Blog

Najbolji slučajevi iPhone X remenica 2021

Skupi i nježni pametni telefon poput iPhonea X zaslužuje veću brigu i zaštitu. S obzirom na visoku cijenu popravka, bolje vam je pružiti beskompromisnu obranu svog simpatičnog pametnog telefona. Ako ne želite riskirati kako biste zaštitili uređaj tijekom avanturističkih aktivnosti ili se želite odlučiti za snažniji profil, odabir jedne od najboljih futrola za remen za iPhone X bila bi izvrsna opcija.

 1. OtterBox DEFENDER iPhone X futrola za remen
 2. Trianium torbica za futrolu za remen za iPhone X
 3. i-Blason Transformer iPhone X futrola za remen
 4. Zizo torbica za pojas za seriju Bolt serije za iPhone X
 5. Maxboost DuraSlim Pro
 6. Yuzihan futrola za remen za iPhone X
 7. Ugrađena futrola za remen za pojas SlimShield za iPhone X
 8. Evocel Explorer Series Pro
 9. Futrola za futrolu Lorem za iPhone X
 10. Futrola za remen Bomea iPhone X

1. OBRANA OtterBox-a

Slučajevi OtterBox DEFENDER SERIES dobro su tempirani za avanturiste. Zahvaljujući višeslojnoj obrani, nude potpunu zaštitu za vaš iPhone X. Fina kombinacija čvrste unutrašnjosti i meke vanjštine daje joj potrebnu snagu da izdrži i slučajne padove i ružne ogrebotine.

Futrola za kopču ima sigurnosni mehanizam za zaključavanje koji vam omogućuje udobnije nošenje uređaja. Futrola za bokove ujedno je i praktični nosač za vaše poboljšano iskustvo rada bez ruku. Osim značajki, kućišta DEFENDER SERIES dostupna su u sedam živih boja i imaju doživotno jamstvo.

USP: Višeslojna obrana

Pogledajte na Amazonu

2. Trianij

Serija Trianium Duranium dizajnirana je za vrhunsko kućište za teške uvjete. Integracija TPU-a koji apsorbira udarce i izuzetno robusne vanjske ovojnice od polikarbonata čini ga vrlo čvrstim i potpuno sposobnim za borbu protiv neravnina i struganja. Stoga ćete i dalje biti bezbrižni zbog sigurnosti svog iPhonea, dok ćete maksimalno iskoristiti svoje avanturističke aktivnosti.

Uključeni zaštitnik zaslona nudi visoku jasnoću, a također sprječava ogrebotine da oštete OLED zaslon. Futrola je sigurno pričvršćena za vaš pojas, a služi i kao korisno postolje za poboljšanje vašeg iskustva gledanja medija. Uz to, kućišta serije Trianium Duranium dostupna su u četiri lijepe boje i imaju doživotno jamstvo.

USP: Zaštitni dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. i-Blason transformator

Opremljen trajnom konstrukcijom, i-Blason Transformer pouzdana je oklada protiv gadnih padova. Pokretan dvoslojnim kućištem s glatkim unutarnjim rukavcem i vanjskim dijelom otpornim na udarce, sposoban je obraniti vaš pametni telefon od svih vrsta izazova. Kućište dobro leži na uređaju i nudi poboljšano prianjanje kako bi se spriječilo klizanje. Kubura s pojasevima nudi vam potrebnu pogodnost za nošenje uređaja. Kako se futrola može odvojiti, možete je ukloniti kako biste smanjili količinu sloja.

Osim toga, futrola za remen elegantno djeluje kao postolje za oživljavanje vašeg video vremena. Pomoću responzivnih gumba i preciznih izreza možete udobno pristupiti svim funkcijama svog uređaja.

USP: Odvojiva futrola za remen

Pogledajte na i-Blasonu

4. Zizo Bolt serija

Kućišta serije Zizo Bolt moćno su zaštitna. Ljubaznošću vojne zaštite, može preživjeti kapi do 12 stopa. Izrađen od mekog tetra poliuretana i robusnih polikarbonatnih materijala, nudi zaštitu cijelog tijela za vaš pametni telefon.

Kvačica za futrolu dolazi s okretnim okretnim stupnjem za 360 stupnjeva koji vam omogućuje čvrsto pričvršćivanje futrole na remen. Funkcionira i kao koristan stalak. Štitnik zaslona debljine 0,33 mm isporučuje se s tvrdoćom od 9 H kako bi se spriječilo struganje. To nije sve; kućišta serije Bolt možete odabrati u četiri atraktivne boje.

Ako želite istražiti više visoko zaštitnih slučajeva iz Zizo-a, prijeđite na ovaj post.

USP: Izuzetno robusna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

5. Maxboost DuraSlim Pro

Impresivnim dizajnom otpornim na udarce, Maxboost DuraSlim Pro izvrsno radi na zaštiti vašeg uređaja od udara. Dvostruki slojevi strukture pojačavaju njezinu trajnost. Sva su četiri ugla ojačana kako bi raspršili udar.

Odvojiva futrola omogućuje vam udobno pričvršćivanje futrole remenom ili torbom. Ugrađeni nosač omogućuje vam upotrebu iPhonea u pejzažnom načinu za uživanje u filmovima. I na kraju, relativno je tanak i naliježe se na uređaj. DuraSlim Pro dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

6. Juzihan

Ako obožavate jednostavnost, naći ćete "Yuzihan" prilično dobru opciju. Torbica je izrezbarena od vrhunske kože. Uz uredan dizajn i izradu, vaš pametni telefon izgleda profesionalno.

Ova torbica odgovara vašem iPhoneu s tankom futrolom. Prisutnost glatke unutrašnjosti osigurava da vaš pametni telefon ima potrebnu zaštitu protiv ogrebotina.

Zahvaljujući dodatnim petljama možete sigurno nositi svoj iPhone X. Plus, magnetsko zatvaranje drži vaš iPhone sigurno u njemu.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

7. Ugrađena serija SlimShield

Izvrsna kombinacija stila i zaštite, Encased SlimShield Series ono je što biste željeli odabrati za potpunu obranu svog iPhonea. Meka unutrašnjost obloge od mikrovlakana osigurava da abrazija ne može naštetiti ljepoti vašeg uređaja.

Futrola se okreće u vodoravni i okomiti položaj i omogućuje vam čvrsto postavljanje uređaja. Kad nije potreban, možete i odvojiti futrolu kako biste uklonili nepotrebnu težinu. Osim značajki, kućišta SlimShield serije Encased imaju doživotno jamstvo.

USP: Meka unutrašnjost obloge od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

8. Evocel Explorer Series Pro

Ono što nam je zapelo za oko kod Evocel Explorer Series Pro je dizajn koji apsorbira udarce. Čvrsto tijelo stijene učvršćeno je čvrstim okvirom za rasipanje neravnina.

Odvojiva okretna kopča za remen od 180 stupnjeva nudi vam potrebnu fleksibilnost za sigurno nošenje iPhonea. Kad vam nije potreban, možete ga ukloniti kako biste smanjili dio mase.

Sadrži i postolje za upotrebu bez upotrebe ruku pametnog telefona. Štoviše, Evocel dolazi u šest boja lijepog izgleda.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

9. Lorem / Debin

Jednostavnost je središnji aspekt Lorem futrole za remen za iPhone X. Odgovara vašem iPhoneu s tankom futrolom. Mekanom unutarnjom oblogom kućište brani pametni telefon od slučajnih padova.

Ljubaznošću magnetskog zatvarača; možete sigurno zatvoriti slučaj. Uključivanje dodatnih petlji remena nudi veću sigurnost. Što se tiče trajnosti, mislim da je ovaj pokrivač niskog profila na visini.

USP: Dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

10. Bomea

I na kraju, ali ne najmanje važno, Bomea je jednostavan, ali vrlo praktičan futrola za futrolu koja uzima u obzir sve vaše potrebe. Sadrži gumirano tijelo koje apsorbira šok i također se odupire habanju. Glatke teksture nudi bolje prianjanje, omogućujući vam da uređaj držite u željenoj udobnosti.

Futrola dolazi s okretnom kopčom za remen i čvrstim mehanizmom za zaključavanje koji drži vaše mjesto na mjestu. Uredni izrezi omogućuju vam lak pristup kameri, senzorima, priključku, dok pokriveni gumbi imaju taktilne povratne informacije i nude bolji klik.

USP: Gumeni interijer

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Pa, koji će se od ovih robusnih kućišta upariti s vašim iPhoneom X? Bilo bi mi zadovoljstvo znati njegovo ime i značajke koje su vam u njemu zahvalne.

Možda biste željeli istražiti i ove postove:

 • Najbolji iPhone X slučajevi
 • iPhone X futrole vojne klase
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
 • Futrole za remen za iPhone 12 i 12 Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found