Blog

Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za filmaše 2021

Nije važno jeste li početnik ili profesionalac, ne biste trebali propustiti najbolje aplikacije za iPhone i iPad za filmaše jer mogu pružiti nevjerojatnu praktičnost u načinu na koji se bavite filmom. Oni su pripremljeni kako bi vam omogućili da učinkovitije izvodite bitne stvari poput scenarija, kinematografije i montaže filmova.

Često morate otkazati snimanje zbog lošeg vremena? Pomoću pametne aplikacije možete saznati najprikladnije vrijeme i mjesto za romantičnu scenu. Čini se da zapinjete tijekom pisanja scenarija? Uz neizmjerno korisne prijedloge, aplikacija za pisanje scenarija može vam pomoći u pisanju značajne skripte za vaš film. Preskočite i istražite najbolje iOS aplikacije dizajnirane za filmaše i učinite vaše svjetlo, kameru i vrijeme akcije ugodnim iskustvom!

1. iMovie

Appleov iMovie odavno je fantastična aplikacija za izradu filmova za iOS. Ovu aplikaciju možete bezbolno stvarati zapanjujuće filmove i prikolice u hollywoodskom stilu. Širokim rasponom vrhunskih alata imate željenu slobodu da uljepšate svoju kreativnost.

Možete odabrati između 14 atraktivnih predložaka prikolica da biste bez napora stvorili nevjerojatne prikolice. Omogućuje vam prilagođavanje logotipa filmskih studija, imena glumaca i kredita.

Na raspolaganju imate osam jedinstvenih tema s odgovarajućim naslovima, prijelazima i glazbom. S deset video filtera u ponudi imate puno slobode da eksperimentirate s izgledom svojih videozapisa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Uvod u Maker Effects Video Edit

Kao što i samo ime sugerira, ovaj je dobar ulog za stvaranje fascinantnih uvodnih filmova, najava i značajnih filmskih zasluga. Aplikacija ima ogroman katalog s preko 1.000 video predloga i svaki od njih ima impresivan dizajn.

A sa stotinama privlačnih naljepnica za kretanje, svoje videozapise možete dizajnirati elegantno. Svakom ćete naslovu teksta dodati gotove prijelaze, a postoji i mogućnost postavljanja vremena početka i trajanja.

Dodajte onoliko naslova koliko ste i savršeno uredite veličinu, potez i sjenu naslova tako da se vaš film ističe. Štoviše, također možete koristiti sjajne zvučne zapise, pa čak i stvoriti vlastite glasovne snimke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. FiLMiC Pro

Ponoseći se nevjerojatnom video kamerom, FiLMiC Pro v6 izvrsno omogućuje snimanje fascinantnih videozapisa. Možete snimati u LOG ​​gama krivulji da biste poboljšali opseg tona i fleksibilnost tijekom postprodukcije. Klizačem s dvostrukim lukom moći ćete besprijekorno prilagoditi fokus i ekspoziciju.

Iskoristite najveću prednost matrice za podešavanje balansa bijele boje s unaprijed definiranim i prilagođenim unaprijed postavljenim postavkama kako biste osigurali da vaš film idealno odgovara vašim očekivanjima. Analitika uživo sa zebrastim prugama, isjecanjem, lažnom bojom i izoštravanjem fokusa osigurava vam kvalitetno snimanje. Imate četiri prilično dobre mogućnosti kodiranja za ravnotežu između kvalitete i veličine datoteke. Još bolje, FiLMiC Pro v6 kompatibilan je s više audio formata, uključujući AAC, AIFF ili PCM.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

4. Lister pucanja

Kao filmski producent, morate završiti tisuće zadataka, a mrzite ih bilježiti svaki na papir. Zaboravite ovu naviku stare škole i preuzmite Shot Lister na svoj iPhone ili iPad. Pomoću ove aplikacije možete upravljati svime na svom uređaju - od predprodukcije do odluka iz minute u minutu na vašem setu.

Aplikacija je dostupna u dvije opcije: Shot Lister i Shot Lister PRO. Ako samostalno obrađujete filmske projekte, možete se prijaviti za Shot Lister. Za složenije produkcije možete se pouzdati u Shot Lister Pro.

Cijena: $13.99

preuzimanje datoteka

5. MovieSlate 8

MovieSlate 8 osmišljen je kao izvrstan profesionalni produkcijski alat koji vam pomaže da s lakoćom zapisujete snimke i pravite bilješke tijekom snimanja. Uštedjet će puno vremena prilikom snimanja / uređivanja snimaka i stvaranja izvješća.

