Blog

Najbolje EQ aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Baš kao i glazbeni žanr koji se sluša, onaj koji preferira zvuk također može biti različit. Primjerice, nekima se može svidjeti oštro, a neki žele čist, uravnotežen zvuk. I dok iPhone ugrađeni EQ ima poprilično mogućnosti, to ne daje potpunu kontrolu. Srećom, ove najbolje EQ aplikacije za iPhone i iPad mogu vam pomoći prilagoditi audio iskustvo prema željama slušanja.

 1. Ekvilajzer Fx
 2. Ekvalizator + HD glazbeni uređaj
 3. Boom: Pojačivač basa i ekvilajzer
 4. Flacbox: FLAC Player Equalizer
 5. Ekvalizator Pro +
 6. Ekvalizator i pojačivač basova
 7. jetAudio - MP3 glazbeni uređaj
 8. Glazbeni uređaj X - ekvilajzer DJ
 9. Evermusic Pro
 10. Ekvilajzer

1. Ekvilajzer Fx

Ne samo jednostavna podešavanja EQ-a, Equalizer Fx, omogućuju vam poboljšanje kvalitete glazbe ili zvuka po vašem ukusu. Koristite ugrađene žanrovske unaprijed postavljene postavke ili brzo stvorite prilagođenu unaprijed postavljenu postavku pomoću kontrolera za ekvilajzer sa 7 pojasa.

Sadrži nekoliko nevjerojatnih značajki, uključujući snažne efekte pojačavanja basova, preko osam privlačnih EQ vizualizacija i DJ prijelaze. Što je više! Možete pristupiti glazbi u oblaku, reproducirati izvan mreže, stvoriti i lako upravljati svojim popisom pjesama.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

2. Ekvalizator + HD glazbeni uređaj

Ako ste glazbeni narkoman, ovdje je sve-u-jednom svirač glazbe s mnoštvom značajki ispod poklopca. Za početak sadrži 7-pojasni ekvalizator, pojačivač basa, 10 unaprijed postavljenih postavki za ekvilajzer, prilagođene unaprijed postavljene postavke, AirPlay kompatibilnost, izvrsne vizualizatore, sustav redoslijeda i mjerač vremena mirovanja.

Equalizer + donosi svu vašu glazbu s iTunesa, Google diska ili Dropboxa na jednoj platformi. A zahvaljujući praktičnom offline načinu rada, možete ga reproducirati bez interneta ili WiFi-a. Nadalje, također može automatski optimizirati kvalitetu zvuka u skladu sa slušalicama koje se koriste.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

3. Boom: Pojačivač basa i ekvilajzer

Volite li slušati glazbu preko slušalica ili slušalica? Pa, Boom cijelom iskustvu može dodati čaroliju 3D surround zvuka. Osim toga, dobit ćete pojačivač basa, 16-pojasni ekvilajzer, 29 ručno izrađenih EQ postavki i još mnogo toga.

Razumijevajući najnoviji trend u poslovanju, Boom nudi besprijekornu podršku uslugama strujanja glazbe poput Spotify i TIDAL. Također možete strimovati više od 40 tisuća svjetskih radijskih postaja i podcasta, dok precizno podešavate njihov izlaz prema želji.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

4. Flacbox: FLAC Player Equalizer

Moćan glazbeni uređaj za reprodukciju i preuzimanje s ugrađenim audio ekvilajzerom i pojačivačem basa. Bilo MP3 ili WMA, iCloud ili HiDrive, Flacbox podržava nebrojene audio formate te izvanmrežne ili mrežne usluge za pohranu.

Pomoću postavki za izjednačavanje zvuka na profesionalnoj razini možete učiniti bilo koju glazbu uistinu vašom. Na primjer, ako zvuk nije dovoljno glasan, možete brzo promijeniti pojačanje predpojačala. Ostale značajne značajke uključuju automatsku sinkronizaciju glazbe, kontrolu brzine reprodukcije, audio oznake i način rada u pozadini.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

5. Ekvalizator Pro +

Ova aplikacija za izjednačavanje sadrži visoko optimizirani algoritam za izjednačavanje koji troši puno manje baterije od ostalih sličnih aplikacija. Možete uživati ​​u visokokvalitetnom izjednačavanju bez ikakvih izobličenja.

