Blog

Aplikacija Activity ne radi na Apple Watchu i iPhoneu

Aplikacija Activity za watchOS trebala bi nesmetano sinkronizirati podatke poput sagorijevanja kalorija, koraka itd. Sa svojim kolegom na uparenom iPhoneu. No, u nekim slučajevima aplikacija za aktivnosti ne radi ispravno i zato izgleda da ne prikazuje podatke o vježbanju.

Pa, dogodilo mi se to nekoliko puta. Dakle, znam koliko bi to moglo ispasti frustrirajuće. Kako volim zadržati karticu napretka za procjenu izvedbe, želim da aplikacija Activity što točnije prikazuje podatke o vježbanju. I pretpostavljam da svaka osoba koja voli fitnes neće htjeti s tim napraviti kompromis.

Razgovor o rješenju; postoje neki trikovi koji su mi pomogli u rješavanju ovog problema. I mislim da bi bilo bolje podijeliti ih. Pokušajte, ako ste suočeni s ovim problemom i želite ga se odmah riješiti!

Rješenja za rješavanje problema s aplikacijom Activity koja ne prikazuje podatke na Apple Watchu i iPhoneu

Rješenje # 1. Prisilno napustite aplikaciju za aktivnost i ponovo je pokrenite

Prvi trik koji biste trebali pokušati riješiti ovaj problem je prisilno napuštanje aplikacije Activity i ponovno pokretanje. Često bi se trebao riješiti problema.

Da biste na satu ubili aplikaciju Activity, provjerite jeste li u aplikaciji. Zatim morate pritisnuti i držati bočni gumb da biste otvorili izbornik za isključivanje. Zatim otpustite bočni gumb. Nakon toga pritisnite i držite Digital Crown. Aplikacija će biti ubijena i otići ćete na početni zaslon.

Na iPhoneu 11 ili X serije prijeđite prstom od početne trake prema gore i držite u sredini zaslona. Zatim prijeđite prstom prema kartici aplikacije da biste je zatvorili.

Na vašem iPhoneu 8/8 Plus ili starijoj verziji, dvostruki tisak the Gumb Početna i onda prijeđite prstom prema gore na kartici aplikacije da biste je napustili.

Sada prijeđite na aplikaciju Activity da biste vidjeli je li započela iskakanje podataka ili je počela ispravno raditi. Ako jest, spremni ste za polazak!

Samo u slučaju da nije riješio problem, prijeđite na sljedeći savjet.

Rješenje # 2. Budite sigurni da je praćenje kondicije omogućeno na vašem iPhoneu i Apple Watchu

"Motion & Fitness" omogućuje aplikacijama pristup mnogim ključnim podacima poput broja koraka, uspona stepenicama, pokreta tijela i još mnogo toga. Dakle, osigurajte da je omogućena.

Na iOS uređaju otvorite aplikaciju Postavke → Privatnost → Pokret i kondicija →, a zatim uključite preklopke za praćenje kondicije i zdravlje.

Osim toga, otvorite aplikaciju Watch na svom iPhoneu → Moj sat → Privatnost → Sada, provjerite jesu li uključeni prekidači za praćenje kondicije i otkucaja srca.

Zatim ponovo pokrenite pametni sat i iPhone. Nakon što se ponovno pokrenu, otvorite aplikaciju Activity da biste provjerili je li se sve vratilo u normalu.

Rješenje # 3. Ažurirajte svoj iPhone i Apple Watch

Ako se problem nastavi, vrijeme je da ažurirate Apple Watch i iPhone. Ažuriranje softvera često uspijeva riješiti pogreške, pa čak i poboljšati performanse. Dakle, isprobajte i vi.

Da biste ažurirali iPhone: Otvorite aplikaciju Postavke na uređaju → Općenito → Ažuriranje softvera → Preuzmi i instaliraj ažuriranje.

Da biste ažurirali Apple Watch: Provjerite je li vaš iPhone već ažuriran na najnoviju verziju. Vaš pametni sat mora imati najmanje 50% napunjenosti i biti postavljen na punjač.

Osim toga, vaš iPhone mora biti blizu i povezan s Wi-Fi mrežom. Otvorite aplikaciju Watch na svom iPhoneu → kartica My Watch → Općenito → Ažuriranje softvera. Zatim preuzmite i instalirajte ažuriranje kao i obično.

Rješenje # 4. Vratite svoj iPhone kao novi / Postavite svoj Apple Watch kao novi

Ako niti jedan trik nije riješio problem, vrijeme je da se krene u radikalno rješenje. A za to ćete svoj iPhone morati obnoviti kao novi i pametni sat postaviti ispočetka. Da, to je vrlo dosadan zadatak, ali vrijedi pokušati.

  • Kako vratiti iPhone i iPad koristeći iTunes ili iCloud Backup
  • Kako razdvojiti Apple Watch i iPhone

To je poprilično to!

Završavati…

U većini slučajeva problem može riješiti ponovno pokretanje ili ažuriranje softvera. Međutim, u nekim rijetkim slučajevima možda ćete morati poduzeti radikalne mjere. Nadam se da biste se mogli riješiti problema bez da idete tako daleko.

Naravno, ako uopće nema predaha, čak i nakon što ste sve isprobali, (pogađate!); Apple podrška je uvijek tu da riješi problem.

Pogledajte i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za Apple Watch
  • Najbolje aplikacije za praćenje kalorija za iPhone
  • Kako premjestiti zdravstvene podatke na novi iPhone ili Apple Watch
  • Apple Watch ne reagira ili se NE UKLJUČUJE? Kako to popraviti

Koje je od gore navedenih rješenja riješilo problem za vas? Bilo bi nam drago da imate dolje vaše komentare u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found