Blog

Najbolje aplikacije za e-poštu za iPhone i iPad u 2021. godini

U našem užurbanom životu upravljanje e-poštom je neophodno za praćenje stvari. Srećom, mnoge aplikacije mogu pomoći. Svaka od njih može se pohvaliti korisnim značajkama poput rukovanja s više poštanskih sandučića na jednom mjestu, personaliziranih postavki, naprednih filtara itd. To može puno olakšati život, pogotovo kada se koristi zajedno s drugim aplikacijama za produktivnost. Dakle, naprijed i preuzmite kontrolu nad ulaznom poštom pomoću ovih najboljih aplikacija za e-poštu za iPhone i iPad.

 1. Apple Mail App
 2. Yahoo mail
 3. Microsoft Outlook
 4. Gmail - Googleova e-pošta
 5. Edison Mail
 6. Spark Mail - e-pošta Readdleom
 7. moja pošta
 8. BlueMail
 9. Citrix sigurna pošta
 10. Newton Mail
 11. Proton Mail
 12. Zračna pošta

1. Apple Mail App

Zadana aplikacija Mail na iPhoneu i iPadu nudi obilje značajki za jednostavno upravljanje e-poštom. Možete dodati više računa i sinkronizirati ih na različitim uređajima. Osim toga, povjetarac je organizirati niti i biti u toku sa stvarima.

Dalje, možete stvoriti poruke izvrsnog izgleda s kompletnim nizom alata za oblikovanje teksta. Dodajte privitke sa samo nekoliko dodira i upotrijebite pokrete prevlačenja za označavanje, arhiviranje, brisanje ili označavanje razgovora. Možete čak blokirati neželjene pošiljatelje i isključiti obavijesti za niti pojedinaca.

Sada ćemo pogledati neke od najboljih alternativa aplikacijama Apple Mail.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Yahoo Mail

Yahoo Mail ima elegantno korisničko sučelje i čini prilično jednostavnim postupanje s e-poštom. Najbolji dio ove aplikacije za e-poštu je 1000 GB besplatne pohrane u oblaku. Stoga ćete uvijek imati dovoljno prostora za čuvanje dragocjenih podataka.

Ova aplikacija podržava čak i adrese e-pošte koje nisu Yahoo, kao što su Gmail, Outlook, AOL i još mnogo toga. Ovisno o vašoj praktičnosti, možete prilagoditi geste prevlačenja da biste vještije rukovali porukama.

Cijena: Besplatno (Yahoo Mail Pro mjesečno - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Microsoft Outlook

"Microsoft Outlook" lako je najopsežnija aplikacija za e-poštu za iOS. Aplikacija omogućuje spajanje svih računa e-pošte i kalendara na jedno mjesto. Dakle, možete upravljati pristiglom poštom i zakazati slanje e-pošte kasnije.

Korištenjem geste prevlačenja moći ćete s lakoćom planirati, brisati i arhivirati poruke. Krećite se datotekama sinkroniziranim s OneDriveom, Dropboxom i jednostavno ih priložite svojoj e-pošti. Na kraju, aplikacija za e-poštu Outlook ima podršku za mnoge jezike, uključujući francuski, afrikaans, galicijski, njemački, grčki itd.

Cijena: Besplatno (Microsoft 365 Personal - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Gmail - Googleova e-pošta

"Gmail" je svrstan na prvo mjesto u kategoriji produktivnosti, a nesumnjivo je vrhunska aplikacija za e-poštu na svim platformama. Omogućuje vam lako prebacivanje između više računa. Možete poništiti slanje kako vas pogreške ne bi osramotile.

Pokretom brzog prevlačenja arhivirat ćete ili izbrisati e-poštu. Provjerite svoju poštu razgovorima s nitima i brzo odgovorite na pozive Google kalendara. Kako je Gmail kompatibilan s mnoštvom jezika, možete odabrati komunikaciju na najprikladniji jezik.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Edison Mail

Preuzmite kontrolu nad svojom pretjeranom pristiglom poštom s intuitivnim značajkama ove aplikacije za poštu za iPhone i iPad. Na primjer, možete konfigurirati postavke obavijesti, otkazati pretplatu na smeće, blokirati neželjene pošiljatelje itd.

Ponosi se nevjerojatno brzim alatom za pretragu temeljenim na AI koji vam omogućuje da u trenu pronađete ono što tražite. Radi istovremeno na svim vašim dodanim računima e-pošte. Aplikacija postaje još bolja ako se istovremeno koristi na vašem Macu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Spark Mail - e-pošta Readdleom

Prihvatite budućnost e-pošte modernim dizajnom ove brze i intuitivne aplikacije. Omogućuje vam da vidite što je bitno i automatizirate zadatke za istinski personalizirano iskustvo koje će poboljšati vašu produktivnost.

