Blog

Najbolje iPhone aplikacije za upravljanje lozinkom u 2021. godini

Aplikacije za upravljanje lozinkom spas su jer vam pomažu u generiranju jakih lozinki, a zatim ih po potrebi automatski ispunite. Štoviše, vaše jedinstvene lozinke čuvaju se sigurno i izuzetno ih je teško provaliti. Mnoge se takve aplikacije također sinkroniziraju na vašim uređajima, što dodatno povećava praktičnost. App Store preplavljen je opcijama, ali ako imate poteškoća s pronalaženjem idealne za vaše potrebe, pogledajte ove najbolje aplikacije za upravljanje lozinkom za iPhone.

 1. Dashlane
 2. LastPass
 3. 1 Lozinka
 4. Lock Password Manager sigurna aplikacija
 5. Keeper Password Manager
 6. SafeInCloud Pro
 7. RoboForm
 8. Secure + Password Manager
 9. Lozinka šefe
 10. Ljepljiva lozinka
 11. Sigurna lozinka i upravitelj

1. Dashlane

Dashlane se ističe u upravljanju svim vašim lozinkama i njihovom potpunom sigurnosti. Omogućuje super jednostavnu prijavu na web stranice i u aplikacije. Omogućuje vam da važan dokument i sigurnosni kod držite pod ključem.

Ako se vaše lozinke koriste izvan ovog upravitelja lozinki, primit ćete upozorenje o kršenju sigurnosti. Generator lozinki omogućuje vam stvaranje jakih lozinki za vaše račune. Možete jednostavno urediti svoje prethodne lozinke kako biste ostali sigurni.

Cijena: Besplatno, (Premium 1 godina - 59,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. LastPass

S 12 dolara godišnje, LastPass je usporediv s PasswordBoxom, ali prvi je već duže vrijeme u igri s dosljednom reputacijom. LastPass je odabrani upravitelj lozinki za nekoliko tisuća korisnika. Nedavno ga je preporučio i izvršni direktor Kickstartera nakon kršenja sigurnosti lozinke.

Aplikacija radi na Mac, Linux, Windows kao dodatak za preglednik. Jednom instaliran, ima neku zaista sofisticiranu (ali pojednostavljenu) značajku koja će spasiti vaše lozinke. Imate potpunu kontrolu nad svim postavkama i prilagodbama koje je LastPass sposoban. Sve je to besplatno.

LastPass besplatno sinkronizira sve vaše podatke na različitim uređajima. Za razliku od ostalih upravitelja lozinki, nije vam potreban premium račun za pristup lozinkama na više uređaja. Također, možete automatski ispuniti korisnička imena i lozinke u iOS aplikacijama. Ovo uklanja poteškoće s pregledavanjem unutar aplikacije LastPass i kopiranjem ili lijepljenjem lozinki. Napokon, podaci o vašoj lozinci pohranjuju se lokalno (i sigurno) tako da su dostupni i izvan mreže.

Cijena: Besplatno (LastPass Premium - 35,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. 1Password

1Password je vjerojatno najbolja aplikacija za upravljanje lozinkom. Ono što se ističe je sposobnost da vam omoguće upravljanje lozinkama s više praktičnosti. Omogućuje vam puno lakšu prijavu na web lokacije i u aplikacije.

Šifriranje od kraja do kraja pruža više zaštitnih mjera za vaše podatke. Svi podaci koje pohranjujete u ovoj aplikaciji zaštićeni su glavnom lozinkom. Aplikaciju možete automatski zaključati kako biste ponudili potpunu sigurnost podataka, čak i ako je vaš uređaj izgubljen. Koristite oznake i favorite da biste pravilno organizirali podatke.

Ako želite imati izvrsnog menadžera lozinki, 1Password je izvrsna opcija.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Zaključajte sigurnu aplikaciju Upravitelj lozinki

Private Password Manager čini izuzetno praktičnim pamćenje svih lozinki i njihovo sigurno čuvanje. Omogućuje vam stvaranje glavne lozinke koje se lako možete sjetiti i tako se moći brzo prijaviti na bilo koju web stranicu. Za svaki slučaj, ne želite čak ni glavnu lozinku, upotrijebite otisak prsta.

Ugrađeni preglednik omogućuje vam brzo automatsko popunjavanje korisničkog imena i lozinki. Da bi ponudio potrebnu zaštitu zaporki, šifrira ih sve pomoću AES-256-bitnog sustava šifriranja. Na popisu sakrivanja možete zadržati najtajnije kako biste im pristupili malo lakše. Postoji i samouništavajuća značajka koja vam omogućuje lako čišćenje cjelokupnih podataka kada je vaš račun napadnut.

Cijena: Besplatno, (nadogradnja na verziju Pro - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Upravitelj lozinke čuvara

Primivši impresivnih 4,9 zvjezdica od gotovo 130.000 ocjena, Keeper je pokrio sve kako bi pronašao sigurno mjesto u ovom pregledu. Aplikacija dolazi s pametnim generatorom lozinki koji olakšava stvaranje jedinstvenih lozinki. Dostupnošću sustava BreachWatch možete pripaziti na sigurnost svojih lozinki i moći poduzimati pravovremene mjere kako biste i dalje bili zaštićeni.

Osim što štiti vaše tajne kodove od znatiželjnih pogleda, Keeper također štiti vaše privatne datoteke, slike i videozapise u potpunosti šifriranim trezorom. Jedna od mojih omiljenih značajki ove aplikacije je hitni pristup koji omogućava korisnicima da odaberu do 5 pouzdanih kontakata koji mogu pristupiti računu tijekom hitnih slučajeva. Osim toga, također sam smatrao da su alati za organiziranje prilično zgodni jer omogućuju održavanje svega u pravom redoslijedu.

