Blog

Onemogućite / isključite Photo Stream na iPhoneu [Kako raditi]

Potok fotografija izuzetno je korisna, zgodna mala značajka koja uvelike ide. Ako imate više iDevice, streamovi fotografija mogu vam pomoći u brzom prenošenju fotografija s uređaja (bez gnjavaže oko kopiranja / sinkronizacije / prijenosa). Ako fotografije želite privatno podijeliti s prijateljem (ili obitelji), stream fotografija omogućuje vam i to.

Prema zadanim postavkama, streamovi fotografija omogućeni su kada postavite iPhone. To znači da će se svaka fotografija koju kliknete prenijeti u vaš stream kad ste povezani na Wi-Fi mrežu. Želite li onemogućiti stream fotografija? Evo kako.

Kako onemogućiti / isključiti stream fotografija na iPhoneu / iPadu:

Metoda 1:

Otvori Postavke app.

Korak 1. Dodirnite iCloud.

Korak 2. Dodirnite Fotografije.

Korak # 3. Isključite prekidač za Foto stream.

Korak # 4. Po želji isključite Dijeljenje fotografija.

Isključivanjem dijeljenja fotografija sprječavate vas (ili bilo koga tko koristi vaš iDevice) da možete "dijeliti" svoje fotografije putem opcije iCloud / Photo Stream (u listu radnji / dijeljenja).

Metoda # 2:

Korak 1. Otvoren Postavke.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Fotografije i fotoaparat.

Korak # 3. Isključiti MojFoto stream.

Korak # 4. Po želji isključite Dijeljenje fotografija

Kao i prije, isključivanjem dijeljenja fotografija spriječit ćete dijeljenje bilo kakve fotografije putem streama fotografija.

Isključivanjem Photo Streama / My Photo Streama isključujete zadano ponašanje kamere iDevice gdje se sve fotografije koje kliknete automatski šalju u stream fotografije.

Isključivanjem dijeljenja fotografija sprječavate sebe ili bilo koga drugog tko koristi vaš iDevice da mogu dijeliti fotografije putem Photo Streama. Fotografije i dalje možete dijeliti putem e-pošte, iMessagea, Facebooka ili drugih opcija, ali bez strujanja fotografija.

Onemogućivanjem streama fotografija neće se ukloniti fotografije iz vašeg fototoka. Fotografije ili albume u streamu fotografija morat ćete ručno izbrisati. Čak i tada, može proći nekoliko sati prije nego što iCloud izbriše većinu tragova fotografija ili albuma u streamu fotografija.

Copyright calisportfest.com 2022