Najistaknutija značajka omogućuje vam suradnju sa suigračima kako biste sastavili profesionalne e-poruke pomoću uređivača u stvarnom vremenu. Također možete pozvati suigrače da razgovaraju o određenim nitima i drže relevantne ljude u vezi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. myMail

Ono zbog čega "myMail" vrijedi provjeriti je čitav niz prilagodbi. Baš kao i svi njegovi kolege, također vam omogućuje dodavanje više računa za upravljanje bez muke. Osim toga, omogućuje vam postavljanje mirnog vremena za svaki račun, što može biti vrlo korisno kada imate posla s nekoliko računa e-pošte.

Još jedna značajka po kojoj se ističe su personalizirane obavijesti. Upozorenja možete filtrirati prema nekoliko stvari poput mapa, društvenih mreža, domena, adresa e-pošte itd. Pomoću slika profila i ikona za popularne usluge moći ćete brže navigirati e-poštom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. BlueMail

Elegantnog dizajna, Blue Mail nudi mogućnost upravljanja neograničenim brojem računa pošte. Pomoću značajke kodiranja u boji lako ćete saznati koji je račun e-pošte primio poruku.

Značajan aspekt je People Toggle koji vam omogućuje smanjenje nereda u pristigloj pošti i prilagodbu načina na koji ga vidite. Kucanjem na avatar prikazuju se svi razgovori između sudionika e-pošte i vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Citrix sigurna pošta

Ako su vam privatnost i pouzdanost prioriteti, ova aplikacija za e-poštu s iOS-om održiva je opcija. Čuva vaše podatke na sigurnom i ima razne mogućnosti za olakšavanje života kako pojedincima tako i tvrtkama.

Možete dodati više računa i stvoriti namjensku mapu za privitke. To olakšava pronalaženje datoteka. Nadalje, aplikacija besprijekorno radi s drugim alatima kao što su Skype za tvrtke, Citrix Files, Citrix QuickEdit i GoToMeeting.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Newton Mail

Newton Mail vjerojatno je aplikacija s najviše mogućnosti za e-poštu za iPhone i iPad. Ova aplikacija besprijekorno radi s mnogim popularnim uslugama kao što su Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 i svi IMAP računi.

Nudi status čitanja za svaku e-poštu koju pošaljete i integrira nekoliko aplikacija za produktivnost kao što su Todoist, Evernote, OneNote, Pocket, Trello, Wunderlist i Instapaper. Stoga ćete svoj zadatak moći izvršiti bez napuštanja aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Protonska pošta

ProtonMail je na vrhu popisa kada je u pitanju sigurnost. Koristi jedinstvenu matematičku end-to-end enkripciju za vašu e-poštu. To znači da je poruka šifrirana s kraja pošiljatelja i može se dešifrirati samo na kraju primatelja.

Nadalje, poslanu poštu možete zaključati lozinkama, a one mogu imati i datum isteka. Sučelje je jednostavno za upotrebu i postoje brojne jedinstvene značajke poput daljinske odjave, filtara pošte, automatskog odgovora i još mnogo toga. Pogledajte detaljan pregled svih pojedinosti.

Cijena: Besplatno (ProtonMail Plus 1 godina - 59,99 USD)

preuzimanje datoteka

12. Zračna pošta

Ovo je relativno nova aplikacija na terenu, ali nudi obećavajući potencijal. Podržava 3D Touch, brzi pregled dokumenata, visokokvalitetno stvaranje PDF-a i učinkovitu integraciju s drugim aplikacijama i uslugama za nesmetan tijek rada.

Jezgra ove aplikacije je prilagodba tijeka rada, zbog čega je povjetarac odgoditi obavijesti po potrebi, izbjeći neželjenu poštu itd. ICloud sync osigurava da svi vaši računi i postavke ostanu sinkronizirani.

Cijena: Besplatno (zračna pošta Pro mjesečno - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Dakle, koja je vaša preferirana aplikacija za e-poštu za iPhone i iPad? Recite svoje mišljenje u komentarima u nastavku. Možda biste htjeli provjeriti i najbolje aplikacije za e-poštu za Mac.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Kako promijeniti zadani račun e-pošte na iPhoneu
 • Najbolje iPhone aplikacije za govornu poštu
 • Najbolje aplikacije za e-poštu Apple Watch
 • Kako trajno izbrisati Yahoo Mail račun
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found