Cijena: Besplatno, (10 GB sigurne pohrane datoteka - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. SafeInCloud Pro

SafeInCloud Pro je izuzetno jednostavan za upotrebu. Kako bi se osiguralo da vaši podaci imaju željenu sigurnost, aplikacija upravitelja lozinki čuva ih u šifriranoj bazi podataka. Omogućuje vam i sinkronizaciju podataka s drugim uređajima putem nekih usluga u oblaku kao što su Dropbox, Google Drive, OneDrive i još mnogo toga.

Snažnim šifriranjem (256-bitni AES) osigurava da vaši privatni podaci imaju potreban štit kako bi ostali sigurni. Analiza snage lozinke daje vam stvarnu ideju o sigurnosti vaše lozinke. Ako se želite potpuno riješiti navike pamćenja lozinki, možete se pomoću Touch ID-a trenutno prijaviti na web stranice. Ugrađeni preglednik uklanja svu muku oko unošenja lozinki.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

7. RoboForm

"RoboForm" bogat je značajkama i čini upravljanje lozinkom prilično jednostavnim iskustvom. Pomoću ove aplikacije možete se odmah sigurno prijaviti na web lokacije i u aplikacije.

Omogućuje vam zadržavanje svih lozinki na jednom mjestu. Možete automatski spremiti nove lozinke i smanjiti ih na jednu glavnu lozinku.

Budući da su svi vaši podaci šifrirani industrijskim standardom AES 256 enkripcije, ne morate brinuti o njihovoj zaštiti. Štoviše, moći ćete koristiti PIN, Touch ID i Face ID kako biste dodali još štita svojim podacima.

Cijena: Besplatno, (svugdje (1 godina) - 23,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Secure + Password Manager

Secure + čuva vaše podatke povjerljivima i čini ih izuzetno praktičnim za upravljanje vašim lozinkama. Šifrira vaše cijele podatke s jakim AES ekosustavom kako bi pružio potrebnu zaštitu od hakiranja. Samo jednim dodirom omogućuje vam izradu sigurnosnih kopija važnih podataka na Dropboxu.

Dijeljenje datoteka iTunes drži cijeli postupak sigurnosne kopije izvan mreže. Zaštitni mehanizam održava izvan mreže na uređaju. Ova aplikacija za upravljanje lozinkom podržava neke opcije za pristup bez muke.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. Lozinka šef

Password Boss ne samo da vam omogućuje pametno upravljanje lozinkama, već vam omogućuje i da im pružite potrebnu sigurnost. Omogućuje vam prijavu na bilo koju web stranicu bez potrebe za unosom lozinki. Možete pohraniti sve svoje lozinke i lako im pristupiti.

Stvara sigurnu lozinku za svako web mjesto kako bi osigurao da vaš račun ostane siguran. Lozinke se automatski kopiraju na sve ostale sinkronizirane uređaje. Stoga, ako napravite bilo kakve promjene na bilo kojem od svojih uređaja, svi ostali uređaji automatski će se ažurirati. Da bi pružio potpunu zaštitu zaporki, koristi 256-bitni AES.

Ako se više ne želite sjećati lozinki i s boljim rješenjem koje vam omogućuje sigurnu i brzu prijavu na web stranice, tada je "Password Boss" savršen izbor za vas.

Cijena: Besplatno, (Premium jednogodišnja pretplata - 29,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Ljepljiva lozinka

Sticky Password nudi pojednostavljeno rješenje za upravljanje lozinkom. Aplikacija vam omogućuje sigurno spremanje lozinki i pristup s lakoćom. Omogućuje vam spremanje vaših osobnih podataka poput adresa, imena, telefonskih brojeva, osobnih iskaznica, brojeva kreditnih kartica, PIN-ova i još mnogo toga.

Sve su vaše lozinke lokalno šifrirane na vašem uređaju vojnim šifriranjem AES-256. Možete se automatski prijaviti na bilo koju web stranicu. Iako je aplikacija besplatna, značajke sigurnosne kopije i sinkronizacije u oblaku uključene su u Sticky Password Premium, koji je dostupan 29,99 USD za godinu dana.

Uz to, Sticky Password kompatibilan je s više jezika, uključujući engleski, češki, nizozemski, francuski, njemački, japanski, ruski i ukrajinski.

Cijena: Besplatno (Premium: 1 korisnik, jednogodišnja pretplata - 29,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Sigurnost lozinke i upravitelj

Nemojte se truditi bilježiti lozinke na papiru ili u aplikaciji za bilješke na uređaju. Upotrijebite Safe Password i Manager da biste sigurno spremili i organizirali sve svoje lozinke. Sprema i upravlja vašim podacima u šifriranom obliku (AES 256bit). To osigurava da imate sigurno ormariće s osjetljivim lozinkama. Sve što morate učiniti je zapamtiti jednu glavnu lozinku.

Uz to, možete kategorizirati svoje unose, sigurnosno kopirati i vratiti šifriranu bazu podataka, stvoriti sigurne lozinke, automatski se odjaviti nakon određenog vremena, vidjeti povijest lozinki, omogućiti Touch ID ili Face Id prijavu i još mnogo toga. Dobro izgrađen dizajn jednostavan je za upotrebu i pruža vam sigurnu kontrolu nad vašim lozinkama.

Cijena: Besplatno (profesionalno - doživotno 6 mjeseci - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je poprilično to, ljudi!

Koji je vaš odabir?

Dakle, koja vas je od ovih aplikacija za upravljanje lozinkom impresionirala? Nedostaje li neka od vaših omiljenih aplikacija na popisu? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za iPhone
 • 10 najboljih aplikacija za pisanje za iPhone i iPad
 • Najpopularnije aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad