Blog

Najbolje aplikacije za malu djecu za iPad i iPhone 2021. godine

Djeca u današnjem digitalnom svijetu prirodno su sklona pametnim uređajima. Kao roditelji, možete u potpunosti iskoristiti ovo da biste svom mališanu pomogli naučiti i razviti temeljne vještine dok se zabavljate. Naravno, presudno je ograničiti vrijeme upotrebe djeteta i pristup tehnologiji, ali pravi alati mogu pozitivno oblikovati njegov razvoj. Da bismo vam pomogli, u uži smo izbor uvrstili neke od njih najbolje aplikacije za malu djecu za iPad i iPhone.

 1. Igra za učenje mališana - EduKitty
 2. Dječja akademija
 3. Baby Shark Najbolje dječje pjesme
 4. Papumba prve riječi za bebe i malu djecu
 5. Djeca iz matematike
 6. Domaće životinje i zvukovi životinja
 7. Dječje Flash kartice
 8. Životinje za malu djecu
 9. Zabavne igre za životinje za djecu
 10. Tozzle Lite

1. Igra za učenje mališana - EduKitty

EduKitty je preslatka virtualna mačka koja vaše mališane može naučiti svemu, od oblika i boja do abecede, brojeva, zvukova abecede i još mnogo toga. Postoji 13 zabavnih igara za učenje s glasom profesionalnih uputa.

Dalje, postoje tri različite razine vještina, prepune šarene HD grafike, groovy glazbe, prenosa glasa i zvučnih efekata. U cjelini pruža djeci puno zabave i podržava 12 različitih jezika kao što su engleski, farsi, arapski, španjolski, francuski itd.

Cijena: Besplatno (otključajte sve igre i uklonite oglase - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Dječja akademija

Dječja akademija zapažena je obrazovna aplikacija za rano učenike. Pomaže vam da pripremite dijete za uspjeh u predškolskoj dobi. Sastoji se od više od 1300 obrazovnih igara, videozapisa i ispisa.

Aplikacija sadrži igre iz matematike, pisanja, fonike i čitanja. Animirane kartice i labirinti donose puno zabave u predstavu. Vaša će beba puno naučiti sortiranjem, razvrstavanjem i podudaranjem igara.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Baby Shark Najbolje dječje pjesme

Upoznajte svoju bebu sa zabavnom pjesmom i plesom s ovom preslatkom aplikacijom. Prepun je najboljih i najnovijih dječjih pjesmica i plesnih video spotova na kojima se nalazi slatka morska psica Pinkfong. Djeca će voljeti blistavu grafiku i zvukove.

Dalje, možete reproducirati izvanmrežne pjesme da biste naučili ABC foniku, brojeve, oblike, životinje i još mnogo toga. Ekskluzivni novi sadržaji dodaju se svaki tjedan za malu djecu i djecu kako bi nastavili širiti svoje učenje.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Papumba prve riječi za bebe i malu djecu

Ova edukativna aplikacija korisna je za to da vaše dijete nauči svakodnevni rječnik. Mladim učenicima omogućuje otkrivanje svijeta zabave i živopisnih likova. Postoji više od stotinu riječi koje treba naučiti, poput boja, životinja, dijelova tijela, brojeva i još mnogo toga.

Dalje, postoji mnoštvo igara koje iskustvo učenja čine zabavnim. Impresivna grafika, zajedno sa značajkama jednostavnim za upotrebu, čine ovu aplikaciju prikladnom za djecu između 1 i 5 godina. Najbolje od svega je što je dostupna na više od 15 jezika.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Matematika djeca

Evo matematičke aplikacije koja je lijepo dizajnirana da vaše dijete brzo pokupi brojeve i vještine brojanja. Idealno je za predškolce i vrtiće da počnu učiti zbrajanje i oduzimanje.

Sadrži mnoštvo zabavnih mini-igara koje će zaokupiti dječju znatiželju i njegovati matematičke vještine. Nadalje, postoji nekoliko značajki koje pomažu roditeljima da prate i promatraju napredak svog djeteta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Domaće životinje i zvukovi životinja

Ova aplikacija sadrži razne slagalice, zvukove životinja i igre memorije koje će zabavljati vaše dijete. Dijelovi slagalice su veliki i lako se kreću po njima.

Nadalje, životinjske su slike preslatke i dizajnirane da usreće djecu. Tu su i roditeljska vrata koja sprječavaju djecu da izađu iz aplikacije ili slučajno kupe. Besplatno je isprobati, ali dodatni paketi slagalica dolaze uz malu naknadu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Dječje Flash kartice

Evo interaktivne igre za malu djecu koja im pomaže naučiti imena životinja, hrane, predmeta, slova i brojeva. Riječ je o izuzetno interaktivnoj aplikaciji sa audio i video zvukovima životinja.

Besplatna aplikacija dostupna je na 13 različitih jezika. Aplikaciju koja se plaća možete nadograditi na devet dodatnih jezika. Nadalje, ima velike ikone, gumbe, riječi i slova. Dakle, jednostavan je za upotrebu za malu djecu.

Cijena: Besplatno (dječje Flash kartice bez oglasa - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Životinje za malu djecu

Ova zanimljiva igra ima šest krajolika u kojima se nalaze životinje i iznenađenja. Privlačna grafika čini je vrlo uzbudljivom za igranje. Djeca će tapkati životinje radi interakcije s njima i čuti njihove zvukove.

Kreativno je i zabavno za malu djecu. Istodobno ih uči o životinjama. Stoga je posebno korisno za predškolce i vrtiće. Razvojni programer neprestano dodaje nove značajke kako bi dodatno poboljšao aplikaciju.

Cijena: Besplatno (otključaj punu verziju - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Zabavne igre životinja za djecu

Dječje životinjske zagonetke mogu se pohvaliti velikom zbirkom zagonetki i aktivnosti. Ima više od 40 sjajnih životinjskih zagonetki u četiri kategorije, poput farmi, šumskih životinja, insekata i tropskih riba.

Nadalje, sučelje se sastoji od prekrasnog igrališta s živahnim dvorcem i ljuljačkom. Tu je i igra u kojoj djeca mogu nahraniti šarenu pticu feniks i ispucati uskršnja jaja. Zabavni zvukovi i grafika zasigurno će privući vašu bebu.

Cijena: Besplatno (otključaj sav sadržaj - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Tozzle Lite

Ova aplikacija pomaže u razvoju dječjih motoričkih sposobnosti i prepoznavanju oblika. Ima više od 40 slika slagalica koje možete birati. Štoviše, aplikaciju su testirali mališani, a napravljena su poboljšanja kako bi se osiguralo da je zabavna i laka za mlade učenike.

Da bi se igralo, vaše dijete mora jednostavno dodirnuti gumb Reproduciraj, a zatim povući i ispustiti dijelove slagalice. Postoji i strelica koja pomaže djeci da dovrše slagalicu ako zapnu. Posebno je privlačan za djecu u dobi od dvije i više godina.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Volite li koristiti aplikacije i igre na iPhoneu ili iPadu kako biste djetetu pomogli da nauči? Javite nam svoje favorite u komentarima ispod.

Možda će vam se svidjeti i ovo:

 • Neke super cool interaktivne iPad aplikacije za djecu
 • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za znanost za djecu
 • Najbolje dječje aplikacije za iPhone i iPad
 • iPhone i iPad igre za djecu

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found