Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone 6/6 Plus sa zvučnikom 2021. godine

Slušanje i uživanje u glazbi na iPhoneu već je dugo način zabave. Većina ljudi voli slušati glazbu s dobrim parom slušalica, ali ako želite da cijela vaša soba doživi istinsku glazbenu radost, trebat će vam zvučnici dobre kvalitete. Ovo je mjesto gdje priključne stanice dolaze kao pametna opcija. Možda mislite da dokovi nisu u igri s porastom bežičnih zvučnika i Bluetooth tehnologije.

1. LuguLake

Pomoću LuguLake Bluetooth zvučnika za priključivanje možete povezati telefon s priključnom stanicom s udaljenosti od gotovo 33 metra. Sadrži tehnologiju Bluetooth 4.0 i 3,5 mm audio priključak za vaš uređaj kada ne koristite Bluetooth.

Pomoću ove priključne stanice možete jednostavno emitirati, dijeliti glazbu, videozapise i upravljati pozivima bilo gdje. Uparuje se s telefonom bez ikakvih problema.

Zvučnik je napravljen s tehnologijom Bass Enhance Technology koja vam daje zvuk visoke razlučivosti. Pristanište se sastoji od integrirane čvrste i izdržljive postolje koja čvrsto drži vaš telefon pod kutom prikladnim za gledanje. Ova podnožja dolazi s prijenosnim zvučnikom, 3,5 mm audio priključkom i mikro USB kabelom.

USP: Učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. DPNAO

"DPNAO" dolazi s dvostrukim zvučnicima visoke vjernosti koji pojačavaju vaše glazbeno vrijeme. Osim toga, tu je i funkcija EQ koja vam omogućuje fino podešavanje zvuka prema vašem ukusu.

FM radio ima do 20 unaprijed pohranjenih postaja, što može biti više nego dovoljno za slušanje radija. Pomoću tajmera za spavanje možete noću uživati ​​u glazbi i zaspati potpuno mirno.

Dvostruki alarm trebao bi biti vrlo koristan ako ostanete sinkronizirani sa svojim užurbanim životom. Osim toga, DPNAO ima dodatnu utičnicu za spajanje zvučnika s drugim digitalnim audio uređajima.

USP: EQ funkcija

Pogledajte na Amazonu

3. iHome iPL8XHG

Nijedan popis najboljih iPhone priključnih stanica sa zvučnikom neće biti potpun bez iHomea. iPL8XHG dolazi s Reason8 komorama zvučnika koje pružaju visok stereo zvuk. Dakle, ako obožavate kvalitetan zvuk, pronaći ćete ovo mjesto na pristaništu.

Pristanište čvrsto drži vaš pametni telefon tako da možete ugodno komunicirati s njim. Što se tiče punjenja uređaja, vrlo je učinkovito.

Uključivanjem FM-a osigurava da možete sustići svoje programe. Osim toga, tajmer za spavanje i alarm čine ga cjelovitim paketom.

USP: Razlog8 komore zvučnika

Pogledajte na Amazonu

4. Pritisnite Reprodukuj jedan dock ritam

“Press Play” je poznat po proizvodnji visokokvalitetne priključne stanice za iPhone. A njegov “ONE Dock Beat” može sa sigurnošću tvrditi da je bolja opcija.

Pristanište dolazi s moćnim bežičnim zvučnikom koji pruža hvalevrijedan zvuk s dubokim basovima. Dizajniran je za rad s Apple Watchom i iPhoneom.

Uz to, postoji nekoliko USB priključaka kako biste mogli napuniti dodatne uređaje. Visokokvalitetna aluminijska konstrukcija, zajedno s upravljanjem kabelima bez nereda, daje mu profesionalni izgled. Osim toga, ONE Dock Beat dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Idealno pristajanje za iPhone i Apple Watch

Pogledajte na Amazonu

5. iHome iDL44

Ovo je još jedna priključna stanica tvrtke iHome. Ali iDL44 je snažniji i može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom zvuka. Na njega možete brzo povezati svoj iPhone i bežično strujati glazbu.

Opremljen vrhunskim zvučničkim komorama reason8, dobio je mogućnost povećanja vašeg glazbenog vremena. Dvostruki alarm pomaže vam da ostanete sinkronizirani s vremenom, dok FM nudi slobodu slušanja omiljenih programa.

Zahvaljujući dizajnu prilagođenom kućištu, nećete morati ukloniti kućište da biste postavili iPhone.

USP: Vrhunska kvaliteta zvuka

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi!

Čitaj više: Najbolje priključne stanice za iPhone 6/6 Plus s iHomea

Koji je tvoj najdraži?

Sad kad ste istražili gornje priključne stanice, javite nam koja je prošla vaš test. Osim toga, ako želite bilo koje drugo gornje pristanište u gore navedenom pregledu, recite nam i o tome:

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje banke energije iPhone 6/6 Plus
  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 6/6 Plus
  • iPhone 6/6 Plus nosači za automobil
  • Ne radi li vaš iPhone zvučnik? Isprobajte ove popravke
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found