Blog

Najbolje iPad aplikacije za upravljanje projektima u 2021

Upravljanje projektima bitno je i za male timove i za velike korporacije. To je jedan od najvažnijih čimbenika koji odlučuje koliko dobro vi i vaš tim izvodite i dovršavate projekt. Suradnja i koordinacija neophodni su aspekti izvrsnog planiranja projekata i savršenog izvođenja. Ovaj vrhunski popis najboljih aplikacija za upravljanje iPad projektima čini postupak rukovanja i praćenja dodijeljenog zadatka nevjerojatno glatkom plovidbom. Osim toga, omogućuju vam idealnu koordinaciju sa svojim timom i pomažu vam da tečno ostanete u toku sa svim najnovijim promjenama.

# 1. Asana: organizirajte zadatke i radite

Najbolja stvar kod Asane je što je potpuno besplatna za upotrebu, bez pretplate. Povrh toga, bogat je značajkama i radi ono što kaže. Bilo da se radi o osobnim zadacima ili upravljanju svojim timom, s ovom je aplikacijom sve moguće.

Dodijelite zadatak kolegama, provjerite njihov status i označite ih kao dovršene kako bi sve bilo organizirano. Ako ste skloni zaboraviti namirnice svaki tjedan, Asana vam može pomoći i u vašim osobnim poslovima. Sve u svemu, izvrsna je aplikacija za upravljanje projektom, kao i za osobni život.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Trello

Trello je više usmjeren na pružanje personaliziranog iskustva. Možete stvoriti više ploča kako biste besprijekorno organizirali svoje projekte i usklađivali ih sa svojim zahtjevima. Izvršite samo svoj zadatak ili pozovite prijatelje ili kolege da surađuju s vama.

Dodijelite zadatke drugima, dodajte popise zadataka i također priložite važne datoteke. U idealnom slučaju prilagodite svoj tijek rada u skladu s vašim zahtjevima. Štoviše, Trello vam omogućuje rad na zadacima čak i izvan mreže. Da biste ovu aplikaciju koristili bez ograničenja, nadogradite na mjesečnu (4,99 USD) ili godišnju 44,99 USD) pretplatu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Matrica prioriteta

Kad se svakodnevno morate baviti s tonama zadataka, bolje im je odrediti prioritete kako biste svaki projekt mogli dovršiti na vrijeme. I tu u igru ​​ulazi "Priority Matrix".

Ono što ovaj voditelj projekata omogućuje vam je da odredite prioritete svih svojih projekata na temelju matrice. Stoga možete lako pristupiti onima kojima je potrebno više pažnje i moći ćete ih završiti prije isteka roka.

Nudi vam fleksibilnost da zadatke držite privatnima ili da pozovete svoje kolege da rade na njima. Štoviše, možete ga integrirati s nekoliko aplikacija i usluga kao što su Apple Mail, Outlook, Gmail, iCal, podsjetnici za iOS, Google kalendar kako biste i dalje bili na vrhu svog posla.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Upravljanje zadacima: MeisterTask

MeisterTask je i stručni zadatak i aplikacija za upravljanje projektima za iOS. Najbolji dio ove aplikacije je intuitivna značajka suradnje koja osigurava besprijekoran rad s vašim timom. Možete jednostavno započeti projekt i pozvati sve svoje suigrače da surađuju s vama.

Pomoću praktične nadzorne ploče dobivate jednostavan pristup svim svojim zadacima. A zahvaljujući pravovremenim podsjetnicima, moći ćete pratiti napredak svojih suigrača.

Nadogradnjom na profesionalce (9,99 USD) i poslovne planove (24,99 USD) možete iskoristiti nekoliko značajki poput mogućnosti automatizacije tijeka rada s mnogim radnjama, dobivanja točnih statistika, izvješća i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Nozbe: Produktivni tim

Kada se želite učinkovito baviti mnogim projektima, najvažnija je neprimjetna komunikacija. S Nozbeom na raspolaganju, svi vaši suigrači moći će ne samo surađivati ​​na postizanju cilja već i intuitivno komunicirati.

Stvari poput grupiranja višestrukih zadataka i određivanja prioriteta na temelju važnosti mogu uvelike doprinijeti da se sve sinkronizira. Možete dodati komentare na bilo koje zadatke u nekoliko formata, uključujući tekst, fotografije, kontrolne liste, pa čak i dokumente.

A s izvješćima o produktivnosti imate puno bolji uvid u svoju izvedbu. Osim toga, također vam pomaže da lako otkrijete načine za povećanje vaše produktivnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Brzi plan

Postoji mnogo načina na koje Quick Plan može neizmjerno poboljšati vašu produktivnost. Aplikacija vam omogućuje da organizirate / planirate zadatke kako biste lakše pratili sve, a omogućuje vam rješavanje projekata s bitnim štihom. Održavanje veze zadataka temeljeno na gestama donosi veću praktičnost u igri.

Impresivnom prilagodbom dat ćete željeni izgled svojim projektima. Omogućuje vam izvoz datoteka u obliku Slika, PDF, Microsoft Excel itd.

Cijena: $17.99

preuzimanje datoteka

# 7. Kuća u klubu

Uspjeh bilo kojih projekata u potpunosti ovisi o tome kako ih planirate i još značajnije; kako izvršavate strategije. "Clubhouse" je vrsta voditelja projekata koji se čini očitim izborom već od početka, zahvaljujući uglavnom širokom rasponu korisnih značajki.

