Blog

Najbolji punjači za Apple Watch u 2021. godini

Nekoliko dana unatrag, moje magnetsko punjenje Apple Watch prestalo je raditi i sat neće puniti. Pokušao sam to učiniti, ali kad se kabel odbio vratiti u akciju, nisam imao druge mogućnosti nego potražiti neke alternative. Ovo su moji najbolji punjači za Apple Watch s magnetskim kabelom za punjenje koji radi s Apple Watch Series 4, 3, 2 i Series 1. Ovi punjači za Apple Watch snažno su izrađeni i omogućuju brzo punjenje. Osim toga, nude sigurno rješenje punjenja. Krenite dalje i saznajte više o vrhunskim kabelima za punjenje Apple Watcha.

 1. OPSO
 2. Poweradd
 3. IQIYI
 4. Jabuka
 5. DOMAĆI
 6. dodocool
 7. CyberTech
 8. PAŽNJA
 9. VEPOWER
 10. ZELENO

1. OPSO

OPSO je napravljen da bude vrlo izdržljiv i nudi sigurno rješenje punjenja. Uključuje MagSafe tehnologiju s induktivnim punjenjem. S Apple MFi certifikatom potpuno je kompatibilan s punjenjem pametnog sata. Kabel za punjenje isporučuje se 3,3 metra duljine. Osim toga, ovaj punjač za Apple Watch nije u potpunosti zapetljan i podržava sve modele Apple Watcha s veličinama brojčanika od 38 mm, 40 mm, 42 mm i 44 mm.

USP: Izuzetno učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Poweradd

Poweradd je paket dva u jednom, a isporučuje se s priključnom stanicom za punjenje i magnetskim kabelom za punjenje. Ovjeren je za Apple MFi i nudi sigurno punjenje sata. Stalak nudi podesive kutove od 90 i 37 stupnjeva kako biste imali bolji pogled na sat dok se puni.

Mekana silikonska podloga štiti sat od nule. Osim toga, pravokutna podloga i protuklizne prostirke nude veću stabilnost, omogućujući postolju da sigurno drži vaš Apple Watch.

USP: Podesivi kutovi od 90 i 37 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

3. IQIYI

IQIYI je pouzdani magnetski kabel za punjenje za Apple Watch. Uz integraciju MagSafe tehnologije punjenja i induktivnog punjenja, pametni sat uključuje brzo i sigurno. Snažni magnet čvrsto drži sat.

IQIYI dolazi u tri varijante: 1 stopa, 3,3 stope i 6,6 stopa. Stoga imate mogućnost odabrati dugi ili mali kabel ovisno o vašim potrebama. Uz to, podržava sve modele Apple Watch-a i dolazi s 12-mjesečnim jamstvom.

USP: Izvorni magnetski modul Apple

Pogledajte na Amazonu

4. Jabuka

Appleov magnetski kabel za punjenje možda je nešto skuplji od većine kabela za punjenje na tržištu, ali nudi veću pouzdanost i sigurno punjenje. Savršenom MagSafe tehnologijom s induktivnim punjenjem čini punjenje bez muke.

Punjač Apple Watch potpuno je zapečaćen i ne zapetljava se. Zbog jakog magneta savršeno drži sat dok ga istiskuje. Kako je dugačak samo 1 m, lako ga možete nositi u malom džepu.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

5. DOMAĆI

Homfulov snažni modul magnetskog punjenja brzo povezuje vaš sat s punjačem. Jednostavno držite sat blizu magnetskog punjača i on će se automatski postaviti na svoje mjesto. Zatim će se odmah aktivirati induktivno punjenje.

Snažni magnet sigurno drži vaš Apple Watch na velikoj dimenziji. Dužina 3,3 metra omogućuje vam da ovaj kabel stavite u torbicu za pribor ili putnu torbu.

USP: Prijenosni dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. dodocool

Otkrio sam da je dodocool vrhunski punjač na svim frontovima. Sa svim pokrivenim bazama, s njima ne možete pogriješiti. Četiri i pol zvjezdice od više od 100 recenzija pokazuju koliko zahvalnost dobivaju od korisnika.

Sklopljivim dizajnom svoj Apple Watch možete puniti i prikazivati ​​u ravnom položaju ili pod kutom do 45 stupnjeva. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, osjećati ćete se ugodno nositi punjač. Osim toga, neklizajuća baza nudi željenu stabilnost pristaništa.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. CyberTech

CyberTech posjeduje sve kvalitete vrhunskog punjača. Bilo da se radi o urednom dizajnu, mogućnosti pružanja učinkovitog punjenja ili MFi certifikatu, on vas u potpunosti pokriva. Osim toga, možete ga ugodno prilagoditi tako da ima optimalan kut gledanja.

Punjač također podržava način noćnog ormarića kako bi sat pretvorio u noćni sat koji govori vrijeme. Kako bi se osiguralo da se vaš sat ne pokvari, ima četiri protuklizne prostirke koje stoje uspravno na bilo kojoj površini.

USP: Podesivi kutovi od 37 ° za različite prigode

Pogledajte na Amazonu

8. PAŽNJA

Dolazi Punjač za Apple Watch koji također računa na najnoviju seriju 6 zajedno s ranijim modelima. Laganog dizajna, podnožje se može pohvaliti brzim punjenjem, koje vaš sat ispija za manje od tri sata.

Najbolja stvar u vezi s внимаvanjem je službeno certificiranje tehnologije punjenja MagSafe. Osim toga, ima snažnu magnetsku apsorpciju, tako da morate držati stanicu blizu stražnjeg dijela sata, a magnet će je automatski zakačiti.

USP: Jednostavno povezivanje i savršena kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

9. VEPOWER

VEPOWER donosi Apple Watch magnetski kabel za punjenje koji ima MagSafe tehnologiju i induktivno punjenje. Ovim kabelom za punjenje možete puniti sve svoje modele Apple Watch, uključujući najnoviju seriju 4.

Možete jednostavno priključiti sat na apsorpciju udara i otpornost na visoke temperature. Ovaj punjač ima snažnu magnetsku apsorpciju koja vam omogućuje slobodno podešavanje kuta.

USP: Jaka magnetska apsorpcija

Pogledajte na Amazonu

10. ZELENO

Još jedan od Ugreena nalazi se na popisu najboljih punjača za Apple Watch. Ovaj je drugačiji; sklopiv je. Podloga za punjenje može se prilagoditi vašem kutu gledanja. Sveukupno, pristanište sata ima kompaktan i dobro građen dizajn.

Ljubazno sklopivi dizajn, možete odabrati svoj omiljeni položaj punjenja. Stavite sat ravno na stol ili ga podignite kako biste aktivirali način noćnog ormarića radi ugodnijeg kuta gledanja. 4-metarski kabel s certifikatom MFi može se dobro nositi s vašim zadatkom. Nema izbora boja, ali zadana crna boja uopće nije loša.

USP: Sklopivi dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaš odabir?

Koji ste od ovih kabela za Apple Watch odabrali za uključivanje pametnog sata? Javite nam njegovo ime i razlog zašto ste ga odabrali. Ako se vaš Apple Watch ne puni, naveli smo moguća 4 rješenja.

Možda biste htjeli zaviriti u ove postove:

 • Najbolji stalci za punjenje Apple Watcha
 • Apple Watch Series 3 Band
 • Najbolje kožne vrpce za Apple Watch Series 6, SE, 5, 4 i 3
 • Kako onemogućiti automatsko pokretanje audio aplikacija na Apple Watchu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found