Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone X, 8 i 8 Plus 2021. godine

Kad god odem na dugu vožnju, ima nekoliko dodataka koje obavezno nosim sa sobom: praktičan nosač za automobil i učinkovit punjač za automobil. Nakon što sam već sastavio opsežni popis najboljih nosača za automobile, sada sam mogao primijetiti dugačak popis najboljih automobilskih punjača za iPhone X, 8 Plus i 8.

1. Gembonics

Gembonics proizvodi visokokvalitetne iPhone punjače za automobil koji napajaju i druge Apple uređaje poput iPad Pro i iPad Air. Ovaj superbrzi punjač ima 1.0A USB priključak i 2.1A grom konektor za napajanje dva uređaja istovremeno.

Budući da je Apple MFI certificirani automobilski punjač, ​​ima autorizacijski čip od Applea; ovaj čip komunicira s bilo kojim konektorom za munje kako bi osigurao 100% kompatibilnost bez poruka o pogreškama. Gromobranski kabel od 1 metra ima Appleov certifikat i stoga vašim iPhoneima pruža najsigurnije i najbrže moguće punjenje.

USP: Superbrzi punjač

Pogledajte na Amazonu

2. FIMARR

FIMARR-ovi punjači za automobile popularni su zbog svog kompaktnog dizajna. Punjač za automobil mora biti kompaktan jer ima ograničen prostor da pokaže svoju izvrsnost. Prilično je praktično i lagano nositi punjač za napajanje bilo kojeg uređaja u bilo kojem trenutku dok vozite. U uvjetima slabog osvjetljenja ili noći lako možete pronaći priključke pomoću meke LED diode.

Kako FIMARR koristi vrhunsku bakrenu jezgru od 22AWG, ovaj punjač daje 15% brže punjenje od ostalih automobilskih punjača. Dvostruki dizajn USB priključka omogućuje vam istovremeno punjenje dva iOS uređaja.

USP: 15% brže punjenje

Pogledajte na Amazonu

3. Snaga

Powerman koristi tehnologiju brzog punjenja 3.0 kako bi vrijeme punjenja smanjio za preko 70%; možete brzo napuniti iPhone i iPad dok se vozite do svog omiljenog odredišta. Ovim punjačem za automobil dobivate dva USB pametna priključka za brzo punjenje dva uređaja istovremeno. Provjerite je li meko LED svjetlo koje emitira svjetlost u mraku; to znači da možete jednostavno umetnuti kabel za punjenje čak i dok vozite tijekom noći.

Powerman je ovaj automobilski punjač proizveo od aluminijskog okvira za teške uvjete rada, koji daje robusnu građu ovom proizvodu. Radi sigurnosti vašeg uređaja, automobilski punjač ima CE, FCC i RoHS certifikate. Kompaktne veličine punjača stane u bilo koji prostor utičnice, a možete ga nositi u džepu, torbici ili putnoj torbi.

USP: Kompaktne veličine

Pogledajte na Amazonu

4. HUNDA

HUNDA je svladala umjetnost izrade fleksibilnog kabela spojenog na vrhunski automobilski punjač. Ljudi vole koristiti takve automobilske punjače jer organiziraju stvari u automobilu, a proizvod je manje neuredan. Ako kabeli automobilskog punjača ometaju vašu vožnju, to može prouzročiti nesreću na cestama.

Postoji dodatni univerzalni USB priključak za punjenje drugog iPhonea ili bilo kojeg drugog uređaja. Punjač ima visoko napajanje od 24 W / 4,8 A za brzo punjenje vaša dva uređaja do 4,8 ampera ili 2,4 ampera po priključku.

USP: Namotani kabel

Pogledajte na Amazonu

5. Vogek

Bez obzira punite li svoj iPhone X ili najnoviji iPad, Vogek brzo prepoznaje vaš uređaj i u skladu s tim isporučuje snagu. Ovaj je automobilski punjač opremljen tehnologijom pametnog prepoznavanja koja automatski otkriva vaš uređaj kako bi pružila najbržu moguću brzinu punjenja do 2,4 ampera.