Možete brzo dodirnuti polje za uređivanje produkcijskih podataka. Odaberite podatke iz zadanih / prilagođenih isječaka, kontakata i spremljene povijesti. Iskoristite maksimizaciju optimizirane tipkovnice za jednostavan unos numeričkih podataka kao što su rola, scena, snimanje, vremenski kod itd. Da biste ostali u potpunosti u skladu sa zahtjevnom kvalitetom, možete ocjenjivati ​​kvalitetu zvuka / slike, a moći ćete i pisati više snimljene note.

Cijena: $29.99

preuzimanje datoteka

6. ProRemote

Smatra li vam da je pomalo nezgodno imati bolji nadzor nad audio aplikacijama? Trebali biste odabrati ProRemote za bežično upravljanje njima. Nudi podatke mjerača u stvarnom vremenu kako biste osigurali da bez napora možete upravljati svojim uređajem iz cijele sobe.

ProRemote dolazi s virtualnim mišem i tipkovnicom pomažu vam u ugodnom finom podešavanju audio uređaja. Sljedeća značajna kvaliteta ove aplikacije je podrška za nekoliko aplikacija, uključujući ProTools, Apple Logic, Ableton Live, Soundtrack Pro i Digital Performer.

Cijena: $42.99

preuzimanje datoteka

7. Switcher Studio

Uz Switcher Studio možete stvoriti privlačne videozapise bez potrebe za trošenjem puno vremena. Ako tražite aplikaciju za kratke reklame za dijeljenje svojih društvenih mreža, ovu bi vrijedilo pogledati.

Možete snimiti 1080p ili 4K video u TV kvaliteti, pa čak i moći emitirati video na projektor ili vanjski zaslon. Omogućuje vam snimanje video zapisa brzinom do 50 MB. Još bolje, moći ćete izvesti svoj film u Apple Final Cut Pro X kako biste koristili napredne alate.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Skripte Pro

Scripts Pro je upravo ono što biste željeli da napišete scenarij svog filma u pokretu! S urednim sučeljem, scenaristika postaje jednostavna plovidba. Aplikacija vam nudi željenu slobodu da idete vlastitim tempom.

Trebate unaprijed u stvarnom vremenu da biste svoj posao savršeno obavili? Nema problema. Aplikacija nudi ključne prijedloge koji će vam pomoći da brže pišete. Postoji i način pregleda koji vam omogućuje provjeru vaše skripte u studijskom formatu. Osim toga, Scripts Pro omogućuje vam sinkronizaciju datoteka s iCloudom i Dropboxom tako da im možete pristupiti s bilo kojeg vašeg uređaja.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

# 9. Mjerač sunca

Ne želite više da Bog vremena igra presudnu ulogu u planiranju pucnjave? Sun Surveyor bi bila dobra opcija za trenutno pronalaženje tačnih podataka o fazama izlaska, zalaska i mjeseca. Stoga možete savršeno planirati mjesta za snimanje filmova.

3D kompas, prikaz kamere uživo i interaktivna karta pomažu vam da brzo otkrijete idealan izvor svjetlosti za svoje snimanje. Upotrijebite proširenu stvarnost da biste vidjeli stvarne projekcije putanje sunca i mjeseca.

Također možete saznati vrijeme kada će sunce biti na određenoj lokaciji na nebu. Kao rezultat toga, nećete imati problema pripremiti ljude za pucanje obasjano mjesečinom ili romantično snimanje tijekom zalaska sunca.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

# 10. Izviđač sunca

Je li sunčeva svjetlost obavezna za vašu predstavu? Morali biste imati izviđača Sunca da brzo sazna gdje će biti sunce i kada će biti tamo.

Pa, kako funkcionira ova uredna aplikacija? Pa, Sun Scout koristi pomoć kompasa vašeg iPhonea kako bi pružio točne informacije. Još jedna važna kvaliteta koju ova aplikacija posjeduje je čisto sučelje i pouzdana funkcionalnost.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Sad kad ste dobili sve neophodne alate, izradite blockbustere koji mogu podići bijes na blagajni. I da, svakako nam recite o aplikaciji za snimanje filmova koja vam je zapela za oko.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • iPhone i iPad aplikacije za glazbenike
  • Aplikacije za video uređivanje za iPhone i iPad
  • Aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad
  • Najbolje iPone i iPad aplikacije za gitariste
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found