Blog

Najbolje priključne stanice iPhone 6s / 6s Plus sa zvučnicima 2021. godine

iPhone 6s i 6s Plus objavljeni su s paketima značajki prije mjesec dana. Često se može primijetiti da kad god se izda novi uređaj, korisnici traže dodatnu opremu kako bi korisničko iskustvo podigli na sljedeću razinu. Osjetivši potrebu za tim, danas imamo nekoliko uzbudljivih priključnih stanica s ugrađenim zvučnicima za iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Pomoću ovih priključnih stanica možete puniti iPhone i istovremeno slušati omiljene glazbene zapise. Stoga vas više ne tjerate na čekanje, evo popisa najboljih 5 iPhone 6s / 6s Plus priključnih stanica sa zvučnicima samo za vas:

1. DPNAO

DPNAO unaprijed postavlja priključnu stanicu koja se može pohvaliti Apple MFI certifikatom. Opremljen konektorom za grom, možete brzo postaviti iPhone na vrh da bi se uređaj punio i sinkronizirao.

Priključna stanica ima 20 unaprijed postavljenih postaja za reprodukciju pjesama. Ovo postolje sa zvučnikom raznosi se prekrasnim LED zaslonom koji ima dodirne tipke. Ne propustite ta klizna vrata otporna na prašinu, koja mogu sakriti svoj dizajn za pristajanje i dodirnu tipku.

USP: Klizna vrata otporna na prašinu

Pogledajte na Amazonu

2. iHome iWBT400

iHome je vrhovni lider u domeni priključnih stanica. Ovaj iWBT400 je Bluetooth stalak za dvostruko punjenje alarma, koji može puniti i vaš Apple Watch. Nakon što iPhone povežete s priključnom stanicom, možete lako kontrolirati strujanje glazbe i dolazne pozive. Nadzorna ploča razmeta se s nekoliko gumba za razgovor, prekidanje poziva, odgodu, zatamnjenje, resetiranje alarma, pojačavanje / smanjivanje glasnoće i druge.

Postolje za priključnu stanicu izgrađeno je pomoću osobne aplikacije za pomoć glazbe, koja se zove Melody. Ovim glazbenim asistentom možete upravljati dockom.

USP: Aplikacija glazbenog pomoćnika glasom

Pogledajte na Amazonu

3. Pritisnite Reproduciraj

Press Play donosi jedinstveni dizajn ove priključne stanice sa zvučnikom. Možete istovremeno puniti četiri iOS uređaja. Postoji jedan konektor za grom za iPhone / iPad; magnetno postolje za punjenje za vaš Apple Watch; i dva USB utora na dnu ove priključne stanice.

Uz ovu priključnu stanicu, Press Play uključuje BeatDROP bežični zvučnik koji pruža vrhunski zvuk. Magnetsko postolje za punjenje omogućuje vam da sat postavite u način noćnog ormarića.

USP: Puni četiri uređaja

Pogledajte na Amazonu

4. iHome iPL23 Stereo

iHome iPL23 priključna stanica za stereo osvjetljenje još je jedan snažni uređaj koji podržava iPhone 6s, iPhone 6s plus i neke starije modele. Značajke iPL23 ne razlikuju se u odnosu na gornju.

Jedina razlika koju možete uočiti je dizajn i izgled proizvoda. U tom slučaju izgleda elegantnije, barem meni.

Na vama je da kupite najbolji. Za unutarnju upotrebu ovo je savršeno, ali ako putujete automobilom i želite napuniti iPhone, toplo vam preporučujem da odmah provjerite punjače za automobile iPhone 6s i 6s Plus!

USP: Visoko vjerni zvučnici

Pogledajte na Amazonu

5. VELOR

VELOR je pokrio sve baze kao fino postolje za punjenje koje se također može udvostručiti kao robustan zvučnik. Obdaren izvrsnom kvalitetom zvuka, osigurava da vas vaša glazba može u potpunosti oduševiti. FM radio prijemnik s 20 unaprijed postavljenih radio stanica nikada neće dopustiti da vaše vrijeme glazbe nestane.

Dizajn upravljanja dodirnim tipkama s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam fino podešavanje glazbe bez napora. Dvostruka funkcija alarma i timera spavanja dodatno poboljšavaju njegovu funkcionalnost. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji ekološke plastike, ima sposobnost podnošenja manjih neravnina i dugotrajnog trajanja.

