Blog

Kako preuzeti GIF-ove s Twittera na iPhone, Android

GIF-ovi su uvijek traženi kada je riječ o unošenju gomile zabave u komunikaciju. Postali su mi neophodni jer ih ne mogu osloboditi na Twitteru jer trenutno stvaraju ogromnu senzaciju. Kako nikada u svojoj rastućoj knjižnici ne bih ostao bez mogućnosti, obavezno spremim te smiješne isječke kad god moje oči imaju sučelje s njima. Iako ne postoji službeni način, možete prevladati prepreku za preuzimanje GIF-ova s ​​Twittera na iPhone, Android i računalo.

Sviđaju li vam se i GIF-ovi za bočno razdvajanje i želite li ih spremiti na svoj uređaj? Krenite i saznajte kako se to radi na pravi način!

Kako spremiti GIF-ove s Twittera na iPhoneu, iPadu, Androidu i računalu

Brze poveznice:

  • Kako spremiti GIF-ove s Twittera na iPhoneu i iPadu
  • Kako spremiti GIF-ove s Twittera na Androidu
  • Kako spasiti GIF-ove s Twittera na računalu

Kako spremiti GIF-ove s Twittera na iPhoneu i iPadu

Prvo i najvažnije, morate preuzeti GIFwrapped na svoj iOS uređaj. Aplikacija prilično dobro funkcionira omogućavajući vam preuzimanje GIF-ova iz aplikacije za mikro bloganje.

Dostupan je besplatno i zahtijeva iOS 9 ili noviji. Osim toga, ima i iMessage aplikaciju koja vam omogućuje da svoje vrijeme razmjene poruka začinite GIF-ovima koji vole zabavu.

Korak 1. Pokrenite Twitter aplikacija na iOS uređaju, a zatim prijeđite na GIF koji želite preuzeti.

Korak 2. Sada dodirnite sićušna strelica prema dolje gumb i odaberite “Podijeli Tweet putem ... ”

Korak # 3. Zatim dodirnite "Kopiraj vezu na Tweet."

Sad ćete dobiti potvrdu da je veza do tvita kopirana u međuspremnik.

Korak # 4. Otvoren GIF umotan na vašem iOS uređaju. Zatim dodirnite kartica pretraživanja i odaberite "Upotrijebi međuspremnik" opcija.

Korak # 5. Sljedeći biste trebali vidjeti GIF datoteku.

Dodirnite datoteka i odaberite Gumb za dijeljenje u gornjem desnom kutu. Sada će se pojaviti izbornik s više opcija, dodirnite "Spremi u knjižnicu."

Korak # 6. Sada dodirnite Kartica knjižnice i odaberite video upravo ste spasili. Zatim dodirnite Gumb za dijeljenje opet.

Zatim dodirnite Spremi u Datoteke → Odaberite mapu i dodirnite Dodati u gornjem desnom kutu za potvrdu.

To je gotovo! Sada, kad god želite reproducirati taj GIF, otvorite aplikaciju Datoteke → prijeđite u mapu u koju ste ga spremili, a zatim je reproducirajte.

Kako spremiti GIF-ove s Twittera na Androidu

Postoji podosta aplikacija koje vam omogućuju spremanje GIF-ova s ​​Twittera na Android uređaju. Ali onaj koji me se jako dojmio je Tweet2gif. Aplikacija je kompatibilna s Androidom 4.0.3 i novijim verzijama. Osim toga, možete ga dobiti besplatno. Preuzmite ga odmah da biste nastavili s postupkom!

Korak 1. Otvori Twitter aplikacija na vašem Android uređaju.

Korak 2. Sada pronađite GIF koji želite spremiti. Zatim dodirnite sićušna strelica u gornjem desnom kutu tvita i odaberite "Kopiraj vezu na Tweet."

Korak # 3. Dalje, lansiranje Tweet2Gif i dodirnite "Zalijepiti."

Korak # 4. Sljedeće dodirnite "Preuzimanje datoteka." Možete ga preuzeti ili kao GIF datoteku ili kao MP4 video datoteku. Spremit ću ga kao GIF. Sada otvorite Google fotografije da biste pristupili spremljenom GIF-u.

Kako spasiti GIF-ove s Twittera na računalu

Spremanje GIF-ova s ​​Twittera nije tako jednostavno na računalu kao na mobilnom uređaju. Postoji web stranica GZGIF.com koja vam omogućuje preuzimanje Twitter GIF-ova kao videozapisa na računalo.

Korak 1.Otvorite bilo koji web-preglednik i otvoren Cvrkut.

Korak 2. Sada idite na GIF koji želite preuzeti, a zatim kliknite na strelica prema dolje gore desno.

Korak # 3. Dalje, trebate odabrati "Kopirajte vezu na Tweet."

Korak # 4. Dalje, krenite prema//ezgif.com/optimize a zatim zalijepite vezu za tweet u "Zalijepi URL slike" polje. Sljedeće kliknite Učitaj.

Korak # 5. Sada će se videozapis preuzeti u mp4 videozapis.

Imate više mogućnosti za podešavanje brzine kadra ili veličine videozapisa. Kliknite na Uštedjetidugme za spremanje videozapisa na računalo.

To je poprilično to!

Preko tebe

Sada iskoristite ove trikove kako biste unovčili sve videozapise koji škakljaju rebra i naiđu na Twitteru. Imate li povratnih informacija? Slobodno to bacite u komentare.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje iPhone aplikacije za stvaranje GIF-a
  • Kako urediti žive fotografije u iOS-u
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Kako spremiti i pregledati GIF-ove na iPhoneu i iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found