Blog

Najbolja proširenja Netflix za Safari, Chrome i Firefox

Novi filmovi na Netflixu dodaju se svaki mjesec, zajedno s novim TV emisijama. Budući da toliko sadržaja dolazi svakog mjeseca, njihovo pregledavanje pojede većinu našeg vremena, a ne gledanja. Ako više volite gledati na Macu ili PC-u, možemo vam pomoći s nekim najboljim proširenjem Netflix koje će vam olakšati posao i omogućiti da svoje vrijeme uložite u zabavu.

Najbolji dio ovih proširenja za Netflix je da su ili potpuno besplatna ili su im cijene niske. Dakle, bez gubljenja daljnjeg vremena, krenimo.

Brze poveznice:

  • Netflix proširenja za Safari
  • Proširenja za Firefox Netflix
  • Netflix proširenja za Chrome

Najbolje Netflix proširenje za Safari

1. Za vas nema sažetka!

Samo ime proširenja objašnjava gotovo sve o njegovoj funkcionalnosti. Skriva sinopsise i sažetke zamućujući ih. Premještanjem kursora preko njega možete vidjeti sažetak. Zamjenjivanje možete prebaciti s gumba na alatnoj traci. Ako vas sažeci doista ne impresioniraju, odmah preuzmite ovo proširenje Safari.

preuzimanje datoteka

2. PiPer

Proširenje PiPer za Safari nije ekskluzivno za Netflix, zapravo podržava većinu usluga streaminga video zapisa, uključujući YouTube. Proširenje dodaje funkciju slika u slici s podrškom za natpise. Ako volite gledati Netflix dok radite svoj posao, ovo proširenje zasigurno će vam pomoći da postignete svoj cilj.

preuzimanje datoteka

Najbolja proširenja Netflixa za Firefox

1. Bolji Netflix

Bolji Netflix je bolji u svakom pogledu. Da biste započeli s popisom značajki koje nudi, omjer slike možete postaviti na 21: 9, što je izuzetno široko. Osim toga, možete povećati i smanjiti videozapis, prikazati proteklo vrijeme, onemogućiti pomicanje miša i odabrati brzinu prijenosa video zapisa prema najboljoj dostupnoj kvaliteti video zapisa. To je obavezno proširenje za korisnika Chromea.

preuzimanje datoteka

2. Preglednik kategorija Netflix

Netflix već ima niz kategorija, ali na Netflixu postoji više od 200 skrivenih kategorija koje nisu izravno dostupne. Ovo proširenje za Chrome omogućuje vam pristup svim skrivenim kategorijama s nekoliko klikova. Ako ste strastveni ljubitelj Netflixa, ovo je obavezno proširenje.

preuzimanje datoteka

3. Filmske particije za Netflix

Zašto gubiti vrijeme gledajući flop show samo zato što ste bili lijeni provjeriti njegovu ocjenu na različitim platformama. Instalirajte Filmske rezultate za Netflix na preglednik Chrome i prikazat će ocjene na vašem zaslonu.

Proširenje prikazuje ocjene s različitih platformi kao što su IMDB, FilmWeb, MetaCritics i nekoliko drugih. Pa što čekaš? Samo ga preuzmi.

preuzimanje datoteka

4. Skippy za Netflix

Ne volim gledati prikolice ili uvodne korake kad bih želio gledati svoj omiljeni film ili emisiju. Tu mi pomaže ovo proširenje.

Skippy preskače uvod koji se pojavljuje na kraju epizode i izravno započinje novu epizodu. Povrh toga, uklanja i dijaloški okvir "još uvijek gledate". Ako je svaka minuta važna dok uživate u svom Netflixovom vremenu, odmah preuzmite ovo proširenje.

preuzimanje datoteka

5. Uklanjanje pauze Netflix

Dok gledate seriju bez treptaja oka kako leži u ugodnom krevetu i odjednom Netflix pita "još uvijek gledate?". Naravno, gledam. Ali da bih pritisnuo taj jedan gumb, moram ustati iz kreveta i prilagoditi svoj položaj nakon klika na gumb.

Ovo je proširenje za sve one poput mene. Trajno uklanja gumb "Nastavi s gledanjem". To je to, ovdje nema drugih fensi stvari.

preuzimanje datoteka

Najbolja proširenja Netflix za Chrome

1. Netflix zabava

Ovo mi je jedan od najdražih. Instaliranje ovog proširenja omogućit će vam gledanje omiljenih sadržaja s prijateljem koji sjedi u drugom kutu zemlje. Sadržaj sinkronizira u stvarnom vremenu. Povrh toga, dodaje i mogućnost grupnog chata da podijeli te posebne osjećaje. Ako ste u vezi na daljinu, ovo proširenje zaista vrijedi koristiti.

preuzimanje datoteka

# 2. Netflix Flip - Zakrenite Netflix u pregledniku

Gledanje Netflixa na iPadu ili iPhoneu ima svoje prednosti. IDevice možete rotirati kako želite i zaslon se automatski okreće. Ali to nije slučaj s prijenosnim računalom ili radnom površinom. Ova je borba uvijek dosadna jer morate prilagoditi položaj spavanja kako biste gledali, dok bi to trebalo biti obrnuto.

Pa na vaše iznenađenje, Netflix Flip rješava ovaj problem. Omogućuje vam rotiranje zaslona kako biste udovoljili položaju gledanja. Povrh toga, također možete povećati i smanjiti videozapis. Dakle, ono što vas sputava, preuzmite odmah.

preuzimanje datoteka

To je sve narode! Koji vas se s popisa dojmio?

Završavati…

Bez obzira koji preglednik koristite za uživanje u Netflixovom vremenu, mi vam vraćamo leđa. Zalažemo se za ažuriranje ovog posta kad i kada budu izlazila nova sjajna proširenja. Ne zaboravite označiti ovaj post oznakama; za označavanje je potrebna samo jednostavna naredba + D.

Da vidimo

Pogledajte ove izvrsne članke:

  • Tajni Netflix kodovi za pregledavanje skrivenih kategorija
  • Najbolje Netflix aplikacije za iPhone i iPad kako bi u igru ​​unijeli više zabave
  • Top 30 najboljih proširenja za Chrome
  • Kako instalirati Safari proširenja na Mac?

Jesmo li propustili još jedno strašno produženje? Obavijestite nas komentarom u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found