Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone 7 i iPhone 7 Plus u 2020. godini

Nakon mjeseci čekanja, iPhone 7 i 7 Plus nisu dostupni. Najnoviji iPhoni dobili su neviđenu dobrodošlicu od obožavatelja protiv prognoze! Dograbio sam novi iPhone, znam da istražujete sve vrste mogućnosti poput futrola za novčanik, futrola za branik, zaštitnika zaslona, ​​futrola za baterije i još mnogo toga. Što kažete na kupnju visoko učinkovitog automobilskog punjača za vaš iPhone 7? Ako svoj pametni telefon želite puniti u pokretu, može vam biti od velike pomoći.

# 1. Anker PowerDrive munja

Anker PowerDrive Lightning izuzetno je kompaktan i nudi brzo punjenje. Vaš pametni telefon može napuniti brzinom punjenja od 2,4 ampera. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, zajedno s kvalitetnim čipovima i sklopovima, pruža potrebnu sigurnost vašem uređaju tijekom punjenja.

Punjač za automobil ima CE i FCC certifikat što ga čini vrlo sigurnim i pouzdanim. Dolazi s 3-metarskim kablom za grom koji vam omogućuje ugodnu promjenu uređaja u automobilu. Visokokvalitetni materijal i čvrsta konstrukcija pomažu da duže traje.

USP: Ugrađena zaštita od kratkog spoja

Pogledajte na Amazonu

# 2. AmazonBasics

AmazonBasics jedna je od najpouzdanijih marki što se tiče iPhone opreme. Ovaj automobilski punjač od AmazonBasicsa ima četiri priključka od 48 W (utikača) za napajanje četiri vaša uređaja dok ste u pokretu. Svojom tehnologijom otkrivanja uređaja ovaj automobilski punjač pruža najbržu moguću brzinu na vašem iPhoneu i iPadu.

Dobivate do 2,4 ampera po priključku ili ukupno 9,6 ampera. Budući da punjač za automobile AmazonBasics nudi ugrađeni sigurnosni sustav, vaši iPhone i iPad uređaji zaštićeni su od preopterećenja, kratkog spoja i prenapona.

USP: Utikač za punjač za automobil s četiri porta

Pogledajte na Amazonu

# 3. BitTrendx

BitTrendx je učinio puno više da zadovolji svoje kupce svojim jedinstvenim iPhone punjačem za automobile. Za razliku od drugih automobilskih punjača, ovaj se može pohvaliti ugrađenim 1,2 metra brzim kablom za munje, koji vam omogućuje punjenje iPhonea čak i dok sjedite na stražnjem sjedalu.

Ovaj punjač za automobil također ima dodatni USB priključak, tako da možete istovremeno puniti dva uređaja. Oba - kabel i USB priključak - isporučuju maksimalnu izlaznu snagu od 2,4 A za brzo punjenje iPhona.

USP: Kabel za grom 1,2 metra

Pogledajte na Amazonu

# 4. Meagoes

Evo izvrsnog automobilskog punjača koji dolazi s gromobranskim kabelom s certifikatom MFI za punjenje vašeg iPhonea. Ima dvostruka USB porta tako da možete istovremeno puniti dva uređaja odjednom.

Štoviše, zaštitit će vas od bilo kakvog prekomjernog punjenja ili pregrijavanja kako bi vas zaštitio. Kompaktan je i jednostavan za držanje u automobilu za sva ona vremena kada vam je potrebno pojačanje snage.

USP: Kompaktne veličine

Pogledajte na Amazonu

# 5. GemDox

Kada nabavite automobilski punjač koji je certificiran za Apple MFi, ostaje malo sumnje u njegovu sposobnost punjenja iPhonea i iPada. Automobilski punjač GemDox, omogućen tehnologijom najbržeg punjenja, može istovremeno puniti dva uređaja. Dok punite uređaj, nećete dobiti poruku o pogrešci jer je tvrtka koristila serijski kabel.

