Blog

Najbolji 11-inčni iPad Pro tipkovnice u 2020

Što je iPad Pro bez elegantne futrole za tipkovnicu? Ništa osim dobre tablete bez X-faktora. Imajući na umu veliku potražnju, zavirio sam u neke od najboljih 11-inčnih futrola za tipkovnice iPad Pro 2020 (dostupnih na tržištu trenutno). I izgledali su dobro tempirani za snažni iPad!

# 1. Boriyuan

Futrola za tipkovnicu "Boriyuan" pruža željenu fleksibilnost i kao praktično sredstvo za tipkanje i kao osnovno postolje za potrošnju medija. Možete iskoristiti tri razine svjetline i sedam živih boja za pisanje članaka ili rad na svojim projektima čak i pri slabom osvjetljenju.

Druga značajna značajka je čvrsto kućište koje može pružiti pouzdan štit vašem iPad Pro. Stoga vaši slučajni padovi ili nagrizanja neće imati utjecaja na vaš tablet.

Foliju možete koristiti za pretvaranje naslovnice u korisno postolje. Kako je u potpunosti prilagodljiv, zajamčeno vam je više kutova gledanja. A ako su vam tamne boje, Boriyuanovih osam opcija nijanse može vam pomoći da otkrijete bolji par za iPad.

USP: Čvrsto kućište s potpuno podesivim postoljem

Pogledajte na Amazonu

# 2. IVSO

Ako za svoj iPad Pro poželite dobiti lijepu futrolu za tipkovnicu, a da pritom ne provalite, poslušajte ovu ponudu tvrtke IVSO. Sviđa mi se njegov kompaktni dizajn koji eleganciju tableta održava netaknutom.

Vanjska strana PU kože nudi poboljšano prianjanje, dok mekana unutrašnjost od mikrovlakana daje jastuk potreban za apsorbiranje šoka. A s korisnim postoljem imate besprijekorno iskustvo tipkanja.

Što se tiče tipki, one su sasvim u redu i trebale bi vam olakšati tipkanje. Izrezi su precizni, a tu je i držač koji osigurava da vaš Apple Pencil ostane siguran. Štoviše, kućište tipkovnice IVSO dolazi u šest boja lijepog izgleda poput crne, zlatne, plave, crvene i više.

USP: Jednostavan i kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 3. Apple Smart tipkovnica Folio

Ako možete putovati malo dalje u korist vrhunske građe i poboljšanog iskustva s tipkanjem, Apple Smart Keyboard Folio može biti izvrstan izbor.

Ono što mi se najviše sviđa u ovom slučaju je tipkovnica pune veličine koja je dizajnirana da vam omogućuje glatko tipkanje. Tipke su prilično glatke i brze, što omogućuje prstu da s lakoćom obavlja posao.

Još jedna kvaliteta koja ga ističe je da ne zahtijeva punjenje. Čvrste građe poklopac može podnijeti manje padove. Zahvaljujući pouzdanoj funkcionalnosti postolja, pruža ugodne kutove gledanja.

USP: Najbolje iskustvo tipkanja

Pogledajte na Appleu

# 4. Luibor

Luibor predstavlja jeftino, ali impresivno kućište tipkovnice za vaš iPad. Slučaj sam pronašao do kraja i u pogledu dizajna i u tipizaciji.

Mješavina mekanih mikrovlakana i PU kože dala joj je sofisticirani izgled. Međutim, poklopcu se može povjeriti da podnosi mali udar.

Postolje je vrlo korisno u pružanju poboljšanog kuta gledanja. Uz držač olovke Apple i podršku za automatsko UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE, prilično dobro brine o vašim osnovnim potrebama.

I da, sposobnost pružanja do 60 sati radnog vremena čini je sigurnom okladom za redovitu upotrebu. Štoviše, moći ćete odabrati ovo pristupačno kućište tipkovnice u pet boja poput crvene, ružičasto zlatne, plave i više.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 5. Fintie

Tri kvalitete čine Fintie pristojnim kandidatom za vaš iPad Pro. Prvo i najvažnije, poklopac je izdržljive konstrukcije koja pruža potrebnu zaštitu protiv slučajnih udaraca.

Drugi, protuklizni žljebovi osiguravaju vam stabilne kutove gledanja. Dakle, očekujte da će i vaše tipkanje i gledanje medija biti bolje iskustvo.

Treće, kućište ima držač za Apple Pencil, a omogućuje i bežično napajanje digitalne olovke. Na kraju, možete odabrati ovo najjeftinije (27,99 USD) kućište tipkovnice u dvije boje, poput crne i knjige o kompozicijama.

USP: Protuklizni žljebovi za više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

# 6. YiMiky

Iz više razloga čini se da je YiMiky jedan od boljih izbora. Prvo i najvažnije, poklopac ima jednostavan dizajn. PU koža s gumeno obloženom unutrašnjošću nudi joj potreban jastuk za širenje šoka.