USP: Dizajn upravljanja dodirnom tipkom s pozadinskim osvjetljenjem

Pogledajte na Amazonu

6. LumiCharge

LumiCharge nudi cjelovito rješenje za punjenje i glazbu. Ova stanica za punjenje opremljena je Bluetooth zvučnikom, budilicom, univerzalnom priključnom stanicom, bežičnim punjačem, 2 USB priključka, AUX i zaslonom s datumom, vremenom i temperaturom. Postavite ga na noćni ormarić i postavite iPhone na ovu stanicu.

Sa stražnje strane nalazi se kotačić koji vam pomaže da promijenite utikač za punjenje na prednjoj strani. Dostupna su tri čepa za punjenje: USB tip C, Lightning za vaš iPhone i Micro USB. Završna obrada od drveta poboljšava izgled ovog pristaništa koje se može koristiti kao dio kućnog ukrasa. Ovaj proizvod također možete kupiti da biste poklonili nekome koga volite.

USP: Završna obrada drveta

Pogledajte na Amazonu

7. iHome iPL23

Nakon što ste isprobali iHomeov dok, mogu reći da biste pronašli njegovu ponudu do maksimuma. A njegov iPL23 ima svojstva da uljepša iPhone i ujedno oživi vaše glazbeno vrijeme.

Govoreći o kvaliteti zvuka, više je nego dovoljno dobar da vas zabavi zahvaljujući zvučnim komorama Reson8. Pogledajte FM radio s unaprijed postavljenom memorijom od 6 stanica koji vam pomaže da uživate u omiljenim radio programima.

Podesivi mjerač vremena za spavanje može dodati više začina mješavini. A da ne govorimo o dvostrukoj budilici koja vas održava u sinkronizaciji s ubrzanim životom.

USP: Zvučničke komore Reson8

Pogledajte na Amazonu

8. Homtime

Da budem iskren, najveći razlog zašto sam odabrao Homtime je mogućnost označavanja većine bitnih polja. Osim toga, dolazi po konkurentnoj cijeni. Dakle, dobit ćete dobru iPhone priključnu stanicu s Bluetooth zvučnikom bez probijanja troškova.

Što se tiče dizajna, dock izgleda kompaktno i stabilno drži vaš iPhone za ugodno korištenje bez ruku. Dvostruka USB porta možete koristiti za napajanje dva uređaja odjednom.

Dvostruki upravljački programi visokih performansi pružaju zamjetnu kvalitetu zvuka, dok FM radio s digitalnim podešavanjem omogućuje slušanje omiljenih programa. Nadalje, tu je i pomoćni priključak za povezivanje priključne stanice s bilo kojim audio uređajem.

USP: Dvostruki upravljački programi visokih performansi

Pogledajte na Amazonu

9. Tyler

Tylerova stanica za punjenje jednostavnog je dizajna. Možete napuniti iPhone putem USB priključka i povezati uređaj putem Bluetootha. Dalje, na zvučniku možete puštati svoju omiljenu glazbu dok se iPhone puni. U slučaju da svoj uređaj ne želite bežično povezati, upotrijebite AUX Line-in za reprodukciju glazbe.

Dvostruki sustav zvučnika odašilje puni zvuk; možete prirediti malu zabavu svojim prijateljima i uživati ​​u visokokvalitetnim zvučnim efektima. Možete prilagoditi meko LED svjetlo budilice kako biste izbjegli naprezanje očiju.

USP: Dvostruki sustav zvučnika

Pogledajte na Amazonu

10. Philips

Uvijek biste trebali dobro razmisliti o proizvodu poznate tvrtke poput Philipsa prije nego što se odlučite za željenu opciju. Smatram da je ova priključna stanica s različitih aspekata do maksimuma.

Prvo i najvažnije, dock djeluje učinkovito na sigurno napajanje vašeg iPhonea. Što se tiče zvuka, mislim da je pristojan (s obzirom na pristupačnu cijenu 25,99 USD). Također ima ugrađeni mikrofon koji vam omogućuje uživanje u hands-free pozivima.

Osim toga, dodatak dvostrukog alarma i timera mirovanja čini ovaj pristanište jednom od boljih opcija.

USP: Ugrađeni mikrofon

Pogledajte na Amazonu

Zamotati!

Dakle, uživajte u glazbi dok punite svoj iOS uređaj. Uz vrhunsku kvalitetu zvuka, ovi zvučnici sa priključnim stanicama poboljšati će vaše glazbeno iskustvo. Koju ćete priključnu stanicu odabrati za svoj iPhone? Recite nam to u komentarima ispod.

Možda biste htjeli provjeriti:

  • Najbolje Bluetooth slušalice iPhone 7/7 Plus
  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 7/7 Plus
  • iPhone 7/7 Plus Power banke
  • Najbolji nosači za automobil iPhone 7/7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found