Super kompaktni punjač ne stvara nered u vašem automobilu dok se nekamo vozite. Njegova tehnologija otkrivanja uređaja prepoznaje vaš iPhone ili iPad i isporučuje najbrže moguće punjenje.

USP: Sigurno i pouzdano

Pogledajte na Amazonu

# 6. AmazonBasics

AmazonBasics je pouzdana opklada na sve aspekte. S maksimalnom izlaznom snagom od 4,8 A, opremljen je za isporuku robe aplombom.

Ima potpunu zaštitu kako bi spriječio prekomjerno punjenje ili kratki spoj. Punjač za automobil kompatibilan je s brojnim iOS uređajima, uključujući iPhone 7 i 7 Plus. Lagan, kompaktan dizajn omogućuje vam nošenje bez ikakvih muka. Napokon, AmazonBasics dolazi u tri boje: crnoj, bijeloj, crnoj / crvenoj.

USP: Savršeno namotan Lightning kabel

Pogledajte na Amazonu

# 7. Syncwire

Ovaj 24W punjač s certifikatom MFI može usisati vaš uređaj čak i brže od originalnog. Kombinacija kabela za grom i dodatni USB priključak u jednom adapteru omogućuje vam istovremeno punjenje dva uređaja.

Ono po čemu se izdvaja od ostalih je rastezljiva vrpca koja se može čvrsto produžiti do 1,2 m. Sigurna je za upotrebu zbog polikarbonatnog dizajna i ugrađenog pametnog IC-a koji sprječava pregrijavanje i prekomjerno punjenje.

USP: Bijeli LED indikator

Pogledajte na Amazonu

# 8. Maxboost

Nadaren za mogućnost punjenja iPhonea na 2.0amp, pristojan je u pogledu isporuke robe željenim tempom. Izuzetno prijenosni dizajn omogućuje vam udobno nošenje.

LED prsten svijetli kad priključite iPhone kako biste ga olakšali tijekom noćnog punjenja uređaja. Kompatibilan je s bilo kojim pametnim telefonom ili tabletom.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 9. Gembonics

Ako ste ponosni vlasnik iPhonea i iPada, ovaj će automobilski punjač savršeno odgovarati vašim potrebama. Ima ugrađeni kabel s certifikatom MFi za punjenje vašeg iPada, dok je dodatni USB priključak za punjenje iPhonea. Kompaktne je veličine, siguran za punjenje i dovoljno pametan da otkrije uređaj i oslobodi optimalnu snagu kompatibilnu s tim uređajem.

Ugrađeni kabel dugačak je 3 ft; dovoljno da osoba koja sjedi na stražnjem sjedalu može lako napuniti uređaj. Na kraju, postoje dvije opcije boja koje odgovaraju upravljačkoj ploči vašeg automobila - bijela i crna.

USP: Ugrađeni kabel s certifikatom MFi

Pogledajte na Amazonu

# 10. Ainope

Ainope donosi vrlo mali, ali snažni automobilski punjač za vaše iPhone uređaje. Ovaj se punjač precizno stapa s upaljačem za automobil u vašem automobilu i ostaje ugodan uz rub utičnice. Punjač može puniti dva uređaja istodobno punom brzinom s 2.4A USB priključkom.

Ostavljajući ostale punjače za automobile, Ainope's može napuniti vaš uređaj do 40% brže. Ainope je upotrijebio naprednu aluminijsku leguru kako bi ovaj punjač učinio snažnim i otpornim na ogrebotine.

USP: Sav metalni materijal

Pogledajte na Amazonu

Odjava

I u pogledu punjenja uređaja velikom brzinom i pružanja potrebne zaštite od kratkog spoja ili prekomjerne / slabije struje, ovi automobilski punjači izvrsni su u ispunjavanju svojih potreba. Kako su relativno male, lako ih možete nositi. Koja vam se kvaliteta najviše sviđa u ovim automobilskim punjačima? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli pogledati

  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 7 Plus
  • iPhone 7 kućišta baterija
  • iPhone 7 najbolji nosači za automobil
  • Kako brzo napuniti iPhone i iPad (Ultimate Guide)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found