Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone 6s / 6s Plus 2021. godine

Slušate neke od svojih najfinijih pjesama putem iPhonea dok uživate u mirnoj vožnji. Odjednom nađete bateriju na iOS uređaju koja će uskoro umrijeti. Ne biste željeli napuniti pametni telefon brzo i sigurno kako biste osigurali da vaše nezaboravno putovanje i dalje bude uzbudljivo uz sve one fantastične pjesme koje imate na uređaju? Deset prema jednom, bili biste! Zato; krećite se ovim dugačkim popisom najboljih automobilskih punjača za iPhone 6s / 6s Plus da biste odabrali pouzdani punjač koji može isporučiti brzo punjenje.

1. FIMARR

Kad svoj iPhone punite u automobilu, sigurnost uređaja trebala bi vam biti glavna briga. Iz tog je razloga FIMARR proizveo automobilski punjač sa savršenom kompatibilnošću. Ovaj ultra kompaktni automobilski punjač pruža potpuno sigurnosno jamstvo; proizvod štiti vaše uređaje od prenapona, temperature, prekomjerne struje, kratkog spoja i požara.

Možete brzo pronaći priključke za punjenje uređaja noću. Punjač dolazi s dva gromobranska kabela koji se mogu pohvaliti reverzibilnim konektorom, kompaktnom ljuskom i ojačanim spojem.

USP: 15% veća brzina punjenja

Pogledajte na Amazonu

2. Ainopa

"Ainope" ima ultra prijenosni dizajn i pruža učinkovito rješenje punjenja. Konstrukcija od aluminijske legure čini je izuzetno izdržljivom.

CE, FCC i RoHS certifikati čine ga pouzdanijim. Stoga vaš pametni telefon ima potrebnu zaštitu protiv prijetnji poput prenapona i kratkog spoja.

Dvostruki USB priključci isporučuju ukupnu izlaznu snagu od 4,8 A, što je dovoljno za napajanje vaših uređaja u najvišoj brzini. Osim toga, možete odabrati tri boje od crne, crvene i srebrne.

USP: CE, FCC i RoHS certificirani

Pogledajte na Amazonu

3. HUNDA

Učinkovito upravljanje kabelima u automobilu može vaše putovanje učiniti ugodnim. Štoviše, kabeli mogu uzrokovati i nesreće ako se njima ne upravlja pravilno. HUNDA to razumije i zato je izgradila fleksibilni kabel svog automobilskog punjača. Namotani kabel održava vaš automobil organiziranim. S ekstra univerzalnim USB priključkom možete napuniti dva uređaja u svom vozilu.

HUNDA također razumije vrijednost vremena. Za brzo punjenje punjač nudi visoko napajanje od 24 W / 4,8 A i daje najbrže moguće punjenje do 4,8 ampera ili 2,4 ampera po priključku.

USP: Fleksibilni kabel

Pogledajte na Amazonu

4. Syncwire

Za pružanje sigurnog punjenja iPhoneu, "Syncwire" je nesumnjivo jedna od boljih opcija. Apple MFi, kao i UL & CE i FCC certifikati, dokazuju da je na visini.

Punjač za automobil dolazi s dva USB priključka i nudi ukupnu izlaznu snagu od 4,8 A, što je prilično dobro za punjenje više uređaja odjednom. Zahvaljujući uglavnom i-smart čipu, on čuva uobičajene opasnosti poput preopterećenja i prekomjernog punjenja. Nadalje, ima kompaktnu, ali izdržljivu konstrukciju koja dugo traje.

USP: Apple MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

5. RAVPower

RAVPower je snažni automobilski punjač dizajniran da ponudi učinkovito rješenje punjenja. S ukupnom izlaznom snagom od 4,8 A u potpunosti je u stanju napuniti vaš iPhone maksimalnom brzinom. Uz tehnologiju iSmart, punjač prilagođava odgovarajuću struju za vaš pametni telefon kako za sigurno, tako i za brzo punjenje.

Sadrži pametni dizajn kruga, koji osigurava bitnu zaštitu od kratkog spoja i prenaponskog ili niskog napona. LED olakšava držanje kartice sa statusom napajanja. Čvrsta konstrukcija čini ovaj punjač za iPhone izuzetno trajnim. Osim toga, ovaj robusni punjač dostupan je s doživotnim jamstvom i dolazi u tri boje poput crne, crvene i zlatne.

USP: Napredni dizajn sklopa

Pogledajte na Amazonu

6. Gembonics

Gembonics predstavlja automobilski punjač s certifikatom Apple Mfi u čisto bijeloj boji. Osim vaših iPhonea 6s i 6s Plus, ovaj je punjač kompatibilan s više iOS uređaja. Jedna od prednosti kupnje automobilskog punjača s certifikatom Mfi je punjenje uređaja bez poruka o pogrešci.

Punjač brzo otkriva vaše uređaje i isporučuje punjenje u skladu s tim. A onda vam punjač omogućuje najbrže moguće punjenje. Radi sigurnosti vašeg uređaja automatski će se zaustaviti punjenje kada postoji opasnost od prekomjernog punjenja ili prenapona.

USP: Sigurno i pouzdano

Pogledajte na Amazonu

7. GemDox

Bez obzira koji iOS uređaj posjedujete, automobilski punjač GemDox isporučit će najbrže punjenje. Značajna značajka ovog punjača je njegova kompatibilnost s najnovijim i starim Apple uređajima; svoje iPhone i iPad možete puniti bez greške. Punite svoje iPhone uređaje u pokretu i ostanite povezani s prijateljima i obitelji.

Ovaj automobilski punjač za munje s certifikatom MFI ima dug životni vijek jer se neće raspadati pri ponovljenoj uporabi. Proizvod dolazi s kabelom od 3,3 metra, koji vam omogućuje punjenje uređaja dok ste na stražnjem sjedalu automobila.

USP: MFI certificirano

Pogledajte na Amazonu

8. TIKALONG

Evo dodatnog praktičnog i laganog minijaturnog punjača za držanje uređaja uključenim u pokretu. Mekana LED lampica pomaže locirati priključke u mraku bez ometanja.

Nadalje, vrhunska bakrena jezgra od 22AWG osigurava brzine punjenja 15% brže od ostalih kabela punjača. Također možete istovremeno puniti dva uređaja. Inteligentni dizajn sklopa štiti i vas.

USP: Brza brzina punjenja

Pogledajte na Amazonu

9. AmazonBasics

AmazonBasics jedna je od renomiranih marki koja se bavi iPhone uređajima. Ova je tvrtka osvojila povjerenje milijuna potrošača, pa ljudi s povjerenjem kupuju punjače za automobile i ostalu dodatnu opremu. Ovaj punjač automobila s gromobranskim kabelima vaš je putnički partner. Uz veliku učinkovitost, ovaj automobilski punjač postaje obavezna dodatna oprema za putovanja.

Apple Mfi certificirani automobilski punjač razmeta se jednostavnim dizajnom, ali pruža vam moćne performanse. Možete ga priključiti izravno u DC adapter vašeg automobila za brzo punjenje. Njegov kabel dugačak 3 metra osigurava fleksibilno postavljanje u vaš automobil.

USP: Fleksibilno postavljanje

Pogledajte na Amazonu

Zamotati!

Pa, koji će od ovih automobilskih punjača napajati vaš iPhone? Recite nam to u komentarima ispod. Dvije su mi osobine koje mi se sviđaju u ovim iPhone punjačima za automobile - kompaktan dizajn i mogućnost punjenja uređaja dobrom brzinom. Osim toga, vrlo su prenosivi i štite vaš uređaj od prijetnji poput kratkog spoja.

Možda biste htjeli pogledati:

  • Najbolje banke iPhone 6s / 6s Plus Power
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 6s / 6s Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found