Blog

Najbolje aplikacije za rastezanje za iPhone i iPad u 2021. godini

Istezanje bi trebalo biti važan dio vaše svakodnevice, jer se može pohvaliti mnogim prednostima. Dokazano pomaže u ublažavanju bolova, smanjuje bol u mišićima, poboljšava fleksibilnost, ublažava napetost i izbjegava ozljede. Iako postoji puno zdravstvenih aplikacija koje nude razne treninge koji će vam pomoći da uđete u formu, pogledajmo neke koji su dizajnirani da budu nježniji. Nagnite se i savijte s ovim najboljim aplikacijama za istezanje za iPhone i iPad.

 1. Fitness trener za svakodnevne treninge
 2. Jednostavno joga - kućni instruktor
 3. Počnite istezati
 4. 5-minutni pilates trening
 5. StretchIt - Razredi istezanja
 6. Kaia Oslobađanje od bolova
 7. Istezanje i fleksibilnost kod kuće
 8. Dnevni kardio trening - trener
 9. Trening splita, radite splits
 10. Prati jogu

1. Fitness trener za svakodnevne treninge

Odvojite nekoliko minuta za rad na svom tijelu danas, a ono će vam biti zahvalno sutra. Nabavite ovu aplikaciju i započnite svoje istezanje s praktičnim vježbama od 5-30 minuta pogodnim i za muškarce i za žene.

Vježbe pokazuje certificirani kondicijski trener i ciljaju sve glavne mišiće. Nadalje, integrira se s aplikacijom Health kako bi vam pokazao koliko kalorija sagorijevate.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Jednostavno joga - kućni instruktor

Ova aplikacija za jogu pomaže vam u izgradnji snage i fleksibilnosti. Sadrži šest rutina razine 1, a certificirani instruktori vode vas kroz svaku pozu. Postoje i streaming joga satovi koje možete prilagoditi prema svom rasporedu.

Ulazi u detalje o načinu prelaska u različite položaje i podsjeća vas da dišete dok se krećete. Nadalje, integrira se s aplikacijom Apple Health kako bi vam pružio točan prikaz sagorijenih kalorija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Počnite istezati

Ako želite poboljšati svoju fleksibilnost, ova će vam aplikacija poslužiti kao trener i voditi vas kroz blage do umjerene dionice početničke razine. Postupno će poboljšati vaše zdravlje i mobilnost, čak i ako svaki dan posvetite samo nekoliko minuta.

Sadrži jednostavne upute i grafiku s ugrađenim timerom. Na kraju, svoje podatke možete integrirati u aplikaciju Apple Health kako biste nadzirali i bilježili svoje treninge i sagorijevanje kalorija.

Cijena: Besplatno (Start Stretching Premium - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. 5-minutni pilates trening

Pilates je izvrstan način istezanja tijela, povećanja fleksibilnosti i povećanja čvrstoće jezgre za postizanje forme. Ova vam aplikacija pomaže u izgradnji rutine sa samo 5 minuta svakog dana.

Sve vježbe dolaze s preciznim opisima i 3D animacijama koje vam pomažu da to ispravno napravite. Dakle, idealan je za početnike, pogotovo ako vam nedostaje vremena. Preko 70 sesija je potrebno odraditi.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. StretchIt - Razredi istezanja

Evo aplikacije za istezanje za iPhone i iPad koja nudi ciljane video satove za poboljšanje vaše fleksibilnosti. Stručne upute uparene su s personaliziranim preporukama za obuku, praćenjem napretka i još mnogo toga.

Postoje tisuće vježbi, tokova i jednostavnih uputa za sve uzraste i razinu kondicije. Svoj napredak možete dodatno ubrzati odabranim izazovima fleksibilnosti, usput snimajući slike "prije i poslije" kako biste vidjeli svoj napredak.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Kaia Oslobađanje od bolova

Ako patite od bolova u leđima, ova vam aplikacija može pomoći da se time bavite kod kuće za samo 15 minuta dnevnog istezanja. Nudi stotine vježbi koje su kurirali i osmislili liječnici i zdravstveni stručnjaci za ublažavanje bolova u leđima.

Nadalje, sadrži inteligentne algoritme koji prilagođavaju vježbe vašoj razini boli, lokalizaciji boli i dnevnim povratnim informacijama. Također kombinira različite vježbe pokretljivosti, jačanja i disanja kako bi se riješili fizički i psihološki uzroci boli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Istezanje i fleksibilnost kod kuće

Od jutarnjeg zagrijavanja do spavanja prije spavanja, ova iOS aplikacija za istezanje vaš je suputnik za snažno i zdravo tijelo. Ima rutinu za različite potrebe, poput ublažavanja boli ili prije trčanja.

Glasovni i video vodič osiguravaju vam da s lakoćom pratite korake i ispravno ih pokrećete. Možete čak stvoriti vlastite rutine vježbanja zamjenom istezanja, prilagođavanjem redoslijeda itd. Pratite i kalorije i težinu.

Cijena: Besplatno (Premium mjesečno - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Dnevni kardio trening - trener

Uđite u brzu dnevnu kardio rutinu od 5 do 10 minuta iz udobnosti vlastitog doma pomoću ove aplikacije. Sadrži certificiranog osobnog trenera koji demonstrira vježbe koje će vaše tijelo brzo oblikovati u obliku.

Minimalno sučelje, zajedno s videom i timerom, omogućuje vam praćenje i razumijevanje svake vježbe s lakoćom. Štoviše, može raditi i izvan mreže, pa bez obzira gdje se nalazite, tijelo možete pokrenuti radi zdravlja srca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Trening za podjelu, napravite podjelu

Proširite se do potpune podjele s ovom aplikacijom, pomažući vam da napredujete korak po korak za samo 10 minuta svakog dana. Sadrži kombinaciju statičkih i dinamičkih dijeljenja koja vam pomažu u poboljšanju fleksibilnosti i bržem postizanju rezultata.

Idealna je aplikacija za trening za svakoga tko se bavi plesom, baletom, gimnastikom ili borilačkim vještinama. Približite se podu jer razdvoji sprječavaju ozljede, povećavaju mišićnu snagu, ublažavaju ukočenost mišića i omogućuju vam bolju cirkulaciju.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Prati jogu

Uključite jogu u svoj život nježnim tečajevima istezanja u ovoj aplikaciji. Sadrži sesije koje su pripremili stručnjaci kako bi udovoljili vašim specifičnim potrebama, poput gubitka kilograma, poboljšane fleksibilnosti itd.

Možete postaviti tjedne ciljeve i pratiti svoj napredak, usput skupljajući značke kako biste bili motivirani. Ima nešto za sve vaše zdravstvene potrebe, od ublažavanja stresa i joge za borbu protiv depresije, do joge i rutina za poticanje probave.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Jeste li spremni postati fleksibilni s ovim aplikacijama za istezanje za iPhone i iPad? Ne zaboravite podijeliti svoje iskustvo s nama u komentarima u nastavku. A ako vam je fitnes cilj odrezati nekoliko centimetara od struka, pogledajte našu listu najboljih aplikacija za mršavljenje.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje dijetetske aplikacije za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za meditaciju za iPhone i iPad
 • iPhone Workout Apps za žene
 • Najbolje aplikacije za brojač kalorija za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found