Blog

Najbolje pokrenute aplikacije za iPhone i Apple Watch 2021. godine

Planirate li ustati iz kreveta malo ranije ili se samo aktivirati i želite udariti u zemlju? Ako je odgovor da, ove najbolje aplikacije za trčanje za iPhone i Apple Watch mogu vam biti vitalna pomoć. Stvarno. Pa, po čemu se ove aplikacije za pokretanje / praćenje aktivnosti ističu?

Osim što vam omogućuju da pratite različite treninge poput planinarenja, trčanja, oni čak rade i kao briljantni trener. Na temelju svog cilja možete prilagoditi aplikaciju kako biste izvukli maksimum iz svakog trčanja. Jeste li spremni preskočiti i pronaći najprikladniju aplikaciju za trčanje za vaš iPhone i Apple Watch? (Možda ćete poželjeti i probati ove najbolje fitnes aplikacije.) Krenimo s popisom!

1. Mapiraj moje trčanje

Kao što i samo ime sugerira, "Map My Run" pripremljen je kako bi vam pomogao da postignete maksimum iz treninga. Dobivate pronicljive zvučne povratne informacije o svakom praćenom GPS-u. Pogledajte put kojim ste krenuli na karti.

Možete odabrati između više od 600 različitih sportova. Koristite značajku rute kako biste najbolje pronašli obližnja mjesta za trčanje. Možete sinkronizirati svoje podatke s nekoliko nosive opreme, kao što su Apple Watch, Fitbit i više.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Nike + Run Club

“Nike + Run Club” stvoren je za vrhunske trkače. Korištenjem prilagođenog plana treniranja održava vas u miru s onim što težite ostvarenju. GPS bilježi vaše trčanje sa svim suptilnim detaljima.

Tabele s rezultatima omogućuju vam da se natječete sa svojim prijateljima. Posebni popisi za reprodukciju osiguravaju da ste uvijek raspoloženi. Dobijte motivaciju od sjajnih trkača poput Kevina Harta i Mo Faraha i nastavite rušiti vlastite rekorde.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Trkač

S preko 50 milijuna korisnika, Runkeeper je jedna od najpopularnijih trkačkih aplikacija. Zahvaljujući vrhunskom GPS-u, može točno pratiti vaše treninge. Postavite svoj cilj za postizanje, a aplikacija će vas voditi do tamo.

Da biste bili sigurni da možete udarati preko linije, slijedite plan koji najbolje odgovara vama. Upotrijebite podsjetnike da biste bili u skladu sa zadatkom. Osim toga, imate mogućnost praćenja vašeg napretka kako biste imali pravu predstavu o tome koliko dobro napredujete s postavljenim ciljem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. TRČANJE za mršavljenje

Tražite li aplikaciju koja će vam pomoći da brzo smršavite? "TRČANJE za mršavljenje" može biti pravi odgovor za vašu potragu. Savršeno je optimiziran za mršavljenje kako bi vam puno olakšao posao. Pruža personalizirani plan prehrane koji je vrlo važan za postizanje kondicijskog cilja.

Ovisno o vašem cilju, razini ili praktičnosti, možete odabrati idealan plan koji može donijeti željeni rezultat za vas. Puno je glazbe za vježbanje koja će vas napumpati tijekom strogog treninga. Štoviše, tempo se glazbe izvrsno prilagođava prateći vaš ritam.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Strava trčanje i biciklizam

Želite li snagom udariti u zemlju? Strava može enormno poboljšati vaše iskustvo i donijeti prijeko potrebno poboljšanje vašeg trčanja. Kroz korisne ljestvice po godinama i težini pruža vam pravi uvid u to gdje se nalazite.

Možete provjeriti svoju tjednu kilometražu ili cilj zasnovan na vremenu i moći ćete s lakoćom pratiti svoj napredak. Detaljna analiza otkucaja srca omogućila bi vam da poboljšate performanse. Odmah nakon što završite trčanje, pokazat će vam rezultate izvedbe na temelju vašeg cilja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Runtastic

Runtastic je odavno glavna aplikacija za trkače. S ugrađenim GPS-om nudi vam najtočnije podatke o vašoj aktivnosti. I trener glasa uvijek je tu da pomno nadgleda vaš trening i pruži vrijedne vodiče.

Omogućuje vam praćenje broja tjelesnih aktivnosti poput biciklizma, skijanja, trčanja itd. Također imate mogućnost postaviti cilj za cijelu godinu. Integrirani glazbeni svirač nikada vam neće dozvoliti da vam dosadi vaša aktivnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. RunGo

I na kraju, ali ne najmanje važno, RunGo preslatko dovršava ovaj izvrsni popis najboljih aplikacija za trkače. Ono što ovu aplikaciju čini izuzetno korisnom za trkače je sposobnost pojačavanja njihovih performansi. Omogućuje vam izradu rute na uređaju.

Glasovna GPS navigacija vodi vas kroz vaš put. Najbolje kod toga je što radi čak i izvan mreže. Jednostavno preuzmite rutu i aplikacija će vas voditi čak i kada vaš uređaj nije povezan s internetom. Osim toga, lako možete podijeliti svoju lokaciju, kao i trčati sa svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Trčanje ciljeva pješačkih staza

Postignite svoje kondicijske ciljeve, poboljšajte svoje zdravlje i uđite u formu s ovom izvrsnom aplikacijom za trčanje. Pomaže vam u praćenju različitih mjernih podataka poput sagorijenih kalorija, prijeđene udaljenosti i još mnogo toga.

Nadalje, udvostručuje se za upotrebu s drugim aktivnostima poput hodanja, trčanja, biciklizma i brdskog biciklizma. Možete slušati svoju omiljenu iTunes glazbu dok koristite aplikaciju i kontrolirati je pomoću Sirija. Višestruke značajke čine ga idealnim suputnikom za trčanje.

Cijena: Besplatno (7,99 USD za mjesečne planove treninga)

preuzimanje datoteka

9. iSmoothRun Pro

iSmoothRun Pro je upravo ono što biste željeli postati izvrsnim trkačem. Korištenjem GPS-a i pedometra, iSmoothRun Pro sposoban je pratiti svaki vaš korak. Za početak jednostavno kreirajte svoj trening i prepustite se aplikaciji da vam pruži dragocjene audio savjete.

Pruža cjelodnevno praćenje koraka na iPhoneu 5s ili novijem. Aplikacija će automatski pauzirati ako se zaustavi tijekom izvođenja i pokrenut će se kad počnete raditi. Omogućuje vam izvoz podataka u više formata kao što su GPX, TCX, KML, PWX ili CSV.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. C25K® 5K trener

Jeste li kauč krumpir koji se želi pokrenuti i pripremiti? Zatim morate pogledati ovu savršenu aplikaciju za trening trčanja za vas. Posebno je dizajniran za neiskusne trkače i pomoći će vam da prijeđete na 5K trčanje.

Specijalizirani plan spriječit će vas da odustanete zahvaljujući mješavini trčanja i hodanja, koja postupno gradi snagu i izdržljivost. Mnoštvo značajki koje vam pomažu na putu, poput prikladnog podučavanja zvuka, pravodobnih upozorenja, mapiranja vašeg trčanja, slušanja glazbe po vašem izboru itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaš odabir?

Jesam li propustio neku važnu aplikaciju Runner? Obavijestite nas to u komentarima.

Ne biste željeli propustiti i ove cool postove:

  • Zdravstvene aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za praćenje spavanja za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found