Blog

Najbolji zaštitnici zaslona iPhone SE u 2021

Ranije smo objavljivali o najboljim futrolama odbojnika za iPhone SE i zaštitnicima zaslona od kaljenog stakla. A sada smo se vratili s nekim od najboljih zaštitnika zaslona za iPhone SE. Novo malo Appleovo remek-djelo je manje, ali to također povećava rizik od pada. Imajući tu misao na umu, odabrali smo nekoliko među hrpom zaštitnika zaslona. Popis se sastoji od plastike, kao i od staklenih zaštitnika zaslona. To znači da će svatko imati svoj izbor na popisu.

1. Supershieldz

Supershieldz zaštitnik zaslona za iPhone SE dolazi sa 6 količina u kutiji. Zaštitni film pruža visoku prozirnost dok gleda iPhone zaslon. Uz to, jedva da se uočava razlika prilikom dodirivanja zaslona, ​​što je dodatna prednost. I na kraju, zaštitnik zaslona ima premaz otporan na ogrebotine za duži životni vijek.

USP: Stvarna osjetljivost na dodir

Pogledajte na Amazonu

2. amFilm

Zaštita zaslona amFilm je ultra tanka, gotovo kao da na iPhoneu SE uopće nema filma. Ovo donosi maslacev doživljaj dodira, a također se gotovo ništa ne primjećuje na prozirnosti. Unutar kutije nalaze se tri štitnika za filmski zaslon dostupni za iPhone SE. I na kraju, film ne ostavlja nikakve ostatke nakon što ga uklonite.

USP: Troslojni PET film

Pogledajte na Amazonu

3. Gospodin Štit

“Gosp. Štit ”pokrio si sa svih aspekata. Značajka koja ga čini funkcionalnijim zaštitnikom zaslona jesu točni izrezi zajedno s potrebnom snagom da se odupru razbijanju. Osim toga, zaobljeni rubovi omogućuju besprijekornu instalaciju zaštitnika zaslona i nude pokrivenost cijelog zaslona.

Govoreći o jasnoći, gospodin Shield je dobio kvalitetu koja odgovara najboljima u poslu. S velikom osjetljivošću osigurava da nema zaostajanja u odzivu zaslona osjetljivog na dodir. Nadalje, dostupnost tri paketa s doživotnim jamstvom čini ga cjelovitim paketom.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

4. Tehnički oklop

Popisu se pridružuje još jedan zaštitnik zaslona od kaljenog stakla. Ovaj je iz Tech Armora i prilično je impresivan. Vrhunska balistička staklena zaštita zaslona otporna je na ogrebotine i također štiti vaš zaslon iPhone SE od lomljenja uslijed pada ili redovitog trošenja. Ostale značajke uključuju instalaciju bez mjehurića, otpornu na prašinu i prljavštinu, HD jasnoću i veliku točnost dodira.

USP: Balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

5. Velika slova

Velika zaštitna maska ​​zaslona gotovo je dijamant za vas. Ako mislite da je pretjerano, dopustite mi da vam kažem da dijamant ima tvrdoću 10H, a ovaj zaštitnik zaslona ima tvrdoću 9H. Film je napravljen od pravog kaljenog stakla zaobljenog ruba kako bi pružio glatko iskustvo zaslona iPhonea.

Marka je koristila silikonsko ljepilo bez mjehurića koje ostavlja osjetljivost na dodir bez utjecaja. Silikonsko ljepilo osigurava da tijekom instalacije ne ostane mjehurića.

USP: Silikonsko ljepilo

Pogledajte na Amazonu

6. Spigen

Spigen je dostojna opcija za dugotrajnu njegu zaslona osjetljivog na dodir. Dizajnom prilagođenim kućištu i preciznim izrezima, besprijekorno se uklapa u zaslon. Budući da nema mjehurića, nećete naići na probleme tijekom instaliranja zaštite zaslona.

Zbog tvrdoće može udobno podnijeti čak i gadan udar. Zaslon ne dopušta nakupljanje prljavštine ili prašine. Kao rezultat, ne gubi jasnoću i odziv.

USP: Dizajn prilagođen kućištu

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Sumirati

Štitnici za zaslon trebali bi biti prvi na vašem popisu dodataka za pametne telefone jer štite osjetljivi zaslon vašeg telefona. Dok donosite odluku, provjerite sve značajke i specifikacije svakog štitnika za film, a zatim kupite najbolje štitnike za zaslon za svoj iPhone SE.

Možda biste željeli uputiti:

  • iPhone SE Bluetooth slušalice
  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone SE
  • Najbolji iPhone SE Bluetooth zvučnici

Jesmo li propustili još koji izvanredan zaštitnik zaslona za iPhone SE? Javite nam komentarom u nastavku.