Blog

Najbolje aplikacije za kriptovalute za iPhone i iPad u 2021. godini

Kriptovalute su posljednjih godina stekle veliku privlačnost i prikladno je trgovati i investirati u njih sa svog iPhonea ili iPada. Možete pratiti cijene u stvarnom vremenu, dobivati ​​najnovije vijesti i ažuriranja, kupovati, prodavati, pohranjivati, slati i primati valute po vašem izboru na globalnim burzama sa samo nekoliko dodira, a pritom ostanite sigurni. Ako je to ono što tražite, pogledajte ove najbolje aplikacije za kriptovalute za iPhone i iPad.

 1. Coinbase
 2. Blockchain novčanik
 3. Statistika novčića
 4. CoinCap
 5. Blockfolio
 6. HODL kriptovaluta u stvarnom vremenu
 7. Binance
 8. Crypto Tracker tvrtke BitScreener
 9. Povjerenje: Kripto i Bitcoin novčanik
 10. Crypto.com

1. Coinbase

Ovo je najveća svjetska burza kriptovaluta u 32 zemlje. Idealno je za trgovanje kriptovalutama poput Bitcoina, Litecoina, Ethereuma i drugih. Sučelje je jednostavno za upotrebu i omogućuje vam da u trenutku posjedujete kripto.

Pomoći će vam da ostanete informirani ažuriranjima i značajkama koje vam pomažu u izgradnji vašeg znanja i portfelja. Nadzorna ploča pomaže vam da vidite cijene i vrijednosti imovine kako biste uvijek bili upoznati i mogli donositi utemeljene odluke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Blockchain novčanik

Evo još jednog popularnog kripto novčanika koji vam omogućuje sigurnu i učinkovitu transakciju između kriptovaluta poput bitcoina i ethereuma. Možete kupiti, prodati, zaraditi kamate, poslati, primiti, pohraniti i zamijeniti valute po niskim naknadama u nekoliko zemalja.

Novčanik nije skrbnički, tako da samo VI kontrolirate pristup svojim kripto i privatnim ključevima. Nadalje, dvofaktorska autentifikacija pojačava vašu sigurnost, a možete postaviti četveroznamenkastu ili biometrijsku autentifikaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Statistika novčića - kripto portfelj

Pogledajte ovu aplikaciju za kriptovalute za iPhone koja olakšava posjedovanje više kripto valuta na različitim mjenjačnicama i novčanicima. Možete upravljati svim svojim trgovinama, transakcijama i imovinom s jednog prikladnog mjesta.

Štoviše, možete pratiti i pratiti cijene uživo preko 7000 kripto valuta s pristupom detaljnim grafikonima i analitici. Također možete iskoristiti napredno sortiranje filtriranja i istraživanje kako biste odlučili o svojim sljedećim ulaganjima.

Cijena: Besplatno (4,99 USD mjesečno za Pro)

preuzimanje datoteka

4. CoinCap

Ova kripto aplikacija za iOS podržava mnogo različitih kriptovaluta i ažuriranja u stvarnom vremenu kako bi vas informirala. Ima praktičnu značajku portfelja koja olakšava prepoznavanje vrijednosti svih vaših valuta odjednom.

Jednostavno je dodati i ukloniti sa svog imanja ili čak imati nekoliko različitih altfitova. Nadalje, značajka upozorenja dodaje vam praktičnost i čak se može integrirati s vašim visinama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Blokport - Crypto Tracker

Pogledajte ovu aplikaciju da biste pratili cijene preko 8.000 kripto valuta kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin itd. I pregledajte svoj portfelj u više od 100 fiat valuta ili kripto baza. Može se pohvaliti globalnom pokrivenošću na više od 300 burzi.

Nadalje, možete vidjeti tablice svijeća i podatke o knjigama narudžbi u stvarnom vremenu za svaki novčić. Iskoristite to na svoj način postavljanjem upozorenja o prilagođenim cijenama za trenutne obavijesti kada se stvari promijene. Također možete biti u toku s najnovijim kripto vijestima u svom prilagođenom feedu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. HODL kriptovaluta u stvarnom vremenu

Ovo je još jedna sveobuhvatna aplikacija koja vam omogućuje praćenje svega za vaše kriptovalute i dionice: možete vidjeti grafikone i cijene u stvarnom vremenu s burzi širom svijeta.

Uz to nudi naslove i filtrirane tweetove iz vodećih svjetskih izvora vijesti. Jednostavno sučelje dodaje jednostavnost i praktičnost korisnika. Postoje i mnoge izvrsne značajke poput mogućnosti automatske sinkronizacije portfelja s Coinbase Pro, Binance ili bilo kojim Ether novčanikom.

Cijena: Besplatno (0,99 USD za osnovno)

preuzimanje datoteka

7. Binance: Sigurno kupujte Bitcoin

Odaberite između više od 200 kripto valuta i uvijek ostanite u prvom planu pri lansiranju novih novčića. Možete mijenjati bilo koju kripto krilaticu, čak i ako nema trgovinskog para, zahvaljujući Lite načinu rada aplikacije.

Lite način je izvrstan za početnike, ali na Pro sučelje možete se prebaciti samo jednim dodirom za pristup naprednim značajkama. Naravno, sigurno je, a vaša sredstva su zaštićena Fondom sigurnih sredstava za korisnike u aplikaciji (SAFU fondovi).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Crypto Tracker tvrtke BitScreener

Pomoću ove praktične aplikacije dodirnite 2000+ cijena kovanica u stvarnom vremenu s preko 200 kripto tržišta i trgovačkih platformi. Pruža vam ažurna ažuriranja i podržava integraciju API-ja s najpopularnijih burzi.

Dalje, možete izračunati citate u stvarnom vremenu: kovanica za kovanicu, kovanica za fiat, fiat za kovanicu i fiat za fiat. Također, uživajte u praktičnosti spremanjem i sinkronizacijom pretvarača na više uređaja.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za neograničeni pristup)

preuzimanje datoteka

9. Povjerenje: Kripto i Bitcoin novčanik

Bilo da tražite Ethereum ili Bitcoin novčanik, ovdje je siguran sustav za sve vaše kripto potrebe. Pomaže vam u kupnji i pohrani više valuta na jednom mjestu za zadovoljavajuće korisničko iskustvo.

Navigacija je izuzetno jednostavna, a postoji i mogućnost promjene naknada za transakcije s tri generičke razine koje možete odabrati. Jedan je od najboljih digitalnih novčanika za sigurno pohranjivanje privatnih ključeva na vašem uređaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Crypto.com

I na kraju, ovo je izvrsna opcija za sve vaše osnovne kripto potrebe bez skrivenih marketa. Možete sigurno pohranjivati, slati i primati kriptovalute poput Bitcoina (BTC), Etera (ETH), Ripplea (XRP), Litecoina (LTC) itd.

Nadalje, služi kao višenamjenski novčanik koji se osjeća poput banke. Može se pohvaliti čistim i lijepim dizajnom koji je intuitivan za upotrebu, a pruža dovoljno informacija za iskusnije trgovce. Za dodatne pogodnosti možete dobiti i metalnu karticu za vizu aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Najbolje aplikacije za kriptovalute za iPhone koje trebate odmah instalirati!

Dakle, koja je vaša aplikacija za kriptovalute odabrana na vašem iPhoneu i iPadu? Podijelite svoje iskustvo u komentarima u nastavku. Možda biste htjeli provjeriti i najbolje aplikacije za prijenos novca i aplikacije za praćenje troškova za iPhone i iPad.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Upravljanje platnim spiskom iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za osobne financije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found