Osobno smatram da je njegova značajka praćenja napretka vrlo učinkovita. Samo jednim pogledom dobivate bolju ideju o tome koliko se dobro izvršavaju planirani zadaci. Tako ćete moći ostati sinkronizirani sa svime što vam je važno i usredotočiti se na one kojima treba više pažnje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Wrike

Na najbolji način iskoristite ovaj visokokvalitetni alat za upravljanje projektima i suradnju kako biste postigli potrebnu pogodnost u načinu organiziranja i upravljanja projektima. Možete jednostavno stvoriti zadatke i dodijeliti ih vlasnicima.

Također ćete odrediti datume dospijeća kako biste bili sigurni da će biti završeni na vrijeme. Feed aktivnosti u stvarnom vremenu pomaže vam da budete u toku s najnovijim promjenama. Pomoću alata za pretraživanje možete odmah pronaći sve datoteke, zadatke ili pojedinosti o projektu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Hitask

Hitask je cjelovit voditelj zadataka i projekata. Ono što sam smatrao preslatkim u ovoj aplikaciji je prilično intuitivno korisničko sučelje, zajedno sa značajkama jednostavnim za upotrebu.

Aplikacija vam omogućuje da sve svoje zadatke stavite u hijerarhijski redoslijed. A s lako dostupnom opcijom označavanja moći ćete sve savršeno organizirati. Osim toga, također vam omogućuje da svoje zadatke grupirate u projekte i brzo ih dodijelite dotičnim ljudima.

Iako vam praćenje vremena pomaže zabilježiti koliko vremena trošite na svaki projekt, pronicljiva izvješća omogućuju vam da lako pratite napredak. Štoviše, integriran je s Google kalendarom kako bi vam omogućio praćenje nadolazećih događaja i sukladno tome planiranje daljnjeg napretka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Projektno planiranje Pro

Pojednostavite svoj zadatak upravljanja projektima i riješite ga besprijekorno. Aplikacija je izuzetno prikladna za stvaranje projekta profesionalne kvalitete s lakoćom. Pomoću interaktivne tablice možete brzo urediti svoje zadatke.

Uz pomoć Ganttovog prikaza, kalendarskog i kritičnog prikaza puta moći ćete analizirati svoje planove. Zadaće možete filtrirati prema nazivu zadatka, trajanju,% dovršenosti, datumu početka, datumu završetka i još mnogo toga. Štoviše, ova aplikacija podržava više jezika poput engleskog, nizozemskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, portugalskog, ruskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 11. Planer projekata HD

Project Planner HD je cjelovit paket. Omogućuje vam uredno planiranje zadataka i puno olakšava praćenje više projekata u jednom potezu. Svoj projekt možete provjeriti na Ganttovoj ljestvici u mjerilima dana, tjedana ili mjeseci.

Aplikacija vam omogućuje uređivanje zadataka izravno s Ganttovog grafikona. S lakoćom ćete stvoriti i upravljati resursima u svojim zadacima. Štoviše, svoje projekte možete i izvoziti i uvoziti u PDF formatima.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

# 12. Upravljajte njime

Preuzmite kontrolu nad planiranjem projekata i besprijekorno se bavite svojim zadacima koristeći Manage It. Suradnja u stvarnom vremenu omogućuje vam izvršavanje zadatka sa svojim timom uz čistu zabavu. Ovisno o vašim potrebama, idealno možete prilagoditi svoje zadatke.

Za svoje zadatke odredit ćete rokove i moći ćete ih pregledavati u formatu kalendara. Pogled ljudi omogućuje vam da saznate što drugi rade. Još bolje, moći ćete voditi chat sesiju oko svakog zadatka s ostalim članovima tima i zadržati snimljeni razgovor povezan sa zadatkom za buduću upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 13. AceProject

AceProject je prvenstveno internetski softver za upravljanje projektima koji ima iPad. Dakle, ako imate račun na AceProject, njime možete vrlo dobro upravljati putem tableta. Cjelokupni softver dizajniran je za širok raspon timova s ​​različitim potrebama.

Ova aplikacija ima stvarno super sučelje i prilično urednu funkcionalnost. U besplatnoj verziji možete stvoriti neograničene korisnike, 2 projekta i 50 zadataka. Aplikacija pruža 250 MB prostora za pohranu u besplatnoj verziji. Ograničenja možete razbiti prelaskom na verziju koja se plaća.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 14. PMP i upravljanje projektima

PMP je aplikacija za upravljanje projektima novog doba! Trener koji upravlja AI pomaže vam da preuzmete potpunu kontrolu nad svojim projektima. Pogledajte niz inspirativnih videozapisa, od marketinga, prodaje, vodstva, odnosa s javnošću, računovodstva i još mnogo toga, kako biste saznali ideje i stavove koji mogu igrati veliku ulogu u povećanju produktivnosti.

Obavezno sustignite videozapise koji su usredotočeni na poboljšanje komunikacije ako ga želite potaknuti. Također, sudjelujte u kvizovima kako biste izoštrili svoje obrazloženje!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem projektima!

Vrijeme je da odaberete najprikladniji voditelj projekata za vaš iPad Pro i upravljate, pratite i organizirate svoje zadatke uz optimalnu praktičnost. Idite na aplikaciju bogatu značajkama za učinkovitije rješavanje vaših zadataka. Zgrabite jednostavnu aplikaciju za rješavanje zadataka bez ikakvog stresa.

Možda biste htjeli pogledati:

  • Najbolje iPad aplikacije za Salesforce Management
  • Najbolje aplikacije za prijavu narudžbi za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije Rječnika za iPhone i iPad

Jesam li propustio uvrstiti bilo koju od vaših omiljenih aplikacija voditelja projekata na ovaj popis, recite nam to u komentarima u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found