Drugi, raspored tipkovnice čini ga ugodnijim za tipkanje. A sa sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem možete čak i jednostavno tipkati čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

I treće, stabilno postolje možete koristiti kako biste održali stabilnost tableta tijekom tipkanja ili gledanja medija. Osim toga, YiMiky dolazi u više boja poput crne, tamnoplave, svijetlosmeđe itd.

USP: Sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem

Pogledajte na Amazonu

# 7. OYOSUOGG

Čini se da je poklopac tipkovnice OYOSUOGG pragmatičniji od mnogih kolega. Dizajn niskog profila čini ga boljim odijelom za svečani izlet.

Mekana unutrašnjost obloge od mikrovlakana, zajedno s izdržljivom vanjskom kožom, igra značajnu ulogu u pomaganju navlake da izdrži udarce. ABS tipke su točne i jednostavne za tipkanje. Magnetski poklopac s značajkom automatskog spavanja / buđenja produžuje vijek trajanja baterije vašeg tableta. Nadalje, kućište je dostupno u četiri opcije u boji.

USP: Profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. CHOETECH

Kućište tipkovnice CHOETECH-a nema izgled premium poklopca. Međutim, što se tiče funkcionalnosti, može pobijediti mnoge svoje skupe vršnjake.

Tipkovnica u obliku prijenosnog računala čini tipkanje manje jednostavnim. Dakle, ne biste trebali imati problema u stvaranju brzih bilješki, pa čak i pisanju male priče u pokretu.

TPU ljuska daje mu potrebnu snagu za preživljavanje šoka, dok je od PU kože udobno držeći iPad za vaše ruke. A tu je i držač olovke koji nudi sigurno mjesto za Apple Pencil.

USP: Tipkovnica u stilu prijenosnog računala

Pogledajte na Amazonu

# 9. KVAGO

KVAGO ima tanak dizajn, a također vam nudi fleksibilnost uklanjanja tipkovnice kada se želite riješiti većine stvari. Tipkovnica ima glatke i taktilne tipke što vam puno olakšava pisanje e-pošte ili čak stvaranje kratkog dijela za prezentaciju.

Tipke s pozadinskim osvjetljenjem ulaze u igru ​​kad se mrak uvuče, a vi i dalje želite završiti svoj zadatak. Prednji poklopac može se fino prilagoditi za više kutova gledanja, ovisno o vašoj aktivnosti.

Iako ne očekujem puno od ove tanke maske, ogrebotine i manji padovi neće moći naštetiti vašem iPadu.

USP: Tipke s osvjetljenjem u sedam boja

Pogledajte na Amazonu

# 10. Zagg tanka knjiga go

"Zagg" je osmislio kućište tipkovnice koje se može nazvati najopremljenijim rivalom Apple Smart Keyboard. A sa 99 dolara puno je jeftinije od Appleove ponude (179 dolara).

Što se tiče specifikacija, "slim book go" je na tanjoj strani i razmeće se tipkovnicom u stilu prijenosnog računala koja može ubrzati vaše tipkanje. Nadalje, kućište je uklonjivo i nudi vam fleksibilnost da ga koristite kao jednostavan poklopac, posebno kada tablet želite ugodnije držati.

Sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem sprječava tamu da zaustavi vaš rad i koristi Apple Pencil? Pogledajte super praktični utor kako biste zaštitili digitalnu olovku.

Ako tražite robusnu futrolu za tipkovnicu, Zagg-ov robusni book go bio bi dobar odabir. Iako je skuplji 149 dolara, vaš iPad dobiva potpunu obranu od neočekivane štete.

USP: Sedam boja tipki s pozadinskim osvjetljenjem

Pogledajte na Zaggu

To je sve narode! Kao i uvijek, podijelite svoje vrijedne podatke o gore navedenim slučajevima i o tome koji je izgleda tempiran za vaš iPad Pro 11.

Pratite nas još ...

Appleovo kućište tipkovnice izgleda superiorno na nekoliko frontova. A ako želite imati besprijekorno iskustvo, to bi trebao biti put.

Međutim, slučajeve tipkovnice treće strane ne treba podcjenjivati. Iako su dostupni po znatno nižoj cijeni, nude pristojno iskustvo tipkanja.

Kako i kada više proizvođača dodatne opreme predstave naslovnice za iPad Pro 2018, nastavit ćemo ažurirati ovaj post tako da uključuje još vrhunskih opcija. Dakle, ostanite prilagođeni nama.

Željeli biste pogledati i sljedeće postove:

  • Najbolji 11-inčni iPad Pro slučajevi
  • Najbolje 11-inčne iPad Pro kožne futrole
  • Futrole za iPad Pro Folio od 11 inča

Jeste li za svoj iPad odabrali Appleovu futrolu za tipkovnicu ili ste odabrali jeftiniju, a funkcionalnu opciju? Slobodno nam to recite.

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found