Izvrsno je za dodatno pojačavanje zvuka na iPhoneu ili za fino podešavanje zvuka u automobilu. Pomaže u finoj prilagodbi zvukova tako da sve što slušate zvuči fantastično, bilo da se radi o metalu, countryju, rapu ili nečem drugom.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

6. Ekvalizator i pojačivač basa

Iskusite zapanjujuću jasnoću glazbe s gotovim unaprijed postavljenim postavkama i prilagodbom basa. Pomoću 10-pojasni ekvilajzera možete prilagoditi glazbu svom zahtjevnom ukusu. A tu je i 20 unaprijed postavljenih postavki za dodavanje više zabave.

Punopravni medijski uređaj za reprodukciju i mjerač vremena spavanja osiguravaju da imate sve bitne značajke za pojačavanje vašeg glazbenog vremena. Još jedna značajna značajka ove aplikacije je podrška za više audio formata kao što su MP3, FLAC itd.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

7. jetAudio - MP3 glazbeni uređaj

Izvanredna stvar kod jetAudio-a je jednostavno sučelje i kompatibilnost širokih formata audio datoteka. Uz 16 unaprijed postavljenih postavki za ekvilajzer, može se pohvaliti i grafičkim ekvilajzerom od 10/20 pojasa za one koji vole prilagođavanje vlastitog zvučnog iskustva.

Također možete spremiti prilagodbe ekvilajzera i primijeniti ih na druge slične popise pjesama. jetAudio također sadrži napredne funkcije reprodukcije kao što su kontrola brzine reprodukcije, crossfading, ReplayGain, korekcija tona i AGC.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

8. Glazbeni uređaj X - DJ za ekvilajzer

Music Player X, posebno dizajniran za iTunes, lagan je i funkcionalan glazbeni uređaj. Iako je prilično jednostavan, uspijeva spakirati neke sjajne značajke. Za početak Bass Booster, 5-pojasni ekvilajzer, DJ crossfader i 3D Audio FX.

Zatim uključuje i timer za pjesmu za izradu, upravitelj popisa pjesama i sinkronizaciju uživo. I to nije sve, možete prilagoditi i paletu boja aplikacije. Dakle, ne samo glazba, aplikacija je spremna za izvršavanje vaših ponuda.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

9. Evermusic Pro

Ono što me natjeralo da se odlučim za Evermusic Pro jest sposobnost da ne samo začinim vrijeme za glazbu značajkama poput zvučnog ekvilajzera i pojačivača basa, već i poboljšavam cjelokupno iskustvo.

To je vrhunski MP3 glazbeni uređaj koji osigurava da vaše vrijeme glazbe nikad ne zapreči - čak i kada ste offline. Pomoću ugrađenog upravitelja popisa pjesama moći ćete skladbe držati savršeno u skladu sa svojim ukusom.

ID3 uređivač oznaka dobro dođe kada trebate s lakoćom uređivati ​​audio oznake. Međutim, najbolja stvar u vezi s Evermusic Pro je što ćete ga moći koristiti kao lijep uređaj za reprodukciju audio knjiga.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Ekvilajzer

Prilično popularan među audiofilima, ovaj je pun do vrha sjajnim značajkama. No, ključna stvar je da je EQ moćan, možete unaprijed unijeti unaprijed postavljene postavke putem e-pošte (ili ih poslati). A zahvaljujući sjajnom sučelju, svime se može upravljati izravno iz aplikacije.

Ekvalizator vam omogućuje precizno podešavanje EQ krivulje za vaše lijevo ili desno uho. Možete birati između više od 10 prilično dobrih postavki, a tu je i vrlo zgodan analizator spektra za vizualizaciju glazbe.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Odjava

Glazba je vrlo osobno iskustvo. Bez obzira jeste li sretni ili depresivni, omiljena melodija može poboljšati, podržati i podići vaše raspoloženje. Ispravna EQ aplikacija može vam uvelike pomoći, pa predlažemo da vrlo pametno odaberete jednu iz serije.

Javite nam svoj izbor u odjeljku za komentare u nastavku. U slučaju da ste zbunjeni ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pucajte.

Možda ćete voljeti pročitati i:

 • Najbolje aplikacije za fontove za iPhone
 • Besplatne aplikacije za melodije zvona za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found