kako biste riješili zagonetke i provalili u kult.

Putem ćete susresti druge članove kulta i odlučiti tko je prijatelj ili neprijatelj. Istražite kultne terene i otkrijte tajanstvenu prošlost koja će vas dovesti do spašavanja vašeg prijatelja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Vremenska zamka: potražite i pronađite igre

Uronite u tajnu postapokaliptičnog svijeta i istražite zašto je novinar nestao. Postoji 55 realističnih postapokaliptičnih scena za istraživanje i 37 lokacija igara za pronalaženje skrivenih predmeta i rješavanje zagonetki.

Najbolji dio je što je igra uistinu besplatna i možete uživati ​​u cijeloj avanturi bez ikakvih potrebnih kupnji. Istražite prazne hodnike napuštenog grada, tražeći nestalu osobu koju morate spasiti od zaborava.

Cijena: Besplatno (besplatni oglasi - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Tajanstvena priča o ubojstvu

Obucite svoju misaonu kapu i testirajte svoje istražiteljske sposobnosti u ovoj realističnoj, uronjivoj igri kriminalističkog istražitelja. Postoji više od 60 složenih kaznenih slučajeva za rješavanje, od više ubojstava do atentata.

Vaš je zadatak analizirati svaku scenu i koristiti logiku i dedukciju za pravilno rješavanje slučajeva. Postoji realističan dijalog za neizmjerno misteriozno iskustvo ubojstva. Naprijed i obavite ispitivanja, pregledajte tijela, analizirajte mjesto zločina i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Detektiv Jackie - mistični slučaj

Ovdje je zarazna detektivska igra za iPhone i iPad koja uključuje mitološko slikanje sa zloslutnim tajnama. Vi ste detektiv Jackie i morate zaroniti u detalje da biste riješili ubojstvo mlade djevojke.

Morat ćete testirati instinkte svog detektiva i slijediti trag tragova kroz 60 razina priča. Infiltrirajte se na osam uzbudljivih mjesta. Ispitajte osumnjičene i utvrdite tko je uistinu kriv.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Detektivska priča: Jackov slučaj

Uzbudljiva linija priče očekuje vas u ovoj misterioznoj igri u kojoj je cilj riješiti zadatke i potražiti skrivene predmete. Ali budite oprezni i ne pokušavajte žuriti jer su neke zadatke teže nego što biste mislili.

Igra se može pohvaliti detaljnim slikama i teksturama za zanimljivo iskustvo. Predmeti izgledaju realno, a lako se mogu uočiti i mali detalji poput skrivenih figura. Možete komunicirati s više od 30 znakova, a vaše komunikacijske vještine bit će presudne za rješavanje ovog slučaja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Pa, koje su vaše omiljene detektivske igre za iPhone i iPad? Podijelite svoje preporuke u komentarima u nastavku. Možda biste htjeli pogledati i neke strateške igre kako biste dodatno razradili svoj mozak.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • AR Male igre za iPhone i iPad
 • Indie igre za iPhone i iPad
 • Igre riječi za iPhone i iPad
 • Igre za više igrača za iPhone i iPad