Njegovih 24 vata snage omogućuje vam istodobno punjenje do dva uređaja punom brzinom. Najbolja stvar kod ovog automobilskog punjača je što imate premium značajke po jeftinoj cijeni.

USP: Nevjerojatno moćan

Pogledajte na Amazonu

6. LOOGGO

LOOGGO donosi automobilski punjač bogate značajkama za vaše iPhone uređaje. Postoje dva USB priključka od 2.4A koji isporučuju 95% pretvorbe energije. Punjač nudi 45% brže punjenje od bilo kojeg drugog automobilskog punjača. Sa svojim inteligentnim IC čipom, punjač automatski odgovara optimalnom trenutnom izlazu.

Robusna konstrukcija ovog kabela za punjenje zaslužna je za vrhunski TPE materijal koji tvori zaštitni sloj za unutarnju jezgru. Štoviše, kabel je prošao više od 10K testova savijanja.

USP: 45% brže punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. Sigurnosna žica

Safewire je izradio izuzetno izdržljiv automobilski punjač s četveronožnim namotanim kablom za grom. Kabel je kompatibilan s više Appleovih uređaja i operativnih sustava, pa stoga ne pokazuje nikakvu sistemsku pogrešku, pružajući vam neprekidno uživanje u iPhoneu.

Ovaj namotani kabel oslanja se na gotovo 2,5 metra, ali kad ga razvučete, kabel će se proširiti na četiri metra. I ima maksimalnu udaljenost istezanja pet metara. Nevjerojatno izdržljiv kabel ima više od 15000 vijekova savijanja.

USP: Životni vijek zavoja 15000

Pogledajte na Amazonu

8. GemDox

Punjač automobila za automobil GemDox jedan je od obaveznih dodataka za putovanje za vas. Osim vaših iPhona, ovaj je automobilski punjač kompatibilan s Appleovim tabletima, tj. IPad Pro, iPad Air i iPad mini. S dodatnim USB priključkom uvijek možete napuniti ove tablete.

Mfi certificirani automobilski punjač pruža vam neprekidno uživanje jer izbjegava pogreške u Appleovom operativnom sustavu. Možete se osloniti na 3.3. gromobranski kabel za noge, koji je super siguran za vaše uređaje.

USP: Kompaktne veličine

Pogledajte na Amazonu

9. AmazonBasics

AmazonBasics pristojno obavlja punjenje uređaja ne samo razumnom brzinom već i sigurnošću. Ima ravni gromobranski kabel koji isporučuje 2,4 ampera da bi vaš uređaj napunio maksimalnom brzinom. S ugrađenom sigurnošću, punjač može osigurati sigurnost od preopterećenja, kratkog spoja i prenapona.

Kad ste u dugoj vožnji, djeca postaju nemirna jer im se ne sviđa ta zatvorena kabina vašeg automobila. Možete ih zaokupiti iPadom ili iPhoneom. Dok gledaju videozapise ili filmove, baterija se prazni. Uz punjač za automobile AmazonBasics, neka vaš iOS uređaj bude napunjen i djeca zauzeta.

USP: Brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

10. Soaiy

Ako ste u potrazi za svestranim automobilskim punjačem, ne biste trebali previdjeti Soaiy. Uz funkcionalnost tri u jednom (punjači za iPhone, nosač za automobil i detektor napona), to je poput kupnje tri uređaja po jednoj cijeni!

Ima dva USB porta (2.1A + 1A) i isporučuje izlaz od 3.1A što uopće nije loše. Sadrži automobilski voltmetar s LED zaslonom koji kružno prikazuje napon punjenja vašeg pametnog telefona, napon baterije i struju punjenja. Fleksibilni gooseneck nudi rotaciju od 360 stupnjeva što vam omogućuje postavljanje iPhonea radi boljeg gledanja tijekom vožnje.

USP: 3-u-1 funkcionalnost

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada.

Vaš odabir?

Koji će vas od ovih punjača za iPhone pratiti u vožnji? Javite nam svoj omiljeni odabir i osobine koje su vam se svidjele.

Možda biste htjeli zaviriti u:

  • Najbolje iPhone banke napajanja
  • Najbolji nosači za